ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Οι "κουκουλοφόροι" που έδρασαν στο Βόλο και οι ωφέλειες για το σύστημα.


Αναδημοσίευση απο:dethelontis-fotadistis

Οι'κουκουλοφόροι' που έδρασαν στο Βόλο και οι ωφέλειες για το σύστημα. Ενώ οι τοπικοί βουλευτές Ροδούλα Ζήση, Κώστας Καρτάλης, Θανάσης Νάκος, υπέγραφαν σαν άβουλα πρόβατα, το νέο μνημόνιο, ο λαός του Βόλου και πρώην ψηφοφόροι τους, ετοιμάζονταν να διαδηλώσουν την οργή τους.
12/02/2012. 
Οι "κουκουλοφόροι" που έδρασαν στον Βόλο.
Προ συγκέντρωση στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στον χώρο του ηρώου. Την ίδια στιγμή υπήρχε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Πανεπιστημίου.


Ενώ οι τοπικοί βουλευτές Ροδούλα Ζήση, Κώστας Καρτάλης, Θανάσης Νάκος, υπέγραφαν σαν άβουλα πρόβατα, το νέο προδοτικό μνημόνιο (ελπίζω τουλάχιστον να το διάβασαν), ο λαός του Βόλου και πρώην ψηφοφόροι τους, ετοιμάζονταν να διαδηλώσουν την οργή τους.

!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 6.000.000 €, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!




Η πορεία ξεκίνησε.
Ποτάμι ο κόσμος. Φοιτητές, Ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, τραπεζικοί υπάλληλοι, άνεργοι, απλήρωτοι εργαζόμενοι, απεργοί, γέροι, νέοι, άνδρες και γυναίκες, παιδιά στα καροτσάκια τους.
Παλμός !



Δημητριάδος με Κ.Καρτάλη.
Κάτω από τα κομματικά γραφεία του ΠαΣοΚ.
Μπινελίκια για την μάνα του πρώην πρωθυπουργού και όλο του το σόϊ.
Κάποιοι θερμόαιμοι πιτσιρικάδες, απομονώνονται από τον κόσμο.
Ξαφνικά κρότου λάμψης και δακρυγόνα, μέσα στον κόσμο.
Η πορεία σπάζει στα δύο.
Διάθεση για σύγκρουση.


Δημητριάδος με Ιωλκού.
Η κεφαλή της πορείας στρίβει αριστερά, για να κάνει ένα μεγάλο τετράγωνο και να ξανακατέβει στο μέρος απ' όπου ξεκίνησε.
Ο κόσμος της πορείας αντιδρά.
Γνώμες, φωνές, αποφάσεις άμεσες για συνέχεια της πορείας με τερματισμό στο δημαρχείο. Η πορεία περνάει την Ιωλκού, η κεφαλή γίνεται ουρά και την ίδια στιγμή δύο μαύρα τζιπ της κρατικής ασφάλειας, που ήταν σταθμευμένα αριστερά και δεξιά στην Δημητριάδος, ξεκινούν με ταχύτητα και κατεύθυνση προς το δημαρχείο.




Φάνηκε ότι η αλλαγή της κατεύθυνσης της πορείας τους αιφνιδίασε.
Ήταν ήσυχοι από την προγραμματισμένη κατάληξη της πορείας.
Είναι δυνατόν οι υπεύθυνοι της πορείας, να δίνουν λογαριασμό και να παίρνουν διαταγές από την ασφάλεια ; 


Το σώμα της πορείας σταματά ώστε να έρθει ο υπόλοιπος κόσμος που είχε μείνει πίσω. Δέκα τουλάχιστον λεπτά. Την ίδια στιγμή μία άλλη πορεία περνάει από τον επόμενο παράλληλο δρόμο την Ιάσονος και αντίθετη κατεύθυνση. 
Ήταν η πορεία του ΠΑΜΕ.


Σε λίγο η πορεία ξεκινάει με πολύ κόσμο πλέον προς το δημαρχείο.


Λογικά τώρα τα όργανα θα έπρεπε να έχουν διακόψει την κυκλοφορία.
Αντίθετα περνούσαν αυτοκίνητα, δημιουργώντας κινδύνους για τους διαδηλωτές.


Η πορεία φτάνει έξω από το δημαρχείο.
Όλα πολύ ήσυχα... Αναπάντεχα ήσυχα... 
Περνάει ακόμη ένα τέταρτο της ώρας.
Ο κόσμος πάρα πολύς τώρα. 
Ένας κάδος σκουπιδιών άρχισε να καίγεται στη μέση του δρόμου. 


Η πόρτα του δημαρχείου ανοίγει με ένα ντου.


Αμέσως οι ψυχραιμότεροι οργανώνουν ομάδα περιφρούρησης του άδειου δημαρχείου. Μερικοί που μπαίνουν μέσα με καλυμμένα πρόσωπα, αναγκάζονται ή να φύγουν ή να αποκαλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.
Τουλάχιστον πεντακόσια άτομα μπαίνουν, ανεβαίνουν στον πρώτο όροφο και κάθονται ήσυχα στις καρέκλες, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

Η αίθουσα γεμίζει και πολύς κόσμος βγαίνει στο μπαλκόνι.
Τρία τέταρτα της ώρας περνούν με την προσπάθεια σύνταξης κειμένου διαμαρτυρίας που θα μοιραστεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που κάποιοι είχαν φροντίσει να ειδοποιήσουν έγκαιρα.


Κόσμος έρχεται, κόσμος φεύγει.
Αντιπροσωπία της ασφάλειας, επισκέπτεται την κατάληψη, κόβουν κίνηση, βγαίνουν στο μπαλκόνι, σιγουρεύονται ότι όλα είναι καλά, κάνουν ένα δύο τηλεφωνήματα και φεύγουν (?). Μόνο ένστολοι δεν ήλθαν ! Καθόλου κάρφωμα !


Τα κανάλια αργούν. Ακόμη και τα τοπικά ενημερωτικά blogs αδιαφορούν !


Κάποιοι θερμόαιμοι αποτρέπονται από τον κόσμο της κατάληψης από το να κάνουν ζημιές και είναι τώρα υπό στενή παρακολούθηση.


Έρχονται δημοσιογράφοι. Παίρνουν το κείμενο και φεύγουν.
Αυτό το κείμενο δεν δημοσιεύτηκε πουθενά.
Το κείμενο που συντάχθηκε δήλωνε, ότι όσο θα συνεχίζεται ο αγώνας στην πλατεία συντάγματος και όσο η δοτή, διορισμένη κυβέρνηση δωσίλογων μένουν στην εξουσία, η κατάληψη του δημαρχείου του Βόλου, θα συνεχίζονταν.
Υπήρχε ο κόσμος να το υποστηρίξει, αλλά και η θέληση.


Κάποιοι φωνάζουν ότι καίγεται το θωρακισμένο υποκατάστημα της EuroBank, ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο. Περίεργοι βγαίνουν στο μπαλκόνι. Τα άτομα της πορείας που μέχρι στιγμής ήταν έξω από το δημαρχείο, πηγαίνουν απέναντι και από απόσταση ασφάλειας παρακολουθούν το παλιό διατηρητέο κτήριο να καίγεται. Μία ολόκληρη ώρα η φωτιά προκαλεί τεράστιες καταστροφές. 
Η σκεπή του κτηρίου καταρρέει. Κινδυνεύουν γειτονικά κτήρια.



Μα που στο διάολο είναι τα ΜΑΤ που μας κυνήγησαν ως εδώ ;
Η Πυροσβεστική υπηρεσία που είναι ; 


Πλήρη κατάρρευση του καθεστώτος σκέφτομαι ...
Δεν μπορούν να αντιδράσουν...


Επαγγελματίες κοντινών καταστημάτων που βλέπουν την φωτιά ανεξέλεγκτη, τηλεφωνούν στην πυροσβεστική υπηρεσία και παίρνουν σαν απάντηση ότι δεν μπορούν να επιχειρήσουν, γιατί μπροστά στην τράπεζα που καίγεται, υπάρχουν χιλιάδες κουκουλοφόροι, που τους εμποδίζουν να πλησιάσουν !!!


Οι χιλιάδες κουκουλοφόροι ήταν οι πολίτες της πορείας και περαστικοί, που παρακολουθούσαν περίεργοι την τράπεζα να καίγεται.



Κάποιοι μέσα στην κατάληψη του δημαρχείου, ζητούν να κλείσουν τα παράθυρα, γιατί μπαίνει μέσα καπνός από την τράπεζα.


Σε λιγότερο από δέκα λεπτά, ο καπνός μέσα στο δημαρχείο αρχίζει να είναι ενοχλητικός. 
Ο καπνός δεν είναι απ΄ έξω ! Κάτι καίγεται μέσα στο δημαρχείο ! 
Σβήνουν ξαφνικά τα φώτα.
Όλο το δημαρχείο βυθίζεται στους καπνούς και στο σκοτάδι. 
Πανικός ! 


Ένας περίεργος καπνός, άρχισε να ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ τις σκάλες.
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο καπνός ανεβαίνει στα ψηλότερα στρώματα.


Κάποια ηλικιωμένη κυρία σε υστερία, αποφασίζει να πηδήξει από το μπαλκόνι !
Η νεαρή κοπέλα δίπλα της, την πιάνει από το χέρι και με το φως της οθόνης του κινητού τηλεφώνου την κατεβάζει με προσοχή από τον κανονικό δρόμο, από την σκάλα.


Γίνεται ένας γρήγορος έλεγχος μην έμεινε κανένας μέσα.
Οι ντουντούκες από κάτω δίνουν οδηγίες στον κόσμο, από που να κατέβουν, από ποια πόρτα να βγουν, γιατί η φωτιά φαίνεται να είναι στο υπόγειο, κάτω ακριβώς από την πόρτα που είχε υποχωρήσει αρχικά.
Νωρίτερα κάποια άτομα, είχαν φροντίσει να ανοίξουν και την κύρια πόρτα του δημαρχείου για λόγους ασφαλείας ενημερώνοντας και τον κόσμο !!!


Όλοι έξω από το κτήριο του δημαρχείου παρακολουθούν την κατάσταση.


Σε λιγότερο από πέντε λεπτά, έρχεται ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και παρκάρει με χαρακτηριστική άνεση στην πίσω πόρτα του δημαρχείου, εκεί που ήταν η εστία της φωτιάς, πράγμα που είχαν ανακαλύψει και οι καταληψίες μετά από αρκετό ψάξιμο του χώρου. Φλόγα δεν υπήρχε πουθενά. Μόνο καπνός.
Μυρωδιά πλαστικού.



Άλλο ένα όχημα καταφθάνει στο δημαρχείο, και άλλα δύο αρχίζουν να επιχειρούν απέναντι στην κατεστραμμένη ήδη τράπεζα.


Μετά τα οχήματα της πυροσβεστικής στην πάνω πλευρά του δημαρχείου, παρκάρουν και ξεφορτώνουν δύο τουλάχιστον αυτοκίνητα των ΜΑΤ, που μόλις πατούν το πόδι τους στο γρασίδι του δημαρχείου, αρχίζουν να πετούν ανεξέλεγκτα και χωρίς λόγο, κρότου λάμψης και δακρυγόνα, αναγκάζοντας τον κόσμο να κινηθεί προς το κοντινό παρκάκι, μπροστά από τις δύο Δ.Ο.Υ (εφορίες) του Βόλου. 


Πολύ σύντομα ο χώρος είχε αποστειρωθεί. 


Κολλημένος στη οθόνη της τηλεόρασης και παρακολουθώντας όλα αυτά, ακούω τον μοναδικό αιρετό που εμφανίστηκε και είδα εκείνη την ημέρα έστω και από την TV, τον κ. Τσαμπάζη, υπεύθυνο καθαριότητας του δήμου Βόλου, να λέει στο TRT tv ένα τοπικό κανάλι του (Β)(κ)ώλου, ότι οι κουκουλοφόροι, είχαν μπει στο υπόγειο του δημαρχείου, είχαν ανοίξει μία αποθήκη που υπάρχει εκεί και έβαλαν φωτιά στα έγγραφα προς καταστροφή !!!
Άλλες ζημιές δεν υπήρχαν.



Δηλαδή οι κουκουλοφόροι που έδρασαν στο δημαρχείο του Βόλου και λίγο αργότερα αφού είχε διαλυθεί ο κόσμος που διαδήλωνε, τα έκαναν γυαλιά καρφιά στην Β' Δ.Ο.Υ. Βόλου, άνοιξαν με προσοχή την αποθήκη που φυλάσσονταν τα έγγραφα προς καταστροφή και τα έβαλαν φωτιά !


Πολύ ευγενικοί οι κουκουλοφόροι !!!


Την επόμενη μέρα μη μπορώντας να ξεκολλήσω από την οθόνη της TV μου, ακούω τον ίδιο κύριο (Τσαμπάζης) να τα γυρνάει και να περιγράφει τις φοβερές καταστροφές που υπέστη το κεντρικό data room των servers του δημαρχείου του Βόλου ! Ο κ. Τσαμπάζης υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη κίνηση δολιοφθοράς, ήταν καλά σχεδιασμένη και αυτός που το έπραξε ήταν καλά πληροφορημένος !


Πολύ κατατοπισμένοι οι κουκουλοφόροι !!! 


Σήμερα 14/02/2012 δεν λειτούργησε καμία υπηρεσία του δήμου, ΚΕΠ, πρωτόκολλα, ληξιαρχεία και προφανώς η ταμειακή υπηρεσία.


!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!


Το TRT tv αφού μπορεί και εκπέμπει, θα μπορεί και να καταγράφει τα σκουπίδια που εκτοξεύει στον κόσμο της Θεσσαλίας, οπότε θα υπάρχουν αυτά τα video, αν θελήσει κάποιος να τα ψάξει.


Τελικά επειδή παρακολουθώ πολύ τηλεόραση, είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση στον Βόλο την νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου, εκτυλίχθηκε βάσει επιτελικού σχεδίου.


Το μπάχαλο στο Βόλο, ήθελε δυνατές εικόνες, σαν αυτές που κατέγραψαν οι κάμερες στο απόρθητο υποκατάστημα της Eurobank με τα ατσάλινα κατεβασμένα ρολά στο παλιό νεοκλασικό διατηρητέο κτήριο της Ιάσονος, που καταστράφηκε ολοσχερώς.


Το μπάχαλο στο Βόλο, ήθελε την άμεση εκκένωση του κτηρίου του δημαρχείου από τους 1000 περίπου καταληψίες, κάτι φοβερά δύσκολο, χωρίς να λογαριάσει αν πάνω στον πανικό υπήρχαν και νεκροί. 


Το μπάχαλο στο Βόλο, ήθελε κάτι ποιο θεαματικό ! 
Για αυτό καταστράφηκε η Β΄Δ.Ο.Υ. 


Το μπάχαλο στο Βόλο ήθελε να κλείσει τον αγανακτισμένο και θυμωμένο λαό στο κλουβί του, βομβαρδίζοντας τον με εικόνες καταστροφής, με ηλίθια σπικάζ των γελοίων δημοσιοκάφρων και με το δυνατότερο όπλο τους, να προσπαθήσουν να σπείρουν στην ψυχή του Βολιώτη αγανακτισμένου, την ενοχή.


Κανένας δεν μίλησε για την προδοτική σύμβαση που υπέγραψαν αυτοί που δήθεν μας εκπροσωπούν και θέλουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας !


Η επόμενη μέρα πέρασε στο ντούκου. 


Αυτά που οι προδότες χτίζουν τώρα, ο λαός δεν τα εγκρίνει.
Όλα αυτά θα τα πάρει ο άνεμος.

Υ.Γ.: Όλα αυτά είναι σκέψεις μέσα στο θολωμένο μου μυαλό και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Κάθε ομοιότητα με πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις είναι απλές συμπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: