ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Για κόπιασε Αγγέλα…

Ελπίζω να είναι αλήθεια. Αγγέλα θα μας έρθεις στην Αθήνα; Επιθύμησες λίγη ζέστη έτσι; Θα σου ετοιμάσουμε «θερμή» υποδοχή. Το πόσο σε συμπαθούμε δεν περιγράφεται. Όσο συμπαθείς κι εσύ το λαό μας.
Αυτό κι αν είναι πανικός. Ο δούλος να καλεί επειγόντως την Αφέντρα. Θα το πει στην Μέρκελ, ότι αντιστεκόμαστε και θα δούμε εμείς…  Να κάνει τι; Να μας πει πόσο λυπάται, που μας κατακλέβει η Τρόικα; Να μας πει, να υπομείνουμε κι άλλα μαρτύρια κι εξευτελισμούς; Μήπως να επιθεωρήσει  τις Ειδικές δυνάμεις, που επιστρατεύουν κατά των διαδηλωτών και τα ΜΑΤ; Απλά θα έρθει να διατάξει και θα φύγει. Να ασχοληθούν και με κάτι καινούριο τα κανάλια. Γιατί με τη λίστα στράβωσε το πράγμα. Πάει για χειρότερη κι οριστική διάλυση η πράσινη συμμορία, πριν καν τις επόμενες εκλογές. Κι αν σπάσει το ένα δεκανίκι, γρήγορα θα ακολουθήσει και το άλλο.
Μεγάλη μας τιμή Αγγέλα, 14.000.000.000,00€, κοστίζει η επίσκεψη, τόσο είναι τα νέα μέτρα. Πιο θλιβερό απ όλα, θα είναι τα σκλαβάκια του ετερόκλητου μορφώματος, που λέγεται κατ’ ευφημισμό, «κυβέρνηση». Θα στέκονται σούζα ή στα τέσσερα, αναλόγως τις διαθέσεις της Καγκελαρίου. Να αποθανατίσουμε τη σκηνή. Η σεξοκωμωδία σε όλο της το μεγαλείο.  
Όσο για τον κόσμο, να είμαστε όλοι εκεί για να κεράσουμε, την Γερμανίδα Πρωθυπουργό αγνά βιολογικά προϊόντα, όπως πέτρες, φάσκελα κλπ, χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές. Το γιαούρτι κι οι ντομάτες δυστυχώς κοστίζουν. Να της πούμε από κοντά, όσο πιο κοντά γίνεται, πόσο τη «θαυμάζουμε και την εκτιμούμε» για όλα όσα έχει δώσει εντολή, να μας κάνουν οι τσανακογλείφτες της. Τη μείωση των μισθών, το κλέψιμο των συντάξεων, την κατάργηση των Νοσοκομείων, το κλείσιμο Σχολείων, την Ανεργία, την Ακρίβεια, την Ύφεση, όλα αυτά που γίνονται για τη σωτηρία της χώρας, του  Γρερμανικού Ράιχ και των δανειστών δηλαδή.   
Το είπε κι Σαμαράς: Να την υποδεχτούμε όπως της αρμόζει. Μην αμφιβάλλεις Αντώνη, θα κάνουμε τέτοια υποδοχή στο Αφεντικό σου, που θα μείνει αξέχαστη.      
Κόπιασε λοιπόν, να τα πούμε. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία την Τρίτη 9 του Οκτώβρη. Μην αλλάξεις γνώμη και μην αργήσεις. Και κάτι ακόμη. Σου είναι εύκολο να φέρεις μαζί το Σόιμπλε και τους άλλους της ΕΚΤ ή της ΕΕ; Θα μας βόλευε αφάνταστα, να σας έχουμε όλους μαζί…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: