ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο γλυκούλης νεοναζί που ήθελε να γίνει μπαλαρίνα


Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ


Η θλιβερή κατάντια ορισμένων πασόκων, όπως του Θέμου, είναι οτι όντας πλέον πολιτικά κομματικά ορφανοί και στιγματισμένοι με την ρετσινιά του πασοκισμού, φτάνουν σε σημείο να γίνονται πλυντήριο για τα εγκλήματα των νεοναζί.

Το αδιέξοδο όλων όσων υπερασπίζονταν με πάθος τον πασοκισμό και εκτέθηκαν στα μάτια του λαού είναι φανερό. Έχουν να επιλέξουν πλέον αν θα υπερασπιστούν το μνημονιακό αρχηγικό γκρουπούσκουλο του Βενιζέλου με λύσσα ανάλογη των τελευταίων ναζί υπερασπιστών του Βερολίνου ή να κατρακυλίσουν στα κόπρανα της πολιτικής και τα δυσώδη παράγωγα του καπιταλισμού και να πουλάνε υπηρεσίες καθαρισμού σε εγκληματίες χρυσαύγουλους. Ο γελαστός Κομιστής είναι φανερό τι επέλεξε.

Μετά τον Καιάδα που τον παρουσίασε στο τηλεοπτικό χαμαιτυπίο του ως "ανησυχούντα για το μέλλον της πατρίδος οικογενειάρχη" που "έχει και φίλους αναρχικούς", έφτασε η ώρα της πλύσης και για τον θυμωμένο πουτσοκέφαλο που "προκλήθηκε και δέχτηκε επίθεση" από μια 58χρονη (πρίν ΔΕΝ υπήρξε το μπουγέλο του θυμωμένου πουτσοκέφαλου στην Δούρου...) και ενδεδειγμένος και ισοβαρής τρόπος αντίδρασης ήταν το... γρονθοκόπημα.

Έτσι μάθαμε από το "Πρώτο Ψέμα" ότι ο "ευαίσθητος και ανησυχούντας" Ηλίας μεγάλωσε περήφανος (sic) με τους άθλους του Ηρακλή και ήθελε να γίνει χορευτής και ότι ήταν μεθοδευμένη η συζήτηση για να αντιδράσει ο Λιάκος και να προβεί σε μπουγέλωμα και χειροδικία. Προσοχή στα λόγια σας παιδιά, είναι "ευαίσθητοι" οι σκατοκέφαλοι. Να προσέχουμε τα λόγια μας στον δημόσιο διάλογο γιατί οι χρυσαυγίτες είναι σαν τα πιτσιρίκια και θυμώνουν.

Ας έχει αγαπητοί αναγνώστες. Κάποτε θα μάθουμε πόσο κοστίζει το payrolle κάποιων για να προωθούν τις δυνάμεις της ανωμαλίας.



tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: