ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΦΡΕΝΗΤΙΔΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΛΑΟΥ!

Με αφορμή την είσοδο των απελπισμένων εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  στρέφει τον στρατό κατά του εχθρού λαού. Όλοι αυτοί που διέψευδαν τον πραγματικό ρόλο της 71ης Ταξιαρχίας και την συμμετοχή της σε αποστολές Καταστολής Πλήθους, λέγοντας ότι «παρέχει ασφάλεια σε στρατόπεδα του εξωτερικού όπου αναπτύσσονται ελληνικές δυνάμεις», τώρα την κατέβασαν μέσα στο Πεντάγωνο.
Τα γεγονότα είναι πρωτόγνωρα και μπορούν να συγκριθούν μόνο με τη Χούντα των Συνταγματαρχών.
Πρωταγωνιστής σε αυτή την τρέλα ολοκληρωτισμού είναι ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος ο οποίος για μια ακόμη φορά έκανε νυχτερινή έφοδο στους σκοπούς του Πενταγώνου, ζητώντας να του δείξουν οι φρουροί όπλα και σφαίρες!

Οι αξιωματικοί στο Πεντάγωνο φορούν στολή παραλλαγής και είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχει μοιραστεί σε όλους οπλισμός (περίστροφα και σφαίρες) ενώ κάνουν ασκήσεις με ασπίδες λες και είναι Ματατζήδες.
Πίσω από την πύλη του ΥΕΘΑ έχουν παραταχθεί «τα χακί ΜΑΤ» Της 71Ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, με πλήρη εξάρτηση και άνδρες της Ζ’ ΜΑΚ. Ουσιαστικά με διαταγή των ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλου και του Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκου, 150 άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων (πρασινοσκούφηδες-κοκκινοσκούφηδες) κάνουν επίδειξη αυταρχισμού και κατασταλτικής πυγμής κατά του εργατικού κινήματος.  
Επίσης, υπάρχουν επρυστριοφόρα και ασθενοφόρο.   
Όλοι αυτοί περιμένουν τους εργαζόμενους διαδηλωτές από  την θυγατρική των ΕΑΣ στην Κύμη που έχουν ανακοινώσει ότι θα συγκεντρωθούν έξω από το ΥΕΘΑ. Θα έρθουν με λεωφορεία των ΚΤΕΛ, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο. Οι εργαζόμενοι της ''Ηλεκτρομηχανικής Κύμης'' ασχολούνται κυρίως με την ραφή στολών, αλεξίσφαιρων κλπ
Βεβαίως, η παρουσία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, προκαλεί ευρύτερες ανησυχίες αφού με αυτό τον τρόπο εγκαινιάζεται η δράση του Στρατού σε επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους και μάλιστα, σημειώνεται την ίδια μέρα που η Μέρκελ επισκέπτεται την Αθήνα, ενώ η κυβέρνηση κάνει επίδειξη ολοκληρωτισμού.
Εμείς καλούμε το μόνιμο προσωπικό και τους φαντάρους να Αρνηθούν να στρέψουν τα όπλα κατά των εργαζόμενων.
Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας να κατέβει στο δρόμο και να σπάσει με την μαζική-αποφασιστική του παρουσία τον Τρόμο, συντρίβοντας τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   diktiospartyakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: