ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ Ο τ.ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛΑΣ Λ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


Οπως μετεδωσε πριν λιγη ωρα το Mega, ο τεως αρχηγος της ΕΛΑΣ Λευτερης Οικονομου, χριστηκε υφυπουργος Προ-πο.
Αναφερθηκε μαλιστα οτι υπηρξε εντονο παρασκηνιο και μαλιστα χθες τον προοριζαν για υπουργο Προ-Πο, θεση που τελικα επανακατελαβε ο αληστου μνημης Χρυσοχοϊδης.
Μετα τον διορισμο του εκπροσωπου των τραπεζων Παπαδημου, σαν πρωθυπουργο, ενα ενα τα προσχηματα πεφτουν. Το καπιταλιστικο συστημα δεν μπορει να κυβερνησει με τον παλιο παραδοσιακο τροπο των "δημοκρατικα" εκλεγμενων εκπροσωπων του. Μετα τους Μοντι (Ιταλια) και Παπαδημο στην Ελλαδα, τωρα ερχονται και οι αστυνομικοι να καταλαβουν κυβερνητικους θωκους. Ξερουν πολυ καλα οτι ολα αυτα τα μνημονιακα μετρα εξοντωσης του λαου, θα αυξησουν την λαϊκη δυσαρεσκεια και θα καταληξουν σε εξεγερσεις και κοινωνικες συγκρουσεις. Γιαυτο ετοιμαζουν ενα αστυνομικο-στρατιωτικο κρατος για να αντιμετωπισουν με χημικα, γκλομπ και οχι μονο τους πολιτες.
Κανενα συστημα, ιστορικα, δεν σωθηκε μονο με την σκληρη καταπιεση. Οταν ενα συστημα δεν εχει κοινωνικα να προσφερει μπορει να παρατεινει την ζωη του, για λιγο, μεσα απο την βια εναντια στην κοινωνια. Ομως, παντα μεσα απο συγκρουσεις και επαναστασεις, τα συστηματα γινονται παρελθον, περνωντας στον καιαδα της ιστοριας. 


Αυτο εγινε με την δουλοκτησια, αυτο εγινε με την φεουδαρχια, αυτο θα γινει και με το σημερινο καπιταλιστικο συστημα που βιωνουμε.
Απαραιτητη προϋποθεση η οργανωμενη και στοχευμενη, μαραθωνια, παλη του λαου.
Αυτο το ξερουν πολυ καλα οι κυβερνωντες και προετοιμαζονται βγαζοντας τον κατασταλτικο τους μηχανισμο τοσο στους δρομους , οσο και στα υπουργεια.
Ετσι συμβολικα και ουσιαστικα θα προσφερουν την προστασια που χρειαζονται, οχι οι πολιτες, αλλα οι δυναμεις καταστολης για να κρατησουν υποδουλους τους πολιτες.
Θα τους αφησουμε; Την απαντηση οφειλει να την κανει ο καθενας στον εαυτο του και να απαντησει προχωρωντας συλλογικα σε αντισταση. 
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: