ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μια καταγγελία ιδιαίτερα ανησυχητική… Ποιά είναι η γνώμη σας;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τις διαδηλώσεις στη Χαλκιδική εναντίον των μεταλλείων χρυσού και την αστυνομική βία που επακολούθησε, αστυνομικός – μπάτσος έριξε σε ευθεία βολή ασφυξιογόνο εναντίον των διαδηλωτών και προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό διαδηλωτή (ρήξη σπλήνας). Διαβάστε τώρα και την καταγγελία που αναδημοσιεύω από το ιντιμίντια.
Προηγουμένως όμως θέλω να πω κάποιες σκέψεις μου: Καταρχήν λοιπόν σκέπτομαι ότι η εγκληματική συμπεριφορά από “αστυνομικούς” έχει αυξηθεί. Αναρωτιέμαι στη συνέχεια αν αυτό είναι τυχαίο. Και μετά κάνω ένα συνδυασμό με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΧΑ, Η. Παναγιώταρου, στο BBC για “κατάσταση εμφυλίου” στην Ελλάδα. Τελικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει σε εξέλιξη, από ακροδεξιούς κύκλους, κάποια ειδική ”στρατηγική έντασης*, που ζητά να εκμεταλευθεί την μεγάλη κοινωνική ένταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγω των εγκληματικών οικονομικών και κοινωνικών κρατικών πολιτικών και να στρέψει αυτή την κοινωνική ένταση σε δρόμους που πιστεύει ότι τελικά θα ευνοήσουν τα στρατηγικά σχέδια αυτών των κύκλων, τα οποία σχέδια τελικά περιλαμβάνουν και τη κατάληψη της κρατικής εξουσίας.
Ποιά είναι η γνώμη σας ως προς αυτή τη σειρά συλλογισμών;


* Στην Ιταλία της δεκαετίας του 1970 εκτελέσθηκε πράγματι μια τέτοια “στρατηγική έντασης” από νεοφασιστικούς και παρακρατικούς κύκλους, καθώς και μυστικές υπηρεσίες με την βοήθεια (ή και καθοδήγηση) της CIA
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Σήμερα στα εξάρχεια περίπου στις 4 το απόγευμα και μετά την λήξη των συγκρούσεων με τους μπάτσους, είχαμε παραμείνει μια ολιγάριθμη ομάδα ανθρώπων στην συμβολή στουρνάρη και σπύρου τρικούπη και συζητούσαμε. Η κατάσταση ήταν πιο ήρεμη πλέον.  Κάποια στιγμή και ενώ δυο τρεις συντροφοι εκραζαν τα σκυλιά στην στουρνάρη, απο την νοταρα οπου βρίσκονταν μια δοιμιρία σκάσει μια ευθεία βολή δακρυγόνου προς το μέρος τους και αρχίζουν να τρέχουν προς την πλατεία. ΤΗν αμέσως επόμενη στιγμή ακούγεται ένας πυροβολισμός απο το μέρος των μπάτσων στην στουρνάρη. χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά τον πυροβολισμό  σκάει κάτι σαν βεγγαλικό στο μέρος μας (μια απόσταση απο τους μπάτσους τουλάχιστον 80μ) το οποίο απο τυχη δεν μας τραυματιζει σοβαρά και καταλήγει στο αυτοκίνητο που ήταν πίσω μας στο οποίο δημιουργεί ένα μεγάλο βαθούλομα και ρωγμές στην λαμαρίνα περφερειακά. Δεν προλαβαίνουμε να κατάλαβουμε τι έγινε και η ίδια βολή πραγματοποιέιται απο την δοιμιρία στην σ. τρικούπη. Και οι δύο βολές έγιναν περίπου στο ύψος της κοιλιακής χώρας, Να σημειώσω ότι μόνο η πρώτη ήταν δακρυγόνο. ΟΙ δυο μετέπειτα βολές ήταν κάτι το οποίο όσοι έιμασταν εκεί δεν το είχαμε ξαναδεί. Όπως ήταν φυσικό φοβηθήκαμε αρκετα και αρχίζαμε να καλυπτόμαστε πίσω απο κολώνες και το περίπτερο που ήταν στην κάτω γωνία της πλατείας. Ο κόσμος άρχιζε να τους βρίζει και να τους λέει δολόφονους και αμέσως μετά ακούγεται τρίτη, παρόμοιου τρόπου, ρίψη. Ο κόσμος στην πλατεία διασπάστηκε ακόμα περισσότερο, ( είχαε μείνει στην πλατεία πρίν τους δολοφονικούς πυροβολισμούς 40 άτομα διαρσκοπισμένα)
Κάποια στιγμή αρχίσαμε να επανερχόμαστε στον δρόμο αφού τα σκυλιά δεν συνέχισαν να ρίχνουν αυτα τα περιέργα. Να πούμε πως ήδη είχε μαθευτεί ο θάνατος του διαδηλωτή στο σύνταγμα πριν τις βολες αυτές.  Όταν ψάξαμε να δούμε τι ήταν αυτά που μας ρίχναμε είδαμε καποια μικρά μεταλλικά αντικείμενα διασκορπισμένα μέσα απο ένα ρομβοειδες ασημένιο αντικείμενο. Απο τις βολές τραυματίστηκε ελαφρά ένας στο γόνατο ( αυτον καταλαβα μονο). Βλέποντας τι ζημια προκάλεσε στο αυτοκίνητο που στο σοκ που είχαμε πάθει δεν το βγαλαε φωτογραφία και το τροπο αλλα και το τι ριξανε σκεφτήκαμε που μας πυροβολήσαν εν ψυχρω. Δολοφονική πρόθεση. Παρακάτω παραθέτουμε τις φωτογραφίες που βγάλαμε απο αυτό που μας έριξαν. Το φασιστικό ναζιστικό κράτος και τα σκυλιά του ήθελαν και θέλουν νεκρούς. Προφανώς δεν τους έφτανε ένας

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια: