ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΒΟΛΟΥ - Διανομή Αύριο Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2012‏


Πότε; Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012
Πού; Στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Ώρα έναρξης; 09:00
Τρόπος διανομής; Με  αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί: 
Α, Β, Γ, Δ, Ε --> 09:00 - 10:00
Ζ, Η, Θ, Ι, Κ --> 10:00 - 11:00
Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο --> 11.00 - 12.00
Π, Ρ, Σ  --> 12.00 - 13.00
Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω  --> 13.00 - 14.00
Σημαντικό !
Η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την αυστηρή τήρηση του προγράμματος διανομής. Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλείστε να προσέλθετε στα ταμεία με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.


Οι ποσότητες που θα μείνουν αδιάθετες θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία στις 14:00.
Επίσης στο χώρο διανομής θα υπάρχουν τα εξής προϊόντα εκτός παραγγελίας:
- Αλεύρι από μαλακά και σκληρά σιτάρια (και άλλοι τύποι αλεύρων) από τους μύλους Κουτσιαρή Κατερίνης, στις ίδιες τιμές με την προηγούμενη διανομή (Μαλακό 0,60 ευρώ/κιλό - Σκληρό 0,65 ευρώ/κιλό σε 10κιλα).
- Μήλα Delicia και Golden Delicia από Πινακάτες Πηλίου σε τιμή 0,50 ευρώ/κιλό (παραγωγός Κονδράκης Νικόλαος).
Μανταρίνια Κλημεντίνης από τα Κάτω Λεχώνια σε τιμή 0,50 ευρώ/κιλό (παραγωγός Καρακατσάνης Κώστας).
- Κυδώνια σε τιμή 0,50 ευρώ/κιλό και Αχλάδια Κρυστάλια σε τιμή 0,90 ευρώ/κιλό από τα Κάτω Λεχώνια (παραγωγός Χρυσοχού Κώστας)
- Ακτινίδια από τη Μαγκανίτσα Αλμυρού σε τιμή 0,60 ευρώ/κιλό (παραγωγός Καλατζής Σπυρίδων).
Ελιές μαύρες, ξανθές και πράσινες τύπου "Κονσερβοελιά Πηλίου" (μεγάλες) από Λαύκο Πηλίου, σε γυάλινο βάζο του ενός κιλού (σε άλμη και ξύδι) και τιμή 3 ευρώ/κιλό (παραγωγός Λουλούδας Ευστάθιος).
Ανθόμελο  και Πευκόμελο από τη Δράκεια Μαγνησίας  σε συσκευασία  του ενός κιλού και σε τιμή 6 ευρώ/κιλό, Καστανόμελο και Ελατόμελο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 7ευρώ/κιλόΜηλόξυδο Βιολογικό σε συσκευασία  του μισού  κιλού και σε τιμή 2 ευρώ/μισό κιλό (παραγωγός Κουμούτσης Μπάμπης).
Ανθόμελο (6ευρώ/κιλό) και Ελατόμελο (7ευρώ/κιλό) από Πλάτανο Μαγνησίας  σε συσκευασία  του ενός κιλού (παραγωγός Δεσποτόπουλος Ιωάννης).
Ανθόμελο (6ευρώ/κιλό) από Νέο Ικόνιο Καρδίτσας  σε συσκευασία  του ενός κιλού (παραγωγός Μιχαλόπουλος Βασίλειος).
Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι σε συσκευασία 4 ματσάκια με τιμή 3 ευρώ  (0,75 ευρώ το ματσάκι), η ρίγανη σε συσκευασία 4 ματσάκια με τιμή 3 ευρώ  (0,75 ευρώ το ματσάκι) και σε συσκευασία ρίγανης τριμμένης 250 γραμμαρίων με τιμή 2 ευρώ (παραγωγός Καρβουνάρη Νίκη).
Σκόρδα από Ριζόμυλο σε διχτάκι 15 τεμαχίων και τιμή 1,5 ευρώ/15 τεμάχια (παραγωγός Λύρας Δημήτρης).
Καλούμε επίσης όλους τους πολίτες της Μαγνησίας που θα έρθουν στη διανομή του Σαββάτου, να ενισχύσουν τις δράσεις μας:
  • προσφέροντας εφόσον διαθέτουν τηγανέλαιο που οι ίδιοι έχουν συγκεντρώσει σε πλαστικό δοχείο ή μπουκάλι για ανακύκλωση. Με τη συγκέντρωση τηγανέλαιου  ανταποδοτικά θα έχουμε την δυνατότητα να δωρίσουμε απορρυπαντικά και καθαριστικά.
  • προσφέροντας φάρμακα που οι ίδιοι δεν έχουν ανάγκη ή τους περισσεύουν. Τα φάρμακα μπορεί να είναι χρησιμοποιημένα αλλά δε θα πρέπει να έχουν λήξει και θα συγκεντρωθούν για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Βόλου.
  • προσφέροντας ποσότητες από προϊόντα που έχουν παραγγείλει ή έχουν φέρει από το σπίτι στο καλάθι αλληλεγγύης που θα υπάρχει στη διανομή, και που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.
Από την Άνωση - Εθελοντές Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: