ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ηλιόπουλε, δε γυρνάς στη Ραφήνα, αρκετά έκανες το Βόλο μπουρδέλο


Ηλιόπουλε, δε γυρνάς στη Ραφήνα, αρκετά έκανες το Βόλο μπορντέλο

...με αφορμή τα πρόσφατα και ιδιαιτέρως επικίνδυνα γεγονότα στο κέντρο του Βόλου

ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ, αν και ξένος προς την Μαγνησία μας, κάποιοι έκαναν τη μαλακία να σε στηρίξουν, ρίχνοντας τρέξιμο μάλιστα και μεγάλο αγώνα για την εκλογή σου...

O.K. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ή καλύτερα εμείς το γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή, επιτέλους το κατάλαβαν και όλοι εκείνοι που σε στήριξαν... Δεν αποτελείς απλά και μόνο ένα γρανάζι στο νέο κομματικό αμορτισέρ απορρόφησης των κραδασμών υπέρ της εξουσίας, δεν είσαι απλά και μόνο άλλο ένα πολιτικό ανδρείκελο που χέστηκες από την χαρά σου με τα προνόμια της εκλογής σου (βλέπε διαμονή σε ξενοδοχείο spa και μάλιστα στην Αγριά του Βόλου, επίδειξη του κουμπουριού σου και μάλιστα στην κεντρικότερη λεωφόρο της πόλης έναντι πολιτών), δεν είσαι απλά και μόνο ένας φαντασμένος φασίστας, που θεώρησε ότι με την εκλογή του έπιασε τον Πάπα απ' τα αρχ..., είσαι πρωτίστως πολιτικά επικίνδυνος. 


ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ σου Ηλιόπουλε, σ' αυτή... την ίδια πόλη, είχαμε συνηθίσει στα πολιτικά ψώνια. Θέλεις παραδείγματα; Ποιό να πρωτοθυμηθώ; Της Ροδούλας Ζήση; Του Κώστα Καρτάλη; Του νυν αντιπροέδρου της Βουλής και προέδρου της επιτροπής Πόθεν Έσχες (μπρρρ) Θανάση Νάκου; Πλείστα όσα τα παραδείγματα, ακόμα και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, με το νυν Δήμαρχο της πόλης, Παναγιώτη Σκοτινιώτη, όψιμο και καλά, αφού από πάντα ήταν, ομοϊδεάτη σου, εάν έχεις ακουστά, πρώτο και καλύτερο...!

ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ, αλήθεια στο λέω Ηλιόπουλε, δεν μας έλειπε τίποτα. Από σιχαμένους εξουσιαστές μέχρι πρώτης τάξεως τσιράκια τους συνδικαλιστές. Και βία είχαμε Ηλιόπουλε και βία και φασισμό και σαφώς δεν περιμέναμε από εσένα διδαχές. 

ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ μας έλειπε Ηλιόπουλε και γι' αυτό ...ναι, σε παραδέχομαι, σου βγάζω το καπέλο, το κατάφερες. Κατάφερες να ξυπνήσεις τα ένστικτα και επειδή αυτό για εμένα είναι το κυριότερο, όχι τόσο τα φασιστικά, αυτά πάντοτε παρέμεναν άγρυπνα σ' αυτήν τη πόλη, όσο τα ΑΝΤΙ-φασιστικά, εκείνα που διαθέτουν οι ρομαντικοί, οι αγνοί, εκείνα που μονάχα στα μάτια μιας έφηβης πιτσιρίκας ή ενός έφηβου πιτσιρικά μπορείς να αντικρίσεις. Στα μάτια των χιλιάδων εφήβων αυτής της πόλης, που νιώθοντας στο πετσί τους την κρεατομηχανή του συστήματος, που έστω και άθελά σου, ωστόσο Ηλιόπουλε υπηρετείς, να πολτοποιεί τα όνειρά τους... σου φωνάζουν... ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ, ΔΕ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΒΟΛΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ.

Υ.Γ.1: Αλήθεια Ηλιόπουλε, πόσο ευχαριστημένος είσαι για την συμπλοκή των χρυσαυγιτών, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και την κατάληξή τους στο Νοσοκομείο, με τον έναν μάλιστα να έχει υποστεί κακώσεις; Όλοι αυτοί Ηλιόπουλε σε ψήφισαν για πολιτικές συμπλοκές εντός του Κοινοβουλίου και ενάντια στα λαμόγια, έναντι των οποίων από πολιτικό κοκοράκι μετατρέπεσαι σε πολιτικό παπάκι και όχι για να συγκρούονται επηρεασμένοι από τα "μαθήματα" που τους κάνετε (βλέπε τις δηλώσεις περί σχολής καράτε), στους δρόμους με άλλους συμπολίτες. 

Υ.Γ.2: Και μία συμβουλή. Δεν με νοιάζει τί λες και πού το λες, για εμένα. Πρόσεχε όμως και μάλιστα ιδιαίτερα τί λες και πού το λες, για ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και εργαζόμενους της Μαγνησίας. Αρκετά πιστεύω έχεις εκτεθεί. Προς επίρρωσιν όλων των ανωτέρω έχε υπόψιν σου ότι υπάρχει και το σχετικό ΝΟΜΙΜΟ ηχητικό...!!!




Τι δεν καταλαβαίνεις...;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: