ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ξεφτίλα: ούτε depon δε δίνουν στις Ειδικές Δυνάμεις στη Ρεντίνα!


Καθημερινά η κατάσταση χειροτερεύει.
Το μείγμα των συνεπειών από τις πολιτική περικοπών στις λειτουργικές δαπάνες του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και της αδιαφορίας των διοικητών στις μονάδες για τους ανθρώπους που έχουν στις διαταγές είναι εκρηκτικό και συνάμα επικίνδυνο.

Στη Δ' Μοίρα Καταδρομών στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης, οι αξιωματικοί ιατροί ζητούν από αρρώστους καταδρομείς να βρουν μόνοι τους αντιπυρετικά!
Την Πέμπτη 16/02 όλοι οι εμπύρετοι έμειναν 6-7 ώρες χωρίς την παραμικρή φροντίδα. Περίμεναν από τους εξοδούχους να φέρουν φάρμακα. Δε διαθέτουν αυτή τη στιγμή,  Παρασκευή 17/02 ούτε καν παρακεταμόλη (ντεπόν).
 Η απάντηση του Υποδιοικητή Τχη Αναστασιλάκη Νικόλαου ήταν "δεν μπορούμε"!!!
Μπορεί όμως ο ίδιος Υδκτής να προμηθεύεται δεκάδες κιλά πανσέτας και σουβλάκια που ψήνει ο φαντάρος γραφέας του ολημερίς και πουλά έναντι 60 λεπτών.
 Κι ενώ σήμερα διεξάγεται διοικητική επιθεώρηση από τον Δκτη Ανχη (ΠΖ) Παναγιώτη Κορδούλη, οι άρρωστοι από το πρωί γίναν μπαλάκι μεταξύ λόχων ιατρείων.
Το αναρρωτήριο είναι γεμάτο.
Άρρωστος πάσχει από λοιμώδη μονοπυρήνωση και τον κρατούν.
Ο υπίατρος Κυριακίδης δηλώνει αδυναμία δράσης. "Κάντε συλλαλητήριο έξω από το διοικητήριο " είπε.
Όλα αυτά εν όψη Ταξιαρχικής επιθεώρησης την ερχόμενη Τρίτη.
Ας ελπίζουμε ότι θα ζούμε να την προλάβουμε.
Εμείς καλούμε τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Ζιαζιά να πάρει άμεσα τα απαιτούμενα μέτρα.
Επίσης, καλούμε τους συναδέλφους καταδρομείς να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι και να απαιτήσουν την λήψη μέτρων για την προστασία της υγείας τους.
Είναι πραγματική ξεφτίλα για την κυβέρνηση Παπαδήμου να πετά εκατομμύρια ευρώ στο ΝΑΤΟ και στις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές εκστρατείες, αδιαφορώντας για την ζωή δεκάδων χιλιάδων νέων ανθρώπων που υποχρεωτικά στρατεύει.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.             6932955437 begin_of_the_skype_highlighting            6932955437      end_of_the_skype_highlighting      
Diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια: