ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Παπουτσής-Τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή αντίδρασης σε όλη την Ευρώπη..Θες κι ευχαριστώ ρε καριόλη;

Τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή αντίδρασης σε όλη την Ευρώπη

 "Δεν είναι οι πλαστικές σφαίρες, δεν είναι τα νερά. Δέχθηκα κριτική επειδή δεν επέτρεψα αυτό για το οποίο με κατηγορούσαν: για αστυνομικό κράτος. Αν είχαμε αστυνομικό κράτος θα είχαμε νεκρούς στην Αθήνα ", δήλωσε ο πρώην υπουργός προστασίας του πολύ πλούσιου πολίτη και νυν υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος του ΔΝΤ.

Μάλλον θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Χρήστο Παπουτσή, όχι μόνο γιατί αισθανόμαστε πιο ασφαλείς από ποτέ, αλλά και γιατί όσες φορές βρεθηκαμε σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, δεν έδωσε εντολή να μας εκτελέσουν ελεύθεροι σκοπευτές φυτεύοντας μας μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά μόνο να μας ψεκάσουν με χημικά, πολλές φορές μάλιστα ληγμένα, λόγω οικονομικής κρίσης. Το ότι ήταν ληγμένα, ήταν επίσης καλό, καθώς περιορίζονταν η δράση του δηλητηρίου τους.



"Ουδέποτε εδόθη εντολή να διαλυθούν οι συγκεντρώσεις επειδή προκαλούσαν προβλήματα στην κυβέρνηση.Σε όλες τις διαδηλώσεις η εντολή ήταν για αυτοσυγκράτηση των αστυνομικών δυνάμεων με στόχο να προστατευθούν τα δικαιώματα, η ζωή και η περιουσία των πολιτών " συνέχισε.

Με άλλα λόγια οι εκατοντάδες συγκεντρώσεις οι οποίες δέχτηκαν την αναίτια επίθεση αστυνομικών, ασφαλιτών και μαυροφορεμένων μισθοφόρων, τα χημικά σε συνταξιούχους και μαθητές, η ρίψη φωτοβολίδων και ασφυξιογόνων σε ειρηνικές πορείες κτλ, συνέβησαν λόγω αδυναμίας συγκράτησης των αστυνομικών δυνάμεων. Ασυγκράτητα τα ζώα λοιπόν...

Κλείνοντας, επισήμανε ότι κάποιοι... στην κυβέρνηση ζητούσαν επανειλημμένως την ισοπέδωση των κατοίκων της Κερατέας, αλλά και των συγκεντρώσεων για το ΔΝΤ. Και όταν λέμε στην κυβέρνηση, εννοούμε στην κυβέρνηση του κόμματος στο οποίο είναι υποψήφιος για την Προεδρία. Well done Christos.

 RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: