ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ 39η ΦΟΡΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Σφράγισε και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο Θρύλος μας, με τη νίκη 0-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο!


Ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε το 19ο φετινό του γκολ του στο πρωτάθλημα και η φιέστα τίτλου άρχισε από το Αγρίνιο και θα τελειώσει στον...Πειραιά!


Ανώτερος σε όλα τον αγώνα ο Θρύλος, είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει νωρίτερα τον αγώνα, απέναντι σε ένα Παναιτωλικό που παίζει την παραμονή του στην κατηγορία.


Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ στο α’ ημίχρονο (22’ Μανιάτης, 35’ Μιραλάς) που ακυρώθηκαν σωστά, δεν απειλήθηκε καθόλου από την γηπεδούχο ομάδα και έφτασε εύκολα στο θρόνο του και στην απ'ευθείας είσοδο στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.


Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, ο Ολυμπιακός είχε "πνίξει" τον Παναιτωλικό αφού οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν μπει με το πόδι στο γκάζι.


Στο 55' ο Ολυμπιακός πέτυχε το γκολ που τον έχρισε πρωταθλητή με τον Κέβιν Μιραλάς να πλασάρει υποδειγματικά τον Τζενάμο μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ζαν Μακούν.


Ο Ολυμπιακός, εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, απάντησε και στους...πονηρούς που πίστεψαν ότι η παρουσία του Τάκη Λεμονή στο πάγκο του Παναιτωλικού θα μπορούσε να παίξει τον… ρόλο της. Αυτά,ας τα ψάξουν αλλού...


Οι τρεις αγωνιστικές που απομένουν, εκτός από φιέστες, θα είναι και ευκαιρία για τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος...


ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΑΣ!


Για να δείτε το γκολ, πατήστε ΕΔΩ



http://olympiacos-blog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: