ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ε, ρε γέλια...


Από το "swell"
Και τα τρία κόμματα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ στήριξαν την προεκλογική εκστρατεία και τη συνθηματολογία τους στην επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου. Χθες, μια μέρα μετά τις εκλογές, διάφοροι Γερμανοί αξιωματούχοι, της Αδόλφας συμπεριλαμβανομένης, έκαναν...δηλώσεις που όλες κατέληγαν στο ότι δεν πρόκειται και δεν θα γίνει καμμία διαπραγμάτευση για τους όρους του μνημονίου.
Αυτό σημαίνει ότι το "παραμύθι" της αναδιαπράγματευσης τελείωσε. Η νέα κυβέρνηση θα είναι σαν την κυβέρνηση Παπαδήμιου και θα ακουλουθήσει την ίδια πολιτική. Που είναι η εφαρμογή των υπεσχημένων και συμφωνηθέντων με τις υπογραφές του Σα(χλα)μαρά και του Βενιζέλου. Που σημαίνει ότι όλοι όσοι ψήφισαν αυτά τα τρία κόμματα στη βάση της αλλαγής των όρων του μνημονίου, τα ψήφισαν για κάτι που δεν ισχύει.
Αυτό προφανώς το γνώριζαν οι τρεις αρχηγοί και αποδεικνύεται ότι όπως συνηθίζεται, έλεγαν ψέμματα. Θέλω τώρα να δω πως θα αντιμετωπίσουν την κοινωνική κατακραυγή ακόμα και από τους ψηφοφόρους τους, από την εφαρμογή των ίδιων και χειρότερων μέτρων. Να τους θυμίσω μόνο το "όταν διασαλεύεται η σχέση μεταξύ των στόχων που βάζουμε και των μέσων που διαθέτουμε για την επίτευξή τους, κάθε σκέψη ακόμα και μεγαλοφυής, αποδεικνύεται μάταιη"...

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: