ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ελλάδα είναι ανέκδοτο


Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής –με επικεφαλής βουλευτές του κόμματος- κατά αλλοδαπών μικροπωλητών σε πανηγύρι στη Ραφήνα, σε λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι και σε άλλες περιοχές. Ήδη, οι μεγάλες ξένες εφημερίδες κάνουν πάρτι και η σφαλιάρα που θα φάνε τις επόμενες ημέρες η χώρα μας και ο ελληνικός τουρισμός θα είναι άνευ προηγουμένου.
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής κάνουν –με κάπως πιο άγριο τρόπο- τη δουλειά των αστυνομικών.

Βέβαια, Χρυσή Αυγή και Αστυνομία θα ενωθούν –και επίσημα- σύντομα, ώστε να κονομάνε και οι χρυσαυγίτες κάποια από τα χρήματα που δίνουν πολλοί μικροπωλητές στους αστυνομικούς, για να τους αφήνουν να δουλεύουν.

Στα πλαίσια της εφαρμογής της νομιμότητας στη χώρα μας, τις επόμενες ημέρες, μέλη της Χρυσής Αυγής θα γκρεμίσουν το Mall που είναι το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης.
Επίσης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν τις κεραίες του Mega και των άλλων ιδιωτικών καναλιών επειδή λειτουργούν –εδώ και δεκαετίες- χωρίς νόμιμη άδεια.
Η Χρυσή Αυγή έχει αντιληφθεί πως υπάρχει παραεμπόριο και στο διαδίκτυο, οπότε μέλη της Χρυσής Αυγής θα μπουκάρουν στο adsl με τα ρόπαλα και θα πλακώνουν στο ξύλο όσους ψωνίζουν από το eBay.
Λογικά, επειδή η χώρα έχει γελοιοποιηθεί εντελώς, κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής θα συλληφθεί για όλους αυτούς τους τραμπουκισμούς σε βάρος αλλοδαπών, θα φυλακιστεί και μετά θα πάει να τον βρει στη φυλακή ο Σταύρος Θεοδωράκης που –στο τέλος της συνέντευξης- θα τον χτυπήσει στην πλάτη και θα του πει «Κουράγιο, φίλε».
(Διαβάζω κείμενα «αριστερών» για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και είναι μέσα στον ναρκισσισμό και τη λεξιλαγνεία. Για ποιον τα γράφουν αυτά τα κείμενα; Για να τα διαβάζουν οι ίδιοι και η παρέα τους; Φτάνει πια με την αναπηρία της αριστεράς, γράψτε κάνα κείμενο να το καταλαβαίνουν και αυτά τα ζώα που βλέπουν τους χρυσαυγίτες σαν πατερούληδες. Άντε σύντροφοι να τελειώνουμε με τους φασίστες, για να ασχοληθούμε και με την ηλιθιότητα των δικών μας συντρόφων. Εκεί ήταν πάντα το μεγάλο πρόβλημα.)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και ένα άρθρο για τους ισλαμοφασίστες που χρηματοδοτούνται απο τους Αμερικάνους οι οποίοι σφάζουν τους Χριστιανους στην Συρία. Αλλά ωχ ειπα χριστιανους. Βγάζετε σπυρια εσείς με αυτην την λέξη..

Ανώνυμος είπε...

πλακα κανεις; τα παιρνουμε κι εμεις απο τους αμερικλανους...για τετοια ειμαστε τωρα;