ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τρόικα και αγορές εχουν τρομοκρατηθεί.

Aναδημοσιευω απο σχολιασμο στο ΠΡΕΖΑTV 
Εγκυρα περιοδικά και εφημερίδες (ΣΠΙΓΚΕΛ)παρουσιάζουν το ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα με κομμουνιστικές,αριστερίστικες και αναρχικές συνιστώσες.
Η Λαγκάρντ ξορκίζει τους έλληνες να μην αποχωρήσουν από το Ευρώ.
Ενώ ο Γιουνκερ σε συνέντευξη στο Γιουρονιους δηλώνει,πως ούτε θέλει να το σκέφτεται ότι η ελλάδα θα φύγει από το Ευρώ.
Η Μέρκελ από τη μεριά της νωρίς το πρωί δήλωνε ότι υπάρχει πρόθεση επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου εάν τα κόμματα συμφωνήσουν σε οικουμενική.
Σε αυτές τις εκλογές οι έλληνες ή θα επικυρώσουν τη μετατροπή της χώρας σε αποικία του ευρώ (κατεδαφιση μισθών και συνταξεων,κατασχεσεις ιδιωτικων περιουσιών από χρεη σε τραπεζες -εφορίες-ασφαλιστικά ταμεία-,ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων αγαθών,μαζική μετάστευση κ.λ.π.)ή θα ανατρέψουν μνημόνια,δανειακές με το όπλο της αποχώρησης από ευρώ και ΕΕ.
Ο μπαμπούλας εξόδου από το ευρώ φαίνεται να ισχύει περισσότερο για τους εταίρους μας ,γι αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σόιμπλε δήλωσε ότι η ελλάδα αφού μπήκε στο ευρώ θα μείνει και δεν θα της επιτραπεί να αποχωρήσει.....
Η παραμονή στο ευρώ δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα μας λύνει
Χώρες οπως η Αγγλία ή η Δανία είναι εκτός ευρώ και η οικονομιία τους είναι ανθηρότατη
Εξοδος από το Ευρώ δε σημαίνει συντέλεια του κόσμου.


Η παραμονή μας στο ευρώ πρέπει να γίνεται βάσει ορθολογικών κριτηρίων (ανοδος βιοτικού επιπέδου,εξίσωση μισθών και συντάξεων με γερμανούς κ.λ.π.)και όχι βάσει μιας άλογης δογματικής πίστης που διαθέτουν οι ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού (βενιζέλος,Κουβέλης,Σαμαράς,Μπακογιάννη,Μάνος) και τα τάγματά τους .
Η κινδυνολογία και η διασπορά ψευδών ειδήσεων θα ενταθεί τις επόμενες μέρες ,αφού οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο,εθνικό και υπερεθνικό βλέπουν όχι μόνο ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού πειράματος που εφαρμόζουν εδώ και 2,5 χρόνια πάνω μας,αλλά και ανατροπή όλου του οικονομικού σχεδιασμού τους για ΄τις περιφερειακές χώρες της Ευρώπης (κινεζοποίηση των εργαζομένων ,κατεδαφιση κοινωνικού κρατους,ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικών πηγών και δημοσίων αγαθών και υπηρεσιών).
Ο μόνος απόλυτος τρόμος είναι η εφαρμογή των μνημονίων τους ,είναι οι οσονούπω άστεγοι συμπολίτες μας μετά την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από τον Ιανουαριο του 2013,είναι η μετατροπή της ΄χωρας σε ένα απέραντο γηροκομείο μετά τη μαζική μεταναστευση των νέων,είναι η πτώση του προσδόκιμου ζωής μεσω των πολιτικών κατεδάφισης του συστήματος ιατροφαρμακευτικής περίθασλψης,είναι η μετεξέλιξη της εργασίας σε δουλεία,είναι τα κλειστά καταστήματα,είναι οι ουρές στα συσσίτια και στον ΟΑΕΔ,είναι η μετατροπή της χώρας σε δουλοπαροικία της ΕΕ και της Ευρωζώνης,αλλά και των οικονομικών συμφερόντων ,που αυτές εξυπηρετούν.
Τα μνημονια και οι δανειακές εξυπηρετούν αποκλειστικά τους τοκογλύφους δανειστές
Εαν η ΕΕ είναι ένα πολιτικό μόρφωμα στην υπηρεσία των τοκογλύφων τραπεζιτών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων ,που συγκεντρώνουν όλο τον πλούτο του πλανήτη και διαθέτουν κεφάλαια μεγαλύτερα από τον προυπολογισμό των ΗΠΑ,τότε δεν έχουμε θέση σε αυτό το μόρφωμα,αφού δεν είμαστε ούτε κερδοσκόποι των χρηματιστηρίων,ούτε τραπεζίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: