ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδού ένας από τους Χρυσαυγίτες που μας χτυπούσαν στις πορείες Κατά του μνημονίου


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ .. ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Τελικά όμως τι είναι χειρότερο; να είσαι
μπάτσος ; ή νεοναζί;
Δε ξέρουμε τι είναι χειρότερο, αλλά σίγουρο ο συνδυασμός των παραπάνω είναι τρισχειρότερο!
κανείς δεν τρέφει αυταπάτες σχετικά με τις “δημοκρατικές πεποιθήσεις” πολλών – αν όχι των περισσοτέρων – αστυνομικών στην Ελλάδα. Είναι γνωστό άλλωστε πως σε εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν μαζικά αστυνομικοί, τα ποσοστά του νεοναζιστικού κόμματος ήταν πολύ υψηλά.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αστυνομικοί όχι μόνο απροκάλυπτα δηλώνουν ανοιχτά τις νεοναζιστικές τους ψυχώσεις, αλλά εγκωμιάζουν νεοναζιστικές επιθέσεις, που υποτίθεται πως σε ένα αστικό κράτος θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν.
Ενδεικτικό το παράδειγμα του “Χάρη Χ.Α.” που ενώ στο προφίλ του στο facebook έχει φωτογραφίες όπου παρουσιάζεται με την υπηρεσιακή του στολή, παράλληλα εκθειάζει την Χούντα, τους νεοναζί, καθώς και μια εκ των ρατσιστικών επιθέσεων που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Απλώς σκεφτείτε πως αυτός ο “άνθρωπος” μπορεί κληθεί να συλλάβει νεοναζί την ώρα που πραγματοποιούν επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αυτός ο “άνθρωπος” θα κληθεί να φερθεί ανθρώπινα σε μετανάστες.
Και έπειτα ο Μιχαλολιάκος θα βγει και θα πει “δεν έχουμε καμία σχέση με τις επιθέσεις – να συλλάβετε τους υπεύθυνους και να τους τιμωρήσετε”.
Το παρακατω λεβεντόπαιδο, μέσω του.. ελληνικού ορθόδοξου και εθνικιστικού facebook και προπαντώς τον ελληνικών συμφερόντων facebook, μας δείχνει την αγαπή του για τη δημοκρατία στην Ελλάδα, τις αρετές του σε κοινωνικά και ευαίσθητα θέματα, καθώς επίσης και παραδείγματα για το πως αντιμετωπίζουμε όποιον δεν γουστάρουμε τη φάτσα του.
Ο συγκεκριμένος καραφλός είναι ένας από τους χιλιάδες που έχουν το παραπάνω “χάρισμα” που αναφέραμε. Δηλαδή, και μπάτσος και ναζί. Ονομάζεται Χάρης Παπασταύρου και υπηρετεί το νεοναζιστικό παρακράτος της Χρυσής Αυγής.
Τέτοιοι άνθρωποι πλαισιώνουν το επιτελείο της αστυνομοσυμμορίας και μετά αναρωτιέστε γτ μας χτυπάνε όταν διαδηλώνουμε για τα δικαιώματα μας….
Οι παρακάτω φωτογραφίες του λεβέντη είναι σε δημόσια θέα και μπορεί να τα δείτε στο προφίλ που διατηρεί στο πατριωτικό και εθνικιστικό facebook  πατήστε εδω για το προφίλ του
και επι της ευκαιρίας, με την Αγροτική τι έγινε ; (δείτε εδώ τι έγινε) τα κάναμε πλακάκια; Λαδώνει καλά ο Σάλας;

Πηγή: omniatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: