ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ


Ο κ. Στουρνάρας και οι συν αυτώ ομότιμοι τροϊκανοί είναι βαθειά πεπεισμένοι για το ότι η δικαιοσύνη και ιδίως στα ανώτερα κλιμάκια, είναι υποχείριος τους.
Αλλιώς δεν θα είχαν το θράσος να κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις.
"Θα προσφύγουμε στα ανώτατα δικαστήρια και θα αλλάξουμε την απόφαση" φέρεται δηλώσας , σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο κ. υπουργός.
Ποιοί αλήθεια ήταν οι τρείς δικαστές του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, που είχαν το θράσος (σύμφωνα με τον Στουρνάρα) να τηρήσουν τον όρκο τους και να πάρουν μια απόφαση στο πλευρό του λαού;
"Λόγοι δημοσίου συμφέροντος επιτάσσουν να συνεχίσει η ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι"δήλωσε ο ναπολεοντίσκος υπουργός.
Μετά από την ουσιαστική διάλυση των εφοριών και την υποβάθμιση, μαζί με όλους τους πολίτες, του βιοτικού επιπέδου των εφοριακών βλέπει ότι δεν μπορεί να ποντάρει σε αυτούς σαν χαρατσο-εισπρακτικό  μηχανισμό..
Με τα καμώματα του, ο απελπισμένος αλλά συνάμα κυνικός υπουργός, θα διαλύσει και τη ΔΕΗ.
Οι εργαζόμενοι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν ούτε το βάρος της είσπραξης και του χαρατσιού, αφού ούτε την κατανάλωση ρεύματος δεν μπορούν να εισπράξουν.
Στα 30.000 νοικοκυριά που η ΔΕΗ διακόπτει το ρεύμα, μηνιαίως, θα έρθουν να προστεθούν πολλαπλάσια απο αδυναμία είσπραξης και του χαρατσιού.
Από την άλλη τα γραφεία της ΔΕΗ θα μετατραπούν σε αρένες από τους εξαγριωμένους πολίτες.
Οι συλλογικές αντιδράσεις των πολιτών και του Κινήματος Δεν Πληρώνω θα μετατρέψουν τα γραφεία της ΔΕΗ σε τόπους διαδηλώσεων.
Όσο και να προσπαθεί ο Στουρνάρας και η κυνική παρέα του να λυγίσουν τα κινήματα των πολιτών (βλέπε τη δίκη και την πανηγυρική αθώωση, των συναγωνιστών μας για την παρέμβαση μας στη ΔΕΗ Καλλιθέας) μέσω και στημένων δικών, υπάρχουν πάντα τίμιοι δικαστές που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.
Ήδη η κ. Βασιλική Θάνου, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέωνσχολίασε
για το χαράτσι της ΔΕΗ: 
«Δεν μπορεί να λέει ο Υπουργός Οικονομικών  ότι αδιαφορεί για τις αποφάσεις των δικαστηρίων . Με τις ενέργειές της (η κυβέρνηση) θέτει σε κίνδυνο την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, στην αιχμή του δόρατος του αγωνιζόμενου λαού, θα αγωνιστεί όχι μόνο να ανατραπούν τα σχέδια του κ. Στουρνάρα και των ομοίων του, αλλά για μια συνολική ανατροπή όλων αυτών που θέλουν να μας γυρίσουν πίσω σε έναν σκοτεινό μεσαίωνα, χωρίς κοινωνικά αγαθά και με το νόμο της ζούγκλας να κυριαρχεί.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
epitropes2010@gmail.com
τηλ.211 0192839

Δεν υπάρχουν σχόλια: