ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

H φωτογραφία της ημέρας.


ΤΟ TSANTIRI ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΎΡΟΥ ΓΡΆΦΟΝΤΑΣ: "ΑΥΤΉ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΊΖΕΙ ΠΛΉΡΩΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΟΥ ΣΉΜΕΡΑ. ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΕΜΠΑΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΠΆΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΌΚΟΥΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΊΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ."


Έτσι είναι τα πράγματα, όπως περιγράφονται. Η κατάσταση με τους άστεγους (τα έχουμε γράψει δεκάδες φορές στο Lifo.gr είναι τραγική).
Παρ' όλα αυτά, μια και το Tsantiri.gr δεν είναι και κανα BBC, με λίγο ψάξιμο θα διαπίστωνε κανείς πως η φωτογραφία που αναδημοσιεύτηκε αμέσως από χιλιάδες σάιτ ως τωρινή είναι αρκετά παλιά...



Μην πιστεύετε ότι δημοσιεύει ο καθένας στο ίντερνετ, ως ισχύον σήμερα. Αυτή η φωτογραφία είναι πολύ παλιά, έχω πάρα πολύ καιρό να δω αυτό το θέαμα - ήταν ένα συγκεκριμένο "κύμα", μεταναστών κυρίως, όπως μπορεί να δει αν προσέξει κανείς. Επίσης, είναι καλοκαίρι, όπως μπορεί να συνάγει κανείς από τον ξυπόλητο που κοιμάται μπρούμυτα. Εδώ και πολλούς μήνες, δεν υπάρχει αυτή η εικόνα. Μένω ακριβώς από πάνω.  

[Επειδή, καλός ο εντυπωσιακός συναισθηματισμός, καλή όμως και η αλήθεια και η δεοντολογία...]

Δηλαδή ο κύριος Δούκας,ο γνωστός κυριος Δούκας,με τις ιδέες που φέρει,μας λέει πως τα πράγματα τώρα ειναι καλύτερα.Δεν υπάρχουν άστεγοι.
Εμείς πώς δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε Αθήνα γιατί σπαράζει η καρδιά μας;
Θα σου πεί,εγώ δεν είπα γενικά,είπα οτι δεν υπάρχουν εδώ.Και το οτι
δε βρίσκονται εκεί λέει κάτι;Δε τους βλέπει ο κύριος Δούκας τους αστέγους
ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;Μόνο που τώρα πλάι στο πλήθος των αλλοδαπών υπάρχουν και χιλιάδες Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: