ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ-Οι Ιππείς Της Πύλου


» Νίκος Καλογερόπουλος
» Ιουλία Καλογρίδη
» Ηλίας Λογοθέτης
» Γιώργος Κιμούλης
» Τάκης Σπυριδάκης

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ


Κοίμισα τον γιο μου, του φόρεσα πιτζάμες, τον υπνόσακο του και τον σκέπασα με τον πάπλωμα του.  Κάνει κρύο μαμά μου λέει. Άρχισα να του τρίβω την πλατούλα και ξεκινήσαμε το παραμύθι. Όπως κάθε βράδυ, του λέω παραμύθι παίρνει το αρκουδάκι του αγκαλιά και κοιμάται. Άκουγα την ανάσα του να παίρνει τον ρυθμό του ύπνου.  Είχε πλέον ζεσταθεί  και ήρεμος κοιμόταν. Το δικό μου το παιδάκι κοιμήθηκε. Ζεστάθηκε και κοιμήθηκε. Και εκείνη ακριβώς την στιγμή πριν σηκωθώ σκέφτηκα τους ανθρώπους που έχασαν το σπίτι τους, την ζωή τους και τώρα είναι άστεγοι.
Αυτές τις παγωμένες νύχτες είναι στους δρόμους. Προσπαθούν να ζεσταθούν με παπλώματα, κουβέρτες ότι έχουν ή ότι άλλο τους μοιράζει ο Δήμος της Αθήνας για να προστατευθούν. Και συνειδητοποίησα πόσο υπαρκτό και πόσο δίπλα μας είναι αυτή η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα ανθρώπων που  θα μπορούσαν να είναι γείτονες μας. Άνθρωποι που δεν είχαν φανταστεί και οι ίδιοι ότι η ζωή τους θα κατέληγε στα παγκάκια. Άνθρωποι που πληρώνουν πολύ ακριβά το τίμημα της κρίσης. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμη και μικρά παιδιά που βρίσκονται στους δρόμους με τους γονείς τους.

VIDEO: Tι είναι το ACTA που απειλεί την ελευθερία μας στο διαδίκτυο;

Η υπογραφή του ACTA αποτελεί μια σοβαρή απειλή για την ελευθερία μας στο διαδίκτυο.

Όπως φαίνεται, μπορεί οι ΗΠΑ να απέσυραν προσωρινά τα νομοσχέδια Stop Online Piracy Act (SOPA) και Protect IP Act (PIPA), χάριν της μαζικής διαμαρτυρίας του κόσμου του διαδικτύου, όμως όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες για την λογοκρισία στο διαδίκτυο συνεχίζουν...

22 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης – μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – δεν δίστασαν να υπογράψουν χθες στο Τόκιο τη συμφωνία κατά της πειρατείας ACTA (Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement), με τις διαπραγματεύσεις να πραγματοποιούνται χωρίς δημόσιες διαβουλεύσεις - σχεδόν στα κρυφά.


Μετά το "κοπρίτες" και "κλέφτες" ήρθαν οι "σκληρά εργαζόμενοι"


Στο επίκεντρο για άλλη μία φορά, η χαμαιλεόντεια πολιτική δεινότητα του παχύδερμου της Βουλής.Τι δήλωσε ο  Πάγκαλος αφήνοντας άφωνους τους παρόντες βουλευτές
Από τους "κοπρίτες δημόσιους υπαλλήλους", τους "ελεύθερους επαγγελματίες που κλέβουν μόνιμα το κράτος" και το "μαζί τα φάγαμε", ο γνωστός πολιτικός βόθρος Πάγκαλος πέρασε σε λεκτική ντρίμπλα, αναφέροντας στη Βουλή, ότι "ο σκληρότερος εργαζόμενος είναι ο Έλληνας και στο ακόμα πιο εντυπωσιακό για τα δεδομένα του "ας μην υπονομεύουμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε την πατρίδα μας και να μην συκοφαντούμε το διπλανό μας".

Με τον τρόπο αυτό, ο Πάγκαλος απέδειξε για άλλη μία φορά την πολιτική του δεινότητα να προσαρμόζεται στο περιβάλλον και τις καταστάσεις, αλλάζοντας διαρκώς θέση.

Ο ορμητικός στο λόγο του Πάγκαλος απάντησε με αυτόν τρόπο σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛαΟΣ Γιώργου Καρατζαφύρερ για την ακρίβεια στην αγορά.

Τσιπάκια ελέγχου σε εργαζομένους

“Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την 
απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος. Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών”. Αυτά λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας μιλώντας για την πρόσφατη απόφαση του δήμου να ξεκινήσει έρευνα για την αγορά ανάλογης τεχνολογίας.
Ο δήμος Τρικάλων έχει επενδύσει αρκετά στην τεχνολογική ανάπτυξη. Η πόλη αυτή είναι και η πρώτη “ηλεκτρονική πόλη” της Ελλάδας. Στην ιστοσελίδα του e-trikala διαβάσαμε: “Από το 2004, το γραφείο e-trikala, στα πλαίσια και σε συνεργασία με το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας», αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες υλοποιώντας με επιτυχία διάφορα Δημοτικά έργα. Στις 8 Απριλίου 2008, ενώ έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία, εξελίχθηκε σε Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., με την επωνυμία e-Trikala Α.Ε., όπου το 99% του μετοχικού κεφαλαίου ανήκει στο Δήμο Τρικκαίων και το υπόλοιπο 1% στο Εμπορικό Επιμελητήριο Τρικάλων”. Αυτή η εταιρία παρέχει “υπηρεσίες” όπως δημόσιο δίκτυο internet, τηλε-εκπαίδευση και τηλε-ιατρική που ουσιαστικά αποσκοπούν στην εντατικοποίηση των ρυθμών εργασίας. Προσφέρουν επίσης και υπηρεσίες τηλε-δημοκρατίας προσφέροντας σε μοναχικούς ανθρώπους την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν live αναμετάδοση του δημοτικού συμβουλίου. Εμετικό, έτσι;

Είναι λίγα τα ψωμιά σας....


O Κύριος (με Κ κεφαλαίο) στην φωτογραφία, δακρύζει από αξιοπρέπεια.
 
Δεν τα έφαγε μαζί σας, αντιθέτως σας τάϊζε για να τον κυβερνάτε. 
 
Και εσείς  τον κοροϊδεύατε, τον κλέβατε και τώρα στα γεράματα  τον υβρίζετε και  του στερείτε τα απολύτως απαραίτητα προς το ζην.
 
Εσείς, αδιάβαστοι ἤ διαβασμένοι πράσινοιπαλιάνθρωποι και οι λοιποί Παπαδήμιοι,  αφού φάγατε, και αφού ήπιατε,  τώρα απλώς υπάρχετε για να εκτελέσετε τις τελευταίες εντολές των δανειστών- αφεντικών σας με σκυμμένο το κεφάλι όχι από ντροπή, αλλά ως ένδειξη υποταγής. 
 
Αλλά τα ψωμιά σας είναι λίγα, πολύ λίγα...
 
Δ.Μ. 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Και μετά απορούμε πως αυτοκτονούν τόσοι επιχειρηματίες το τελευταίο καιρό. Αγορά το λένε και έχει πολλά είδη “πιέσεων”.


“Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων”
Samuel Johnson, 1775

Να λοιπόν ένα χαρακτηριστικό δείγμα μαφιόζων!!!
Ήταν μήπως τίποτα μελαμψοί και αχτένιστοι και άπλυτοι;
Μήπως δεν είχαν τα απαραίτητα χαρτιά, που θα αποδείκνυαν στα αστυνομικά μπλόκα του ΔΝΤ-ΥΠΟ-ΠΡΟΠΟ ότι δικαιούνται να αναπνέουν;
Ήταν μήπως “ανθέλληνες” αναρχικοί και “θολοκουλτουριάρηδες” αριστεροί;
Μπα.. τι θαύμα είναι τούτο; Κουστουμαρισμένοι, αξιοπρεπείς και καλοταϊσμένοι; Γίνονται αυτά τα πράγματα στις “καθώς πρέπει” κοινωνίες σαν τη δικιά μας;
Είναι δυνατόν οι πατριώτες να τοκογλύφουν άλλους πατριώτες;
Δηλαδή ο Βέγγος στην ταινία δεν ισχύει και στην πραγματικότητα; Δε μπορεί όνειρο θα είναι. Μα αν είναι όνειρο τότε ο “καλός ο κυριούλης¨, ο “Μακεδόνας”, ο πατριώτης της προεκλογικής αφίσας , γιατί λένε ότι είναι ο αρχηγός της συμμορίας;
Μα είναι απλό και ας αφήσουμε την πλάκα:  υπάρχει ένα επάγγελμα που ήταν πάντα ανοικτό -και όμως “συντεxνιακό” αν ήσουν ακροδεξιός. Το επάγγελμα πατριώτης..

Πορεία στη Βουλή ενάντια στα χαράτσια Παρασκευη 27/1- 6.00 απογευμα



ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ –ΚΙΝΗΣΕΩΝ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

27 ΓΕΝΑΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ – συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή, 6.00 μ.μ.


Η βάρβαρη επίθεση που βιώνουμε συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι απολυμένοι, οι άνεργοι πλημμυρίζουν τη χώρα, η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι στην πόρτα όλων μας, τα νοικοκυριά βυθίζονται στα χρέη.

Βόλος. Ανάξιοι άνθρωποι σε προικισμένο τόπο.

Aναδημοσίευση απο:dethelontis-fotadistis


Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε στις 03/08/2011. 
Αν το ξανάγραφα σήμερα η οργή μου θα ήταν μεγαλύτερη.
Το δημοσιεύω πάλι, γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει στο Βόλο, και γενικότερα στην Ελλάδα. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού, είναι ανάξιο να σκεφτεί και να πράξει τα αυτονόητα. Αλίμονό σας. 
Σε λιγότερο από μήνα θα βγαίνετε στην Γορίτσα να μαζέψετε χόρτα για να φάτε. Σίγουρα αυτό σας αξίζει.
Σας προσάπτω εκτός από βλακεία, ότι είστε γρανάζια του κωλοσυστήματος.
Αυτό το σύστημα που μας θέλει όλους άβουλους οπαδούς. 


Γαμώ τον πολιτισμό (?) σας.
Γαμώ τους πολιτικούς σας γιατί αυτοί σας πρέπουν και αυτούς θα ξαναψηφίσετε.
Γαμώ τις εφημερίδες σας που ρήμαξαν, ενώ κάποτε ήταν πρωτοπόρες.
Γαμώ τα ραδιόφωνα και TV- κωλοκανάλια, επειδή σας ταΐζουν μιζέρια.
Γαμώ τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν σκουριάσει τα μυαλά τους.
Γαμώ τους μεροκαματιάρηδες, που έχουν σκύψει το κεφάλι.
Γαμώ το λαό της κωλοπόλης μου, 


που αφήσαμε τα πράγματα να φτάσουν έως εδώ.
Μας λυπάμαι.  


Ψάξε, ψάξε, δεν θα τα βρείς..

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Προσοχή ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ “διαρρήκτες”!


Είναι γνωστό ότι πολλές εταιρίες εργολάβων έχουν αναγκαστεί να κάνουν πίσω μπροστά στις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις των πολιτών. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν την προσπάθεια εκτέλεσης των εντολών διακοπής, λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού. Η εταιρία OMSSE PROVISIONΤεχνικοί ασφαλείας (!!!), όπως αυτοπροσδιορίζονται,  με έδρα την Χαλκίδα, οδός Ν. Φαβιέρου 9, Τ.Κ. 34100, Τηλ.:            2221082770 begin_of_the_skype_highlighting            2221082770      end_of_the_skype_highlighting      έχουν αναλάβει και την εκτέλεση αντίστοιχων εντολών στις περιοχές  ( Ν. Ψυχικό, – Μαρούσι – Πεύκη κ.α.). Η συγκεκριμένη εταιρία προχώρησε στη διακοπή σύνδεσης ρεύματος σε συμπολίτη μας στο Ν. ΨΥΧΙΚΟ, επί της οδού Μπουμπουλίνας, παραβιάζοντας τον κλειδωμένο ιδιωτικό χώρο του ιδιοκτήτη προκειμένου ο τεχνικός τους να φτάσει μέχρι τον μετρητή.
Η ΔΕΗ αλλά και η ΓΕΝΟΠ επιβεβαίωσαν ότι υπεύθυνη για την διακοπή στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία είναι η  εταιρία
Εάν βρεθούμε να αντιμετωπίσουμε την περίπτωση συνεργαζομένων εργολάβων με τη ΔΕΗ ή οποιοιδήποτε άλλου εξουσιοδοτημένου υπαλλήλου για εκτέλεση εντολής διακοπής, πρέπει να γνωρίζουμε τα παρακάτω:
  1. Ο Μετρητής της ΔΕΗ είναι ιδιοκτησία της Εταιρίας (ΔΕΗ)
  2. Ο χώρος εγκατάστασης του μετρητή (το κουτί), η πρόσβαση (ο χώρος) της πολυκατοικίας ή της μονοκατοικίας μέχρι τον μετρητή είναι ατομική μας ιδιοκτησία. Κανείς δεν έχει νόμιμο δικαίωμα να τα παραβιάσει χωρίς τη δική μας άδεια. Δηλ. Οποιοσδήποτε υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να ζητήσει την άδεια μας για να εισέλθει και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει εάν δεν του το επιτρέψουμε. Ομοίως δεν μπορεί να παραβιάσει κλειδωμένο κουτί που περιέχει το μετρητή του ρεύματος.
Στην αντίθετη περίπτωση προχωρούμε σε καταγγελία, μηνυτήηρια αναφορά και ασκούμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας. Είναι προφανές ότι εάν αντιληφθούμε απόπειρα παραβίασης ενημερώνουμε τον παραβάτη για το μη σύννομο της ενέργειας του και υπερασπίζουμε την ιδοκτησία μας.

http://denplirono.wordpress.com


Για παράπονα, διαμαρτυρίες, μπινελίκια.
η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΔΕΗ: http://www.provision-sa.gr/ 

ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ


(Προσέξτε πόσο έντεχνα έχει αφήσει το Ριζοσπάστη να φαίνεται δίπλα του στο κάμπριο)
Στον εντιμότατο επαναστάτη βουλευτή με το κάμπριο (και ραδιοφωνικό παραγωγό) Γρηγόρη Ψαριανό αφιερωμένη αυτή η ανάρτηση... Το κείμενο που ακολουθεί είναι η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο ευαισθητοποιημένος περι των Πολιτιστικών μνημείων μας κ. Ψαριανός, (βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που ίδρυσε πρόσφατα ο Φώτης Κουβέλης). 
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

05/12/11

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους κ.κ. Υπουργούς

Εσωτερικών, Πολιτισμού και Τουρισμού, Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

Θέμα : «Κλειστό το Μουσείο «Μαρία Κάλλας» και εγκαταλελειμμένο το σπίτι της επί της Πατησίων»

Ακριβώς πριν από 88 χρόνια, στις 2 Δεκεμβρίου 1923, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα υψίφωνος, Μαρία Κάλλας. Το 1937 η Μαρία Κάλλας ήρθε στην Αθήνα και έμεινε μέχρι το 1945 με τη μητέρα της και τη μεγαλύτερη αδελφή της σε μια επιβλητική πολυκατοικία που δεσπόζει μέχρι σήμερα στον αριθμό 61 της οδού Πατησίων. Η Πολυκατοικία Παπαλεονάρδου, οικοδομήθηκε γύρω στο 1925 με μορφολογικές επιρροές του ευρωπαϊκού ρυθμού «Αρ Νουβό» της, σε σχέδια του αρχιτέκτονα καθηγητή του ΕΜΠ Κωνσταντίνου Κιτσίκη. Η Οικία Μαρίας Κάλλας έχει χαρακτηρισθεί από το 1989, επί υπουργίας Μελίνας Μερκούρη, ως διατηρητέο ιστορικό και αρχιτεκτονικό μνημείο των νεότερων χρόνων. Στην πρόσοψη της πολυκατοικίας τοποθετήθηκε αναμνηστική πλάκα, η οποία έχει αφαιρεθεί σήμερα, όπου αναγραφόταν: «Στο σπίτι αυτό έζησε η Μαρία Κάλλας. Υπουργείο Πολιτισμού 1987». Το κτίριο ανήκει στην ιδιοκτησία του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ) από το 1950. Έγινε μελέτη ανακατασκευής, αλλά το ΝΑΤ δήλωσε έλλειψη κονδυλίων για την εφαρμογή της και έκτοτε έχει εγκαταλειφθεί. Το κτίριο στέκει σήμερα έρημο με μια σκαλωσιά στο εξωτερικό του, όχι για έργα επισκευής, αλλά πιο πολύ για να προφυλάσσει τους πεζούς από σοβάδες, και τελεί υπό κατάληψη. Αντιθέτως, όποιος περάσει μπροστά από την ακριβή πολυκατοικία στον αριθμό 36 της Avenue Georges Mandel στο Παρίσι, θα δει την χρυσή επιγραφή που υπενθυμίζει στους περαστικούς ότι “εδώ έζησε τα τελευταία της χρόνια η μεγάλη Κυρία της Όπερας, Μαρία Κάλλας”.

υποκλίνομαι στη “σεμνότητά” σου!


“Αγωνίζομαι κάθε μέρα να κάνω τη δουλειά μου και στη δουλειά μου είμαι πετυχημένος. Αυτό που έπρεπε να κάνω, και στην παρούσα κυβέρνηση και στην προηγούμενη, στο σύνολό του το έκανα και με το παραπάνω.” Αυτή τη δήλωση έκανε ο Χριστόδουλος του ΠΑΣΟΚ, ο επονομαζόμενος και Χριστοδουλίδης.
Τί να πρωτοθαυμάσει κανείς σ’ αυτήν τη δήλωση…  Αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν κατ’ αυτόν να ψηφίζει όλα τα νομοσχέδια του ΓΑΠα, χωρίς να γνωρίζει τί ψηφίζει.  Αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα που είχαν αυτά τα νομοσχέδια στην κοινωνία και την οικονομία.  Ο αριθμός των ανέργων και το ποσοστό της ύφεσης οφείλονται στα Νεφελίμ και όχι στην πολιτική της κυβέρνησης που συμμετείχε.  Κυβέρνηση που ο ίδιος τη χαρακτηρίζει αποτυχημένη!  Αν αυτό δεν είναι αρμοδιότητας ψυχιάτρου, τότε ποιό είναι; …
Ο “πετυχημένος” και βραβευμένος από το FBI υπουργός για τη σύλληψη των μελών της 17 Νοέμβρη, ας μας πει πώς δικαιολογεί το γεγονός ότι για να καταδικαστούν οι συλληφθέντες, πέρασαν από μια δίκη – παρωδία, που δεν θα γινόταν ούτε στη χειρότερη μπανανία.
Ο “πετυχημένος στη δουλειά του” υπουργός ας μας πει σε ποιό τομέα αναπτύσσεται η οικονομία, ή αν βελτιώθηκε και σε ποιόν τομέα η ανταγωνιστικότητα.  Όταν βλέπεις δεκάδες πρατήρια βενζίνης να πουλάνε στην ίδια ακριβώς τιμή.  Όταν βλέπεις τις τιμές των προϊόντων στα super markets.
Ρε Χριστοδουλίδη, κατάλαβε επιτέλους ότι δεν έχουν όλοι οι Έλληνες το IQ του 12% που ακόμα σας στηρίζει!

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ


Αδυνατώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι συνεργάζονται με το κράτος. Γιατί πληρώνουν οτιδήποτε τους επιβληθεί, γιατί σκύβουν το κεφάλι. Γιατί προσκυνούν όσα τους καταρρακώνουν την αξιοπρέπεια. Οι πρεσβευτές του καπιταλισμού, πέταξαν τα δημοκρατικά προσωπεία και έδειξαν τα αποκρουστικά τους πρόσωπα. Οποιαδήποτε πρόσχημα για κοινωνική\ταξική ειρήνη κατέρρευσε.
Δεν χρειαζόμαστε κανένα αφεντικό. Ούτε πρέπει να νιώθουμε την ανάγκη να έχουμε κάποιον από πάνω μας, για να προσέχει κάθε κίνησή μας. Δεν πρέπει να αναγνωρίζουμε κανέναν από αυτούς που το σύστημα εξυψώνει ως σημαντικούς. Αυτοί παίζουν τον ρόλο του μεσολαβητή (καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, υποτιθέμενες πνευματικές αυθεντίες), ώστε να μας πείσουν να “προσαρμοστούμε” και να πειθαρχήσουμε. Πιο εύκολα ξεπουλιέσαι, όταν δέχεσαι ψίχουλα από αυτόν που σχεδιάζει να κάνει την ζωή σου μαριονέτα.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.....

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ..ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

Tη Δευτέρα, στις 30 Ιανουαρίου 2012 εκδικάζεται η υπόθεση της «μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση δια τύπου» που κατέθεσε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Σ.Ε) κατά της Πανελλαδικής Συντονιστικής  Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων (Π.Σ.Ε), με αφορμή την από 21 Νοεμβρίου 2010 επιστολή που έστειλε εκπρόσωπός της στο ΥΠΕΚΑ για τη μάστιγα της λαθροθηρίας.



Τη μήνυση ακολούθησε ένα τηλεφώνημα του προέδρου της Κ.Σ.Ε ο οποίος την Τρίτη τηλεφώνησε στην πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» και μέλος της «Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων», και απαιτούσε να του δώσει στοιχεία επικοινωνίας.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της εν λόγω υπόθεσης, η Π.Σ.Ε θεωρεί ότι η δίκη αυτή έχει πρωτίστως ιδεολογικό χαρακτήρα και ότι δίνεται μια ευκαιρία να παρουσιαστεί και ενώπιον του δικαστηρίου το ανεξέλεγκτο φαινόμενο της λαθροθηρίας όπου έχει πάρει πλέον γιγαντιαίες διαστάσεις. 

Επιπλέον, η κίνηση αυτή της Κ.Σ.Ε δηλώνει, εμμέσως πλην σαφώς, την  ανησυχία των κυνηγών που έχουν έναν ισχυρό αντίπαλο (τα ενωμένα 100 και πλέον σωματεία από όλη την Ελλάδα), τον οποίο προσπαθούν με κάθε  τρόπο να φιμώσουνε.  


Δικηγόρος  υπεράσπισης  είναι ο κ.  Άγγελος Αγγελέτος, γνωστός για τις μάχες του κατά του κυνηγιού και τις προσφυγές του στο ΣτΕ. Η δίκη θα διεξαχθεί στο Δέκατο Τριμελές Πλημ/κείο Αθηνών, 12 κτίριο,  πρώην Σχολής Ευελπίδων, αίθουσα 4, ισόγειο, και ώρα 09.00 π.μ.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

..και ήμουν έτοιμος να τον πιστέψω..

ΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ- 11η συνεδρίαση – Τετάρτη 25.01.2012


Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την ολοκλήρωση της εξέτασης του «χημικού» της Ασφάλειας Δ. Καθάριου από τη συνήγορο του Κορτέση Π. Γιαννακοπούλου. Στη συνέχεια, ακολούθησε σχολιασμός της μαραθώνιας κατάθεσης Καθάριου.

Ο Ν. Μαζιώτης είπε ότι η λίστα των μαρτύρων δεν έχει διαμορφωθεί τυχαία. Εφερε σαν παράδειγμα τον «τοπογράφο» της Αντιτρομοκρατικής Γκελντή, ο οποίος έφτιαξε μια ιστορία μ’ ένα σκαρίφημα, για να δικαιολογηθούν οι συλλήψεις, στο όνομα κάποιας επικείμενης επίθεσης στο σημείο που «ανακάλυψε» ο Γκελντής. Σκαριφήματα υπήρχαν πολλά, όμως η ΕΛΑΣ δεν μπορούσε να κάνει βάσιμες υποθέσεις, γιατί μόνο η οργάνωση ήξερε τι ενέργειες θα κάνει. Υπήρχαν για παράδειγμα ονόματα πολιτικών. Γιατί δεν υπέθεσαν ότι η οργάνωση θα έκανε επιθέσεις σ’ αυτούς; Ο Ν. Μαζιώτης αναφέρθηκε στο πώς ο Παπαθανασάκης σχεδίασε τις καταθέσεις, προηγούμενος ο ίδιος και μετά δίνοντας πάσες στον Γκελντή και στον Καθάριο. Το σχεδιάγραμμα της Πανόρμου, σημείωσε, δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα, εκτός αν πάρουμε γι’ αλήθεια τις υποθέσεις του Παπαθανασάκη.

Περνώντας στον Καθάριο και στο έωλο της κατάθεσής του, είπε ότι το δικαστήριο θα θεωρήσει τεκμήριο ενοχής το γεγονός ότι κανένας δεν έδωσε DNA, γι’ αυτό και δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης, ούτε έχει βγει κανένα συμπέρασμα για τη συμμετοχή οποιουδήποτε σε οποιαδήποτε ενέργεια της οργάνωσης. Γιατί δεν δώσαμε DNA; συνέχισε ο Ν. Μαζιώτης. Γιατί είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι και δεν δίνουμε τίποτα στον εχθρό με τη δική μας συγκατάθεση. Είναι πολιτικό το ζήτημα. Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ τίποτα, ούτε αποτυπώματα ούτε φωτογραφίες. Ο,τι έχουν το έχουν πάρει με τη βία. Παρολαυτά, ενώ ο Καθάριος μιλάει για Χ αγνώστους, εσείς θα ταυτοποιήσετε το DNA, επειδή αυτή είναι η πολιτική απόφαση.