ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΩΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Δεν έχει όριο η κτηνωδία αυτής της κυβέρνησης και η απανθρωπιά των ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Ζιαζιά.
Από τις 24 Απριλίου θα έπρεπε να είχαν γίνει οι μεταθέσεις των συναδέλφων φαντάρων της Δ' ΕΣΣΟ 2011, που υπηρετούν στις πιο απόμακρες μονάδες της παραμεθορίου.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, τα μόρια που συγκεντρώνουν τους επιτρέπουν να μετατεθούν σε μονάδες κοντά στον τόπο καταγωγής τους.
Όπως καταλαβαίνετε αναφερόμαστε στους πιο χωμένους συναδέλφους, σε ανθρώπους χωρίς πολιτική και στρατιωτική πλάτη, που δεν έγλυψαν κατουρημένες ποδιές και δεν υποχρεώθηκαν σε κανέναν βύσμα. Ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης και το επιτελείο του, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και ορισμένοι άνθρωποι με πραγματική έννοια για τους φαντάρους, αναγνωρίζοντας την τεράστια κοινωνική αδικία, αφού τα βύσματα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δε υπηρετούν εκεί, ούτε οι μπούληδες των πλουσίων, είχε πάρει την σχετική απόφαση.
Απόφαση που δεν εφαρμόζει ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος. Χαρακτηριστικές οι καταγγελίες που δεχτήκαμε από στρατιώτες που υπηρετούν στο Έβρο.
Όχι μόνο αφήνουν τους συναδέλφους αμετάθετους στην παραμεθόριο με γελοίες δικαιολογίες - φταίει το Πάσχα, Φταίνε οι Εκλογές - και τους δίνουν αόριστες απαντήσεις, αλλά εμπαίζουν και τους γονείς τους. Όπως μας είπαν οι ίδιοι σε τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ μίλησαν με τους αρμόδιους αξιωματικούς στο ΓΕΣ και τους διαβεβαίωσαν ότι οι μεταθέσεις έχουν σταλεί στις μονάδες, στις ίδιες τις μονάδες δεν είχε σταλεί τίποτε.
Το πρόβλημα έχει και μια άλλη διάσταση. Οι συνάδελφοι στρατιώτες έχουν διαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους και έτσι το ΓΕΣ τους απαγορεύει ουσιαστικά να ψηφίσουν.
Καλούμε τον Α/ΓΕΣ Ζιαζιά και τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μεριμνήσουν όπως γίνουν άμεσα οι μεταθέσεις. Επίσης, να δε προλάβουν να γίνουν να δώσουν σε όλους τους φαντάρους άδεια να πάνε να ψηφίσουν και να πληρώσουν οι μονάδες το κόστος της μετακίνησης, αφού τα περισσότερα παιδιά προέρχονται από λαϊκές οικογένειες που αντιμετωπίζουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και δε θα πάνε να ψηφίσουν.
Καλούμε τους μαζικούς φορείς του εργατικού κινήματος και τις δυνάμεις της Αριστεράς να καταγγείλουν τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και αδικίες του ΓΕΣ και να υπερασπίσει το δικαίωμα των συναδέλφων φαντάρων καθώς τους Αρνούνται ακόμη και το δικαίωμα της Ψήφου!
Μαυρίστε τους.
Κανένας φαντάρος ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Ούτε μια ψήφος στον ακροδεξιό λαϊκισμό του Καμμένου
και στις ναζιστικές δολοφονικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής
Η Οργή μας Δύναμη Ανατροπής της Αντεργατικής Πολιτικής, Κρατικού Αυταρχισμού, Πολεμοκαπηλείας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: