ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Αισχρή επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά των φαντάρων


Με ολοσέλιδο ανυπόγραφο άρθρο του εντύπου «ΣΤΟΧΟΣ» που διαδίδει ότι «πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Κωνσταντινούπολη», η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιτίθεται στον έφεδρο συνάδελφο που υπηρέτησε στην ΕΛΔΥΚ και διώκεται για κατασκοπία. Ακόμη και ο τίτλος του κειμένου είναι ενδεικτικός των άτιμων μεθόδων της νεοναζιστικής οργάνωσης «ΕΦΤΙΑΞΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ».

Με ψέματα λοιπόν, αφού με σχετική μας ανακοίνωση, γνωστή στη Χρυσή Αυγή,  ενημερώσαμε για τα όσα δήλωσε στην Στρατιωτική Δικαιοσύνη ο συνάδελφος, σύμφωνα με τα οποία «στις 21/12/2010 συνέταξα στο φόρουμ www.thiteia.org το συνημμένο άρθρο». 

Με λάσπη, υπονοούμενα και προσβολές «χωρίς να αποκλείει την περίπτωση ο έφεδρος νοσοκόμος να ενεργούσε βάσει σχεδίου και λόγω ιδεολογίας, μπορεί να πρόκειται περί μειωμένης νοημοσύνης - κοινώς βλακείας- ή μειωμένης συνείδησης του καθήκοντος. Διότι αν είναι ο καθένας που υπηρετεί να ανοίγει και από μια ιστοσελίδα για να εξυπηρετεί τους συναδέλφους του, τότε δεν έχουν λόγο ύπαρξης και οι μυστικές υπηρεσίες».

Τα γιουσουφάκια του Σαμαρά και του Βενιζέλου, των εφοπλιστών και των εμπόρων όπλων μας προκαλούν οίκτο

Καταρχήν, είναι ευνόητο ότι όποιος συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες πάντα γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα. Δεύτερον, ο «ΣΤΟΧΟΣ» κυκλοφορεί στις 19/7/2012, που συμπληρώνονται 38 χρόνια από το Πραξικόπημα της Χούντας των Συνταγματαρχών, φασιστών ομοϊδεατών της Χρυσής Αυγής, που επιτέθηκε στον Κυπριακό λαό, έδωσε την αφορμή για τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή και παραθέριζε στα στρατιωτικά θέρετρα την ώρα της επίθεσης, απαντώντας στις αγωνιώδεις εκκλήσεις «Κύριοι πάτε για ύπνο»! Τρίτον, δεν προκαλεί καμιά εντύπωση το γεγονός ότι η δίωξη του συναδέλφου από την στρατιωτική -πολιτική-ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και την Στρατιωτική Δικαιοσύνη βρίσκει την στήριξη της Χρυσής Αυγής. Ουσιαστικά ένα ολόκληρο αντιδραστικό μπλοκ επιτίθεται στα δικαιώματα των φαντάρων και των πολιτών, απαιτεί την υποταγή και την πειθάρχηση της νεολαίας σε όλα τα βίαια αντεργατικά και αντικοινωνικά τους μέτρα. Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται σε όσους σκέφτονται και μιλούν από την σκοπιά του ανθρώπου, σε όσους αρνούνται το βύσμα, τις πελατειακές σχέσεις, τον εθνικισμό, τον μιλιταρισμό και την πολεμοκαπηλεία.  

Με τους αγώνες μας, μέσα και έξω από τα στρατόπεδα θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας, θα κερδίζουμε το δίκιο μας και την Ατιμωρησία του συναδέλφου μας.

Θυμίζουμε: Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη διώκει φαντάρο βάλλοντας κατά του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης

 
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437   Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: