ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.


Εντάξει είμαστε χώρα αστείων. Επομένως δεν έχει νόημα να συζητάμε σοβαρά πλέον με αυτό το πολιτικό σύστημα, με αυτό το πολιτικό προσωπικό.

Το υπουργείο εργασίας λοιπόν αποφάσισε ότι: Παιδόφιλοι, Πυρομανείς, Κλεπτομανείς, Επιδειξιομανείς, Ηδονοβλεψίες κ.λ.π. θεωρούνται άτομα ανάπηρα με ποσοστά αναπηρίας, που κυμαίνεται ανάλογα, από 20-35%, το οποίο ποσοστό θα λαμβάνεται υποχρεωτικά υπόψη από τις υγειονομικές επιτροπές του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και από όλους τους ασφαλιστικούς φορείς του δημοσίου.
Με βάση όμως αυτά τα ποσοστά αναπηρίας τα άτομα που έχουν αναπηρία αυτών των βαθμών, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι  δικαιούνται και κάποια προνόμια, τα οποία φυσικά θα πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης.  
Είπατε τίποτα;


                 ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εξοργιζώσασται, αγανακτήται, γελάται, τους θεωρήται αστείους, του θεωρείται βλάκες, ... βλέπεται ότι θα πάρουν ... σύνταξη κ.ο.κ.!! Αλλά την ουσία του "ΝΟΜΟΥ" δεν την είδαται, δεν την καταλάβαται!! Αλλά ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΥΤΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑ, ποτέ δεν θα πιάσουν την ουσία την πραγματική ουσία, την οποία επιμελώς αποκρύπτουν!! Ο "ΝΟΜΟΣ" αυτός είναι Ναζιστικός, καθαρός Ναζιστικός! Το ΚΟΛΠΟ: Αναγάγουν ΟΛΑ σε ΑΡΡΩΣΤΑΙΑ με τα ανάλογα (κατά αρχή) επιδόματα κ.α.!! ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΡΡΩΣΤΟΙ" ΘΑ "ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝΑΙ" δίοτι η ασθένεια τους είναι ... ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ "ΑΣΘΕΝΕΙΣ", ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ!! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΙΩΤΕΣ!! Διότι ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ κ. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ/ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΥΕΒΡΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΟΘΕΩΡΕΙΤΙΚΟ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ/ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!