ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Απάνω τους όσο είναι καιρός....


Απανω τους οσο ειναι καιρος
Απάνω τους όσο είναι καιρός....
Πότε σκέφτεστε να ξεσηκωθείτε???
Μας απειλούν τώρα με συσσίτια!! .
Πότε βλέπετε την ώρα για να απαλλαγούμε επι τιμωρία βέβαια, απο τα σαρκοβόρα τέρατα του Ελληνισμού???
Αντε το 12 μπήκε και ο ύπνος πρέπει να ανακοπεί δεν νομίζετε???

Υπάρχουν χιλιάδες έτοιμοι πολίτες..
έχουν δημιουργηθεί ήδη νέοι συνασπισμοί αγανακτισμένων πολιτών και κινήματα αντίδρασης..ο χρόνος ομως πιέζει...
ακούγεται οτι η "έναυση" θα δοθεί την περίοδο των εκλογών αλλά και το σύστημα σχεδιάζει εξ ίσου και ενημερώνεται..

Ισως πρέπει η αντίδραση να βασιστεί στον αιφνιδιασμό πρίν τα τομάρια ξεφύγουν.
Θα είναι αδιανόητο να μείνουν στο απυρόβλητο οι δοσίλογοι απο τον Πρόεδρο της διάλυσης μέχρι και τον τελευταίο υπηρέτη τους βουλευτάκο.

Αθώοι Δεν υπάρχουν. Θύματα εντός του πολιτικού στίβου δεν υπάρχουν.

Ολοι τους συλήβδην είναι δοσίλογοι γιατί ο κάθε πολίτης μή κατάλληλα προετοιμασμένος μέσω της διαλυμένης παιδείας και της καταναλωτικής καθοδήγησης δεν είναι δυνατόν να αναπτύξει την αναγκαία ασπίδα στην διάβρωση που του επέβαλαν στα χρόνια που πέρασαν με αποτέλεσμα να αποδέχεται διορισμούς, φαγάνα. αρπαχτή, βολέματα κλπ...αιτία όλων των σημερινών κακών.

Το κράτος ωφείλει να λειτουργεί ως προστάτης των πολιτών και οχι ως χώρος ευκαιριακής εκμετάλευσης συμφερόντων των κλειδούχων.

Απάνω τους όσο είναι καιρός....



RAMNOUSIA 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΙΑ! Υπάρχει ΝΟΜΟΣ, έστω και ΑΓΡΑΦΩΣ της ΗΘΙΚΗΣ κ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, που να ΔΙΚΑΖΕΙ κ. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τους εκλεγμένους "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" του λαού, ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ και ΑΛΛΟΤΟΙΩΝΟΥΝ την εικόνα του Ελληνικού λαού, σε διεθνή συνέδρεια και σε ντόπια και ξένα ΜΜΕ;; Υπάρχουν ΝΟΜΟΙ να πατάξουν οποιωνδήποτε, ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΟΥΣ που ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΤΙΜΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ όπως: Αρχηγός "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" κόμματος ο Γ. Καρατζεφέρης, με την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΡΑΦΩΣ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΗ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΗΘΙΚΗΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;; ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΓΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ;; ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ κ. ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΜΟΝΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ;;;