ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ!


Να παρθούν τώρα πίσω από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Π.Παναγιωτόπουλο και την κυβέρνηση τα μέτρα που στραγγαλίζουν ακόμα περισσότερο τη ζωή των φαντάρων που προέρχονται από φτωχές εργατοοικογένειες.
Στις σημερινές συνθήκες εξαθλίωσης το να καλείται ο φαντάρος να πληρώσει και τη μετακίνηση του στην οικογενειά του από την παραμεθόριο αποτελεί ένα βάρος που αντικειμενικά δε μπορεί να το σηκώσει.

Με 500 ευρώ δεν ζεις ούτως ή άλλως, πόσο μάλλον να βρεις λεφτά για να μετακινηθείς από ένα απομακρυσμένο νησί του Αιγαίου ή από τον Έβρο προς τον τόπο κατοικίας σου.

Την ίδια ώρα όμως που υπάρχουν λεφτά για αγορά πολεμικού εξοπλισμού εκατομυρίων ευρώ, οι δυο μετακινήσεις του φαντάρου που περικόπτονται θα σώσουν την ελληνική οικονομία!
Μόνο ως κοροίδια προς το φαντάρο και την οικογενειά του μπορεί να αντιληφθεί κανείς τα μέτρα της κυβένησης και του Υπουργού Παναγιωτόπουλου.

Αυτό έρχεται να επισφραγίσει μια περίοδο στη ζωη του φαντάρου που ούτως ή άλλως δέχεται στέρηση βασικών κανόνων για την υγεία του και τη διαβίωση του την ίδια. Κανόνες που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τις αποκτήσει εκτός από το να τις διεκδικήσει ο ίδιος. Το ΥΕΘΑ στερεί από την στρατευμένοι νεολαία και την οικογένεια της το δικαίωμα να ζει αξιοπρεπώς κατά τη διάρκεια τις θητείας της.

Με ελάχιστα λεφτά μας άφησαν και  τώρα μας τα πέρνουνε και αυτά!

Δωρεάν μετακίνηση των φαντάρων καθ ’όλη τη διάρκεια της θητείας!

Αξιοπρεπής ζωή κατά τη διάρκεια της θητείας!

ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ στο ΝΑΥΠΛΙΟ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: