ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ


Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλουν μέλη του ΣΕΚ, κατά την διάρκεια ενημέρωσης για το μεγάλο αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό συλλαλητήριο της 17ης Μαρτίου. Οι άνθρωποι ενημέρωναν τον κόσμο στον δρόμο Σωτήρος Διός στον Πειραιά, ώσπου δέχτηκαν βάρβαρη επίθεση από νεοναζί που τους χτύπησαν, τους έσκισαν το υλικό και έσπασαν το τραπέζι τους. 
Φυσικά δεν είναι η πρώτη επίθεση των φασιστικών ζόμπι σε άτομα που παρεμβαίνουν σε γειτονιές και μιλάνε με συμπολίτες τους για την αντίσταση έναντι του φασισμού που αναδύεται μέσω ομάδων που θα έπρεπε να είχαν κηρυχθεί παράνομες, όπως η Χρυσή Αυγή. Η συμμορία των υπανθρώπων που επιτίθεται σε μετανάστες, αριστερούς και υπερασπιστές των αδύναμων είναι μια τραγική μειοψηφία και τέτοια πρέπει να μείνει. Είναι χρέος του κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να απομονώσει και να πολεμήσει έναντι του φασισμού, που φυτρώνει στον βούρκο της κρίσης και τρέφεται από αυτήν.

Η δημοτική παράταξη “Ανταρσία στο Λιμάνι” έβγαλε και ανακοίνωση όπου καυτηριάζει όχι μόνο την συγκεκριμένη επίθεση, αλλά και το γεγονός ότι η Ασφάλεια έχει παραχωρήσει στους φασίστες κτίριο στην περιοχή (δήθεν για γραφεία) που το χρησιμοποιούν ως ορμητήριο επιθέσεων. Ξυλοδαρμοί μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή, πογκρόμ, επιθέσεις σε συνδικαλιστές, φοιτητές και σε αντικαπιταλιστικές πορείες συμβαίνουν συχνά. Ακόμη και οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ έχουν καταγγείλει τους τραμπουκισμούς χρυσαυγιτών σε σταθμούς του ηλεκτρικού.
Βέβαια τέτοια περιστατικά, ειδικά στο κέντρο, εσχάτως και σε λαϊκές περιοχές όπως η Νίκαια και τώρα στον Πειραιά, είναι πιο συχνά. Οι ακροδεξιές ομάδες είναι το ανάχωμα κάθε καθεστώτος, απέναντι στην αντίσταση των λαϊκών στρωμάτων και τον εργαζομένων, είναι το δεκανίκι της εξουσίας. Δεν είναι τυχαίο που τόσες και τόσες φορές συνεργάζονται με τα “αδέλφια” τους των ΜΑΤ και τυγχάνουν ευνοϊκής αντιμετώπισης από την αστυνομία. Θα ξεχάσουμε τους οδηγούς της ΕΘΕΛ, την συνεργασία χρυσαυγιτών και αστυνομίας έναντι αναρχικών και πολλά περιστατικά τρομοκρατίας που χρειάζονται σελίδες για να γεμίσουν.
Τα ακροδεξιά απολειφάδια, είχαν θράσος να επισκεφτούν ακόμη και τους απεργούς της Χαλυβουργίας. Ποιοι; Αυτοί που αναλαμβάνουν με χαρά τον ρόλο του χωροφύλακα. Αυτοί που στέλνουν τάγματα εφόδου εξοπλισμένα με ρόπαλα και μαχαίρια με την ανοχή της αστυνομίας αλλά και ολόκληρου του συστήματος. Ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τέτοιες συμμορίες για να φοβίσει και να αποθαρρύνει τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας.
Για να είσαι οπαδός της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να έχει σαπίσει ο εγκέφαλός σου και να έχεις πολλαπλά προβλήματα: Στύσης, δυσκοιλιότητας, τύφλωσης και να δυσκολεύεσαι να περπατήσεις με τα δύο πόδια.
Το περιστατικό που ανέφερα στην αρχή είναι απλά η αφορμή, για να καταλάβει ο καθένας μας, πως οι ναζί είναι λίγοι, γι’ αυτό δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν. Δεν πρέπει να μας συμβεί πρώτα και μετά να αντιδράσουμε. Η Χρυσή Αυγή (σύμφωνα με τις αναξιόπιστες δημοσκοπήσεις) φλερτάρει με το 3% και την είσοδο στην Βουλή. Καταλαβαίνετε τι πρόβλημα θα δημιουργηθεί, ειδικά με τις κωλοτούμπες του ΛΑΟΣ, που σπρώχνει τους αφελείς και απαίδευτους στην αγκαλιά των “πραγματικών πατριωτών”. Η Αριστερά θα γνωρίσει ήττα αν δεν ξεφύγει από τον απλό καταγγελτικό λόγο. Συν ότι μπορώ να φανταστώ τα media να “αναβαπτίζουν” στην κολυμπήθρα τους τους ναζί. Όσο είναι καιρός, πετάξτε τους φασίστες έξω από κάθε γειτονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: