ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής παρέλυσε το λεκανοπέδιο


Η Χρυσή Αυγή σήκωσε πανό που αναφέρει "ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ του μνημονίου", ενώ χιλιάδες αγωνιστές έρχονται απο όλα τα μέρη της Υφηλίου. Η αστυνομία κάνει λόγο για 100 χιλιάδες κόσμο, η Χρυσή Αυγή για χιλιάδες παραπάνω, πάντα όμως με την γραμμή περιφρούρησης να αριθμεί εκατοντάδες άτομα και πάντα μαχητική.

Ο 3 και ο 6 μάλλον είναι πιο κοντοί και απο τον Ρίζο και δεν ξεπερνάνε ούτε το πανό παρόλα αυτά εμείς τους τοποθετήσαμε για να μην θεωρηθούμε κακοπροαίρετοι.

"Χρειάζεται κόπος για να μάθεις τα νέα, δεν αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού"...



  «Ένα σύστημα για να εδραιωθεί στις συνειδήσεις των ανθρώπων και να νομιμοποιήσει τον τρόπο επιβολής του χρειάζεται να έχει φερέφωνα που να αναπαράγουν την διάλεκτό του και να περνούν υποδόρια τους όρους του. Τα φερέφωνα αυτά (ή αλλιώς παπαγαλάκια) μιλούν ως "αυθεντίες" και χειραγωγούν τις μάζες με το να κρίνουν συμπεριφορές.»
Το βίντεο και τις παραπάνω γραμμές τα βρίσκουμε στο strangejournal.wordpress.com. Ακολουθεί μία σειρά από ενδεικτικά αποσπάσματα κειμένων, μέσα από τα οποία πρέπει σταδιακά να συνειδητοποιοούμε όλο και περισσότερο, το ρόλο των απανταχού κυρίαρχων "Μέσων Μαζικής Ενημέρωσγης", καθώς και τους ανθρώπους και τα συμφέροντα που εκφράζονται μέσα από αυτά.
Όσο για τον τίτλο του παρόντος άρθρου (τον οποίο διαβάζουμε ως συμπέρασμα εδώ), μπορεί ταυτόχρονα να αποτελέσει τον ιδανικό πρόλογο, αλλά και τον ιδάνικο επίλογο του συγκεκριμένου ζητήματος. Αφετηρία και απόληξη της κριτικής μας σκέψης μαζί...

Ο φόβος νικάει όταν σωπαίνουμε


«Μη φοβάσαι, μίλα!», είναι ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους που ετοίμασαν μαθήτριες και μαθητές του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθήνας

Η ταινία κέρδισε το Βραβείο Συνηγόρου του Παιδιού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους 2011. Δείτε το...




Η απόγνωσή σας για δουλειά με αρρωσταίνει

Αγαπητοί Άνθρωποι
Είναι μία από μοντέρνες τραγωδίες της εποχής μας, η απόγνωση καθενός να ανήκει σε μια ομάδα μισθωτών δούλων, με αρρωσταίνει. Αλήθεια με αηδιάζει, να βλέπω κάποιον από σας να ικετεύει για μια δουλειά, να ικετεύει για υποδούλωση στις εταιρείες, να ικετεύει να είναι στην ομάδα μου. Δεν θα έπρεπε η απόγνωσή σας να είναι για την επανάσταση αντί για ποταπές ευκαιρίες;
Δεν θα έπρεπε η ενέργειά σας να συγκεντρωθεί στην επανάσταση εναντίων των δισεκατομμυριούχων φίλων μου και εμένα; Δεν θα έπρεπε η ψυχή σας να είναι αφοσιωμένη στην αντίσταση αντί στην προσπάθεια να εγκλωβίζετε τους εαυτούς σας σε θαλάμους εταιρικής δουλείας;
Είστε άρρωστοι! Εσύ, μισθωτέ δούλε, είσαι ο άρρωστος, όχι εγώ, είσαι ο άρρωστος γιατί έχεις τυφλωθεί τόσο που χάσει το δρόμο σου. Έχεις γίνει τόσο δουλικός και τόσο απογνωσμένος για πρόσληψη που έχεις ξεχάσει τις πραγματικές αξίες της ζωής. Έχεις τυφλωθεί τόσο από τις υλιστικές σου ανάγκες, που μια δουλειά είναι η σωτηρία σου, φυσικά στην σαδιστική εταιρεία μου.

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑΝΤΑ

Αυτοτρολλαρεται ο Ταρζαν


Ο Μάκης Τριαντ/πουλος αφού βγάζει στο φως την "απάτη" του ηλεκτρονικού τσιγάρου την ίδια στιγμή κάτω δεξιά έχει την διαφήμιση του.Απο την μια φανερώνει την Σιωνιστική (σίγουρα) σκευωρία αλλά απο την άλλη δεν μπορεί να σταματήσει να πέρνει λεφτά για της διαφημήσεις..

ΗΓΗΚΕΝ Η ΩΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΕΦΡΑΙΜ

Μια "ανασα" απο τον ηγουμενο Εφραιμ ειναι πλεον η αστυνομια που οπως φαινεται δε θα περιμενει καν την αυριανη ημερα για να κινηθει για την συλληψη του κι οπως προβλεπει ο νομος, θα το κανει αμεσα.Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες
του seleo.gr ηδη κλιμακιο ανδρων της αστυνομικης διευθυνσης Χαλκιδικης αναχωρησε για το Α.Ορος κι απο εκει για την Ι.Μ Βατοπεδιου, για να συλλαβουν τον ηγουμενο της, και πριν τα ξημερωματα με σκαφος του Λιμενικου να επιστρεψουν στη Χαλκιδικη, και απο εκει να τον οδηγησουν στη φυλακη
ΠΕΤΑ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΜΕΣ` ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ
ΣΤΟ ΡΙΞΑ ΑΔΑΓΚΩΤΟ ΜΑ ΤΩΡ` ΑΛΛΑΖΩ ΣΧΕΔΙΑ




Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη


Γράμμα στον Άγιο Βασίλη
Θύμιος Καλαμούκης. --- Ελληνοφρένεια


Κάθε χρόνο σου ζητώ, να μου φέρεις κάτι. Φέτος αλλάζουνε τα πράγματα. Δεν θέλω να μου φέρεις, κάτι. Θέλω να μου πάρεις.




Θέλω να πάρεις από κοντά μου, το γραμματοκιβώτιο με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τους φακέλους της εφορίας με την έκτακτη εισφορά, και τις άλλες ειδοποιήσεις της εφορίας. Θέλω να μου πάρεις το άγχος που έχω συνεχώς και την θλίψη που νιώθω καθημερινά. Ξέρεις εσύ.

Θέλω να μου πάρεις, την Μέρκελ, τον Σαρκοζί, τον Τόμσεν, την Λαγκάρντ, τον Αλταφάζ και όσους άλλους βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο και στον ξύπνιο μου. Μαζί με αυτούς θέλω να μου πάρεις όσους μαυρίζουν την ζωή τη δική μου και όλων όσων συζητώ, τον Λουκά, τον Γιώργο, τον Αντώνη και τον άλλον τον Γιώργο. Θέλω να πάρεις όλους τους ψεύτες και τους απατεώνες που θέλουν να με σώσουν χωρίς να με έχουν ρωτήσει και χωρίς εγώ να θέλω να σωθώ από αυτούς. Ξέρεις εσύ.

Θέλω να μου πάρεις, τα δελτία ειδήσεων… μάλλον όχι τα δελτία ειδήσεων αλλά όσους είναι μέσα, ή περίπου όλους. Ξέρεις εσύ. Θα σου το έχουν ζητήσει και άλλοι.

Θέλω να μου πάρεις, επίσης, όλους αυτούς που με κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μου, νομίζοντας ότι εγώ δεν το καταλαβαίνω και μαζί με αυτούς θέλω να μου πάρεις την αγωνία που μου προκαλούν. Και την αηδία. Και την σιχαμάρα. Ξέρεις εσύ.

Θέλω να μου πάρεις όλους τους εφιάλτες και από τα κακά όνειρα, άφησε μου μόνο την ώρα που ξυπνώ και συνειδητοποιώ ότι ήταν όνειρο. Επίσης θέλω να μου πάρεις και τα καλά όνειρα. Αυτά μεγαλώνουν την ανασφάλειά μου. Δεν είναι πολλά έτσι κι αλλιώς.

Θέλω να μου πάρεις τα μάτια των άλλων, που με κοιτάνε συνεχώς. Αυτό δεν το αντέχω καθόλου. Όπως δεν αντέχω τα δάκρυα. Δεν φταίνε αυτοί. Εγώ φταίω, αλλά επειδή δεν μπορείς και δεν πρέπει να πάρεις εμένα, πάρε αυτούς.

Θέλω να μου πάρεις ότι τόλμησα να σκεφτώ και δεν τόλμησα να κάνω. Γιατί με εμπόδισες;

Θέλω να μου πάρεις τα λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ, και τα γέλια που δεν έγιναν ποτέ. Έτσι κι αλλιώς μου είναι ποια άχρηστα. Για τα λόγια που ειπώθηκαν δεν σου ζητάω τίποτα, γιατί έτσι κι αλλιώς τα πήρε ο αέρας. Ξέρεις εσύ.

Θέλω να μου πάρεις τον κομπασμό και την έπαρση που κυβερνάει, τον τόπο μας. Όλους αυτούς του ανίκανους και όλους εκείνους τους αδίστακτους. Πάρε μαζί τους και ότι σάπιο και σαθρό, είπαν και έφτιαξαν. Ξέρεις εσύ.

Θέλω ακόμη, να μου πάρεις την σιγουριά που είχα για το αύριο και τον φόβο που έχω για το σήμερα, εγώ και όλοι οι υπόλοιποι.

Θέλω τέλος, να μου πάρεις, όλες τις άσχημες μέρες που έρχονται. Ακούω ότι θα είναι πολλές. Και αν δεν μπορείς να πάρεις το «άσχημες», πάρε τουλάχιστον το «πολλές».

Σε ευχαριστώ που με διάβασες.

ΥΓ. Επίσης ξέρω εδώ και χρόνια ότι δεν υπάρχεις, αλλά φέτος δε με νοιάζει. Ξέρεις εσύ.

RAMNOUSIA 

CHRISTMAS HORROR


Οι νιφάδες του χιονιού έπεφταν έξω από το παράθυρο και ο αέρας λυσσομανούσε, σπάζοντας μερικά αδύναμα κλαδιά. Η οικογένεια κοιμόταν στο πάνω πάτωμα. Ένας θόρυβος, σαν ένα σακί πέτρες να κατρακύλησε, ακούστηκε από το κάτω πάτωμα. Ο πατέρας σηκώθηκε και αφού καθησύχασε την γυναίκα του, ότι δεν συμβαίνει τίποτα κι ότι θα πάει να δει τι συνέβη, σηκώθηκε σιγά-σιγά και έκλεισε την πόρτα πίσω του. 
Τα παιδιά κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο και το τελευταίο που θα ήθελε, θα ήταν να ξυπνήσουν. Κατέβηκε τις σκάλες, όταν ένας ακόμη θόρυβος, τον ανάγκασε να σταματήσει 3 σκαλιά πριν φτάσει κάτω για να αφουγκραστεί. Πέρασαν δευτερόλεπτα απόλυτης σιγής και συνέχισε να κατεβαίνει. Το δέντρο ήταν στολισμένο στο σαλόνι και τα λαμπάκια του χρωμάτιζαν σε διάφορους τόνους τους τοίχους. Tα δώρα ήταν ακριβώς από κάτω, μέσα σε μεγάλα κουτιά και γυαλιστερές συσκευασίες.

Πως στήσανε τη δίκη για να απαλλάξουν τους κατηγορούμενους για το πολύνεκρο φονικό της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ»


 Πόρισμα-φωτιά για την εταιρεία "Ήλιος" έξι χρόνια μετά την τραγωδία

Ποινικές ευθύνες σε στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας (ΤΠΑ) και στους κατηγορουμένους που απάλλαξε την Τετάρτη το Κακουργιοδικείο, καταλογίζει το πόρισμα της διερευνητικής Επιτροπής υπό τον πρώην δικαστή Παναγιώτη Καλλή για την αεροπορική τραγωδία με το αεροσκάφος της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ» το 2005, στην οποία έχασαν την ζωή τους 121 άνθρωποι. 


Το πόρισμα δόθηκε, μετά από έξι χρόνια, χθες το βράδυ στη δημοσιότητα από την Γενική Εισαγγελία, ύστερα από απαίτηση των συγγενών των θυμάτων και των πολιτικών κομμάτων.

Επισημαίνεται ότι, παρά τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα, τα στελέχη του ΤΠΑ δεν κατηγορήθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Η Επιτροπή διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο τον Μάιο του 2006 για να εξετάσει το θέμα της ευθύνης για την αεροπορική τραγωδία. 

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

Το πόρισμα δεν είχε δημοσιοποιηθεί με την επίκληση του δικαιώματος των κατηγορουμένων σε δίκαιη δίκη και επειδή, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα Πέτρο Κληρίδη, η δημοσιοποίηση «θα έκανε ζημιά στην υπόθεση, που εβρίσκετο ενώπιον του δικαστηρίου». 

Κάτω ἡ ῾Ενωμένη Εὐρώπη, τού ᾿Ηλία Πετρόπουλου


 Tο παρακάτω κείμενο του συγγραφέα Ηλία Πετρόπουλου γράφτηκε στο Παρίσι στις 9-12-1988 και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη συλλογή του: «Ἡ Μυθολογία τοῦ Βρεολίνου» Κυκλοφόρησε  το 1991 από τις εκδόσεις «Νεφέλη». Ακολουθεί το πρωτότυπο (πολυτονικό) κείμενο που παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ.
Τόν Άβγουστο τοῦ 1989 ὁ δημοσιογράφος Πολυδεύκυς Παπαδόπουλος παρουσίασε στήν ἐφημερίδα Τά Νέα μιαν ἔρευνα (σε συνέχειες), ὅπου ἁρκετοί ἐπιστήμονες, λογοτέχνες καί καλλιτέχνες απάντησαν στό ἐρώτημα:
Μέ δεδομένη πλέον τή μεγαλύτερη κοινωνικοπολιτική σύγκλιση τῶν χωρῶν τῆς Εὐρωπαϊκής Κοινότητας το 92, ἀλλά καί γενικότερα τῆς Εὐρώπης, κατά τή γνώμη σας ποιός ρόλος ἑπιφυλάσεται στό ἑξής γιά τό ἑλληνικό πολιτισμικό-πολιτιστικό μοντέλο; Ποιά εἶναι ἡ ἀνάπτυξη, ἤ, ἡ κρίση τοῦ ἑλληνικοῦ πολιτισμοῦ, τά μεγαλύτερα πλεονεκτήματα, ἤ μειονεκτήματα, στή νέα του συνάντηση μέ τήν Εὐρώπη;
Σχεδόν ὅλοι οἱ ἀπαντήσαντες μίλησαν θετικά (ἤ με ἐνθουσιασμό) γιά τήν ἀναμενόμενη ἔνταξη τῆς Ἑλλάδας στήν Ἑνωμένη Εὐρώπη. Ὅσο γιά μένα, ἔστειλα τήν παρακάτω ἀρνητικήν ἀπάντηση:

ΒΟΛΟΣ:Αντιξοες καιρικες συνθηκες σε αντιξοες κοινωνικες συνθηκες. ΠΟΡΕΙΑ


ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ: Έρανος αλληλεγγύης και δυο διμοιρίες ΜΑΤ…. για ψώνια στην Ερμού
Χτες ειπαμε τα δικα μας ‘καλαντα’.

Παρολη τη μη μαζικοτητα λογω του χιονια καιρου και της βροχης, πραγματοποιηθηκε με επιτυχια η χθεσινη πορεια στο Βολο.
Η πορεια ειχε καλεστει απο την “Επιτροπη Αγωνα Θεσσαλιας”, με κεντρικο συνθημα εναντια στην ανεργια, τα χαρατσια και την κοινωνικη κατατροφη και αιχμη τον αγωνα των χαλυβουργων που βρισκονται σε απεργια διαρκειας, καθως ειχε ανακοινωθει μαζεμα τροφιμων και χρηματων για τους απεργους.http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=34915
Επισης ειχε καλεστει απο τη συλλογικοτητα “χ στο απειρο” και την “καταληψη τερμιτα” με στιγμα την αλληλεγγυη για τη νικη στην απεργια των χαλυβουργων.http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=34995

i podarato

Έκτακτο ανακοινωθέν !


Εκτός ελέγχου έχουν τεθεί όλα τα οδικά δίκτυα της χώρας. Η άσπρη απειλή τείνει να καταστρέψει ακόμα και το θαύμα των Χριστουγέννων, στο οποίο είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους, εκατομμύρια Έλληνες και Αλβανοί και χιλιάδες άλλοι πάμφτωχοι μετανάστες.

Από το πρωί χιονίζει στο μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας, Ηπειρωτικής και κεντρικής Ελλάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει, πως και οι υπόλοιπες περιοχές που είχαν ήπιο καιρό, δεν επλήγησαν συναισθηματικά. Αν έστω και ένας Έλληνας υποφέρει, υποφέρουμε όλοι.

Μέχρι στιγμής έχουν αναποδογυρίσει 200 οχήματα, έχουν εγκλωβιστεί στο σπίτι τους και δεν μπορούν να πάρουν ψωμί 12.342 οικογένειες, 13 έχουν αυτοκτονήσει φωνάζοντας "έως εδώ ήταν δεν αντέχω άλλο", ενώ περίπου 1.000.000 Έλληνες, απειλούν πως αν συνεχιστεί ο χιονιάς και 12η ώρα, θα παραμείνουν στο Bansko έως την Άνοιξη.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ένταλμα σύλληψης για Κουρή και Γιαννίκο...


Αυτή την ώρα, αστυνομικοί αναζητούν το Γιώργο Κουρή και τον Κώστα Γιαννίκο για να τους συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου, μετά την έκδοση ενταλμάτων από τον εισαγγελέα για την μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζομένους του ALTER (και οι δυο) και της εφημερίδας ΦΙΛΑΘΛΟΣ (ο πρώτος)!

Περιπολικά βρίσκονται έξω από τις εγκαταστάσεις του ΚΟΝΤΡΑ Channel στον Ταύρο, έξω από το σπίτι του Κουρή και έξω από το σπίτι του Γιαννίκου. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης!

 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑέχουν συγκεντρωθεί οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER που διαμαρτύρονται με συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου για την "ανθρωπιά" του να τους αφήνει απλήρωτους εδώ και μήνες, η οποία κορυφώθηκε με τη μη καταβολή του δώρου και των δεδουλευμένων τους.

Τα αναγραφόμενα περί κεράσματος των συγκεντρωμένων και των αστυνομικών με... περγαμόντο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

από  http://ergazomenoialter.blogspot.com

Γιατί δεν θα επαναστατήσω: Η σκλαβιά ως "επιλογή".


Νόμιζα ότι ήμουνα φτωχός αλλά όχι, ήμουν απλά "μη προνομιούχος"
Για χρόνια στην ανεργία έμαθα τελικά ότι ήταν "ημιαπασχοληση"
Πίστευα στα δικαιώματα μου μέχρι που ανακάλυψα ότι ήταν "κεκτημένα"
Θύμωνα με τους πλούσιους αλλά κακώς γιατί ήταν μόνο "επενδυτές"
Με ενοχλούσαν οι απολύσεις αλλά δεν θα πρεπε αφού ήταν "μη εθελοντικές αποχωρήσεις"
Διεθνείς κερδοσκόποι με βίαζαν αλλά αλλοίμονο αν δεν καθησύχαζα και τις "αγορές"
Πολιτικοί κατέστρεφαν τη ζωή μου αλλά έτσι είναι οι "μεταρρυθμιστές"
Τοκογλύφοι με εξαθλίωναν αλλά ποιος μπορεί να ζήσει χωρίς "εταίρους δανειστές";
Δοτοί πρωθυπουργοί με κηδεμόνευαν μα ήταν  "τεχνοκράτες" όχι χουντικοί
Γκεμπελική προπαγάνδα με αποβλάκωνε αλλά αυτά έχει η "έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση"
Αντίθετος στη μείωση μισθών μέχρι που μου εξήγησαν ότι πρόκειται για "αύξηση της ανταγωνιστικότητας"
Κι αν έπεφτε το επίπεδο της ζωής μου αυτά έχουν οι "διαρθρωτικές αλλαγές"
Δεν ήταν τελικά οι καταστροφές "αναγκαίες για όλους προσαρμογές";;;


Είναι αλήθεια ότι ζοριζόμουν
Με εξόργιζε η απαίτηση για υποταγή
Μέχρι που κατάλαβα ότι ήθελαν απλά να δείξω.... "λίγη υπευθυνότητα".


Άλλωστε τι είναι  και η σκλαβιά, μια  "επιλογή....πατριωτική"!

Ένας “φιλήσυχος” μακελάρης...

Τον έβλεπα να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου, κατευθείαν από τα λασπόνερα του Alter όπου ξεροστάλιαζε χρόνια ολόκληρα , ως Μόνα Λίζα της εργατικής τάξης, κάνοντας πολύωρες λιτανείες στον λαϊκισμό του Αυτιά, αφού είχε ολοκληρώσει τη σκοπιά του στον Πάστορα του είδους, Γιώργο Παπαδάκη.

Ο υπουργός Εργασίας Κουτρουμάνης, πρώην συνδικαλιστής, σύντροφος του απολεσθέντος προέδρου της ΓΣΕΕ Παναγόπουλου, του Πρωτόπαπα και λοιπών πρώην εργατοπατέρων της ίδιας συνομοταξίας, είχε ραντεβού με τον πρώην τραπεζίτη Παπαδήμο για να κουβεντιάσουν το πετσόκομμα των επικουρικών συντάξεων, λίγες ώρες πριν το τσουνάμι της χυδαιότητας και του χλευασμού προς τους πολίτες-για το πόθεν έσχες των 300 ο χαρακτηρισμός-αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Ο πασόκος Κουτρουμάνης, φιγούρα φιλήσυχου –μ’ όλες τις αμαρτίες που εμπεριέχει ο...χαρακτηρισμός  –ανθρώπου της διπλανής πόρτας πήγε ανερυθρίαστα να συζητήσει το πετσόκομμα των επικουρικών κι ενώ έχει προηγηθεί το γνωστό μακελειό στις συντάξεις.

Αντί να ξυπνήσει νωρίς το πρωί και αφού σταθεί με τη ριγέ πυτζάμα του μπροστά στον καθρέφτη να πει στο είδωλό του...

-Τι πας να κάνεις ρε ανθρωπάκι στους συμπολίτες σου; 

Έλεγχο των blog θέλει ο Καρατζαφέρης [βίντεο]


Σε ενα βίντεο - απόσπασμα από την εκπομπή του στο Τηλεάστυ, ο Καρατζαφέρης βρισκόμενος σε πανικό που προσωπικά δεν θυμάμαι να τον έχω ξαναδεί έτσι ζητάει τον έλεγχο των blog. Το πρόβλημα του Καρατζαφέρη είναι συγκεκριμένα μπλόγκ που μιλούν ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ που μιλά κι αυτός τα οποία τον αποκαλούν προδότη και άλλα όμορφα.

Τέτοια μπλόγκ είναι το "γνωστό" μας hellas-orthodoxy (που ασκεί δρυμεία κριτική μιλώντας για εθνική προδοσία κλπ), το ixnos που με αναρτήσεις του έχει δείξει οτι ο διαχειριστής του ΗΤΑΝ 
στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ είχε μια επαφή καθώς φαίνεται οτι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, το politiko-safari που είναι μεν νεοδημοκρατικό-σαμαρικό αλλά εφάπτεται με το Καρατζαφερικό ακροατήριο πετώντας συχνά-πυκνά πρωτοσέλιδα από τον ''Στόχο" καθώς και άρθρα από την εν λόγω φυλλάδα.

Αλληλέγγυοι στα κοράκια


Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα ιδιοκτήτες γραφείων τελετών, επειδή πολλοί Έλληνες θάβουν τα πτώματα των συγγενών τους στις αυλές των σπιτιών τους ή τα πετάνε στα σκουπίδια, για να αποφύγουν τα έξοδα της κηδείας.
Οι ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών έκαναν πορεία διαμαρτυρίας με τις νεκροφόρες και μοίραζαν κόλλυβα, παξιμάδια και κονιάκ.
«Το επάγγελμα είναι πεθαμένο» δήλωσε ο πρόεδρος των λαμαρινάδων, ο οποίος ζήτησε να περάσει νόμος που θα επιτρέπει στα γραφεία τελετών –εκτός από κηδείες- να αναλαμβάνουν γάμους, βαφτίσια και παιδικά πάρτι.
Οι πεθαμενατζήδες ζητάνε ακόμα να τους επιτραπεί να χρησιμοποιούν τις νεκροφόρες σαν ταξί ή πολυτελείς λιμουζίνες, ώστε να μπορούν να τις εκμεταλλεύονται, όταν δεν υπάρχουν πτώματα για θάψιμο.

ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ...ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ!!


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Της Κορέας

Γράφει ο Πιτσιρίκος

Πολλές συζητήσεις και ειρωνικά σχόλια έχει προκαλέσει το συλλυπητήριο μήνυμα που έστειλε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και στο λαό της για τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
Αν και δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τη συντριβή που νιώθω για τον χαμό του συντρόφου Κιμ Γιονγκ Ιλ, βγαίνω για λίγο από το πένθος και τον θρήνο, για να ερμηνεύσω την στάση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Άδικα κατηγορείται η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ για το συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν πιστεύει, βέβαια, πως υπάρχει Λαϊκή Δημοκρατία στη Βόρεια Κορέα. Ξέρει καλά πως είναι μια δικτατορία του κερατά.
Από την παθητική στάση που κρατάει η ηγεσία του ΚΚΕ στην εσωτερική πολιτική σκηνή, είναι ολοφάνερο πως πιστεύει στον κομμουνισμό αλλά όχι σε αυτή τη ζωή – στην επόμενη.

Εικόνες από το Ελληνικό μέλλον!


εικονες απο το ελληνικο μελλον
Δεν είναι λύση να καταστρέψουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Αγαπητοί πολιτικάντηδες,
όταν είδα το παρακάτω βίντεο η αλήθεια είναι πως πανικοβλήθηκα.

Κάποτε, όταν αντικρίζαμε αντίστοιχες στιγμές βαρβαρότητας, λέγαμε με συμπάθεια "τους καημένους... στην τάδε χώρα".

Τώρα όμως, αν και δεν μπορούμε ακόμη να το συνειδητοποιήσουμε, παρόμοια γεγονότα που εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου δεν μας αφήνουν το ίδιο παγερά αδιάφορους.

Προσωπικά τα βλέπω σαν εικόνες από το Ελληνικό μέλλον!

Έχετε φέρει την Ελλάδα σε όρια που αντίστοιχα δεν έχουν υπάρξει στην σύγχρονη της ιστορία.

Ο λαός διαμαρτύρεται αλλά η φωνή του δεν έχει τη δύναμη να ακουστεί!
Οι πολιτικοί φοβούνται να κυκλοφορήσουν χωρίς αστυνομική συνοδεία και το πολιτικό μας σύστημα έχει απαξιωθεί...
Οι δυνάμεις καταστολής έχουν αγριέψει...

Καλούμαστε, μέσα σε 14 μήνες να καταβάλουμε ΔΥΟ φορές (για δύο έτη, 2011 και 2012 ενώ ημερολογιακά είναι κάτι παραπάνω από ΕΝΑ έτος) το τέλος ακινήτων (ΧΑΡΑΤΣΙ για να με καταλάβει ο κόσμος).

Τα εισοδήματά μας δέχονται απίστευτες φορολογικές επιθέσεις.
Τα εισοδήματά μας μειώνονται αφού η χώρα έχει βυθιστεί στην ύφεση.
Η ανεργία και η ανασφάλιστη εργασία έχουν γίνει... μια καινούρια μόδα.
Η νέα γενιά έχει πέσει σε κατάθλιψη.

Σπάνιο οπτικό υλικό από την Γερμανική Κατοχή

Ένα μοναδικό ντοκουμέντο 
                    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ
                    ΣΤΗ ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ

Παρέλαση ρατσισμού

απο enet.gr
Με μια σολομώντεια απόφαση, το Ναυτοδικείο Πειραιά ολοκλήρωσε χθες το βράδυ τη δίκη των 39 ανδρών του Λιμενικού Σώματος, που κατηγορούνταν ότι κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 παραβίασαν τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979, φωνάζοντας συνθήματα, όπως το «Ελληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ, [...]», ή το «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό» και το ανατριχιαστικό «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ’ αυτούς».
Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από ρεπορτάζ του Δημήτρη Αγγελίδη. Ο συντάκτης της «Ε» είχε τραβήξει με το κινητό του τη σκηνή σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο enet.

ΔΙΟΔΙΑ… ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ


Οι μεγαλοεργολαβοι εχουν τον θεο τους:ΤΟ ΧΡΗΜΑ!
Το εξωφρενικό και ελληνικό φαινόμενο να πληρώνουν διόδια ακόμα και οι εθελοντικές οργανώσεις που συνδράμουν σε μία έκτακτη ανάγκη, διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου.
Συνολικά 3.800 ευρώ κλήθηκαν να πληρώσουν εθελοντικές οργανώσεις στα διόδια, βοηθώντας στην κατάσβεση πυρκαγιών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπως υποστήριξε ο κ. Κοκολάκης.
«Εμάς μας σταματούν για να κόψουμε μηδενικά διόδια, ενώ βρισκόμαστε πάνω στο πυροσβεστικό όχημα και πάμε για τη φωτιά», υποστήριξε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, αφήνοντας άφωνους τους παριστάμενους».

Για το θέμα καμία απάντηση δεν είχε να δώσει ο εκπρόσωπος της Εγνατίας Οδού και οι υπηρεσίες δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν.
Οι «κράτος εν κράτει», εταιρίες των διοδίων, εισπράττουν διόδια, ακόμα και από κρατικά οχήματα, αλλά το χειρότερο είναι ότι, χάνεται πολύτιμος χρόνος και όχι χρήματα.
Το θέμα αυτό πρέπει να λυθεί σχολίασε ο κ. Δαμιανίδης, σε επαφές με την Εγνατία Οδό.

http://www.xronos.gr/



http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ DIGEA ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ALTER


Το σήμα του ALTER όπως μας ενημερώνουν τηλεθεατές από την περιφέρεια έχει σχεδόν εξαφανιστεί από την πολυδιαφημιζόμενη ψηφιακή πλατφόρμα (DIGEA). Αυτό σημαίνει ότι η προβεβλημένη καμπάνια της DIGEA που ωθεί τους τηλεθεατές να αγοράζουν από το υστέρημά τους ψηφιακούς αποκωδικοποιητές «για να απολαμβάνουν κρυστάλλινη εικόνα και ήχο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ήδη ένα από τα κανάλια που συμπεριλαμβάνει στο μπουκέτο της (το ALTER), δεν έχει σήμα, αν και αναλογικά στην Αττική εκπέμπει. 
Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους τηλεθεατές της περιφέρειας εάν έχουν ενημερωθεί από την DIGEA τους λόγους για τους οποίους δεν φαίνεται στις οθόνες τους το Alter.Channel. Αυτό το περιμένουμε σε περίπτωση που η μη εκπομπή του σήματος του ALTER οφείλεται σε «τεχνικούς λόγους».
Υπάρχει και άλλη μια εξήγηση…η ιδιοκτησία του σταθμού μας να μην έχει σταθεί συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της έναντι της DIGEA, με αποτέλεσμα να «αποβλήθηκε» από το μπουκέτο. Και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι τηλεθεατές.
Μια τρίτη εξήγηση είναι ότι οι ιδιοκτησίες των σταθμών που απαρτίζουν την DIGEA θέλησαν να εξαφανίσουν τα «ενοχλητικά» μηνύματα που εκπέμπουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι για τα όσα περνά τους τελευταίους μήνες το ALTER, επειδή αποκάλυπταν τι συμβαίνει και στα δικά τους μαγαζιά!

GREEK KOY-RUSH MORE MOUNTAIN


wonderjlawwall

Ο Παπανδρέου είχε Συνένοχους.



Στο Μονόδρομο της Καταστροφής δεν μας οδήγησε μόνος
του ο Παπαντρέας...

Είχε Συνεργάτες και Στηρίγματα. Υπουργούς και Βουλευτές.
Εταίρους και Συνεταίρους. Μηχανισμούς και Θεσμούς.
Συντρόφους του και πολιτικά Λαμόγια. Καθάρματα.
Οι Ευθύνες τους είναι τεράστιες. Ιστορικές.
Δεν είναι μόνο προσωπικές. Είναι Συλλογικές.


Ο Παπαντρέας είχε Συνένοχους ένα τσούρμο...
Υπουργούς...
Παπακων/νου,Βενιζέλος,Λοβέρδος,Διαμαντοπούλου,Ρέππας,
Χρυσοχοϊδης,Κουτρουμάνης,Ραγκούσης,Σαχινίδης,Οικονό-
μου,Σκανδαλίδης, Γερουλάνος,Καστανίδης,Γεννηματά,Χρι-
στοφιλοπούλου,Μπεγλίτης,Δρούτσας,Μόσιαλος,Παμπούκης,
Σηφουνάκης,Πεταλωτής,Ξυνίδης...
Υφυπουργούς...
Κουκουλόπουλος,Μαγκριώτης,Κουσελάς,Κουβέλης,Τζάκρη,
Αποστολάκη,Τιμοσίδης,Νταλάρα,Ντόλιος,Ρόβλιας,Μωραϊτης,
Νικητιάδης,Γκερέκου,Μπόλαρης,Δόλλης,Δριβελέγγας,Οθωνας,
Αηδόνης...
154 Γουρούνια...
που στήριζαν χυδαία κάθε νεοφιλελεύθερη επιλογή...κάθε αντι-
λαϊκό-καταστροφικό μέτρο...
ΜΜΕ...μισθωμένους παπαγάλους...λαμόγια...τους έχοντες και
κατέχοντες...εθνικούς εργολάβους/προμηθευτές...
Τις ηγεσίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ...


Μέσα από αυτό το συνοθύλευμα των Αρπακτικών...κάποιοι
προετοιμάζονται να ηγηθούν μιας "νέας σωτηρίας μας"... (οι
loosers απλά θα ακολουθήσουν...πάλι!!).
Είναι τόσο χυδαίοι...αδίστακτοι και επικίνδυνοιπου αλληλο-
κατηγορούνται και αλληλοϋπονομεύονται και "ξυλεύουν" τον
μέχρι προχτές ηγέτη τους...για  τον οποίο...έστηναν κώλο.
Είναι τόσο μωροφιλόδοξοι,που για να συνεχίζουν ναφορούν
κάποιο υπουργικό ή βουλευτικό κοστούμι...θα Ξεπουλήσουν και
τη Μάνα τους (Εμάς και τη Χώρα...μας τακτοποίησαν ήδη).


ΟΛΟΙ τόπαιξαν σωτήρες...
ΟΛΟΙ υπέγραψαν την Εξαθλίωση του Λαού...
ΟΛΟΙ υπέγραψαν την Υποταγή/Ξεπούλημα της Χώρας...
Κι επειδή είχαν κουραστεί...προσέλαβαν και νέους εταίρους...
...ΝΔ και Λάος...Να μοιραστούν Ευθύνες και Λάφυρα. 
Πόσες κρεμάλες (πολιτικές!!)...έχω να ετοιμάσω!!


http://politikokoraki.blogspot.com

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ


Η χαρά του καιροσκόπου είναι ο πατριωτισμός. Πατριωτισμός, ναι, αυτή η έννοια περί ποιος την έχει μεγαλύτερη…την αγάπη για την πατρίδα σε σχέση με τον άλλον. Υπό μια σημαία μπορούν να μπουν οι εργαζόμενοι, οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί, οι αριστεροί και οι δεξιοί. 
Πολλές φορές, ο πατριωτισμός, χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις. Όπως σε περιόδους πολέμου, γίνονται εγκλήματα τα οποία αργότερα τα βαφτίζουν “υπακοή σε εντολές”, έτσι και η περιβόητη αγάπη για την πατρίδα, αποτελεί σήμερα, το πρόσχημα της ανοχής στα πιο αντιλαϊκά και απάνθρωπα μέτρα οικονομικής λιτότητας. Για το “καλό της χώρας” πρέπει να αποδείξεις ότι αντέχεις όλες τις θυσίες, για τις οποίες άλλοι αποφάσισαν ότι θα κάνεις. Είδες αντίφαση; Ενώ η θυσία αποτελεί πράξη ανιδιοτέλειας και πραγματικής αγάπης, στην περίπτωση του πατριωτισμού ταυτίζεται με την υποταγή στην σημαία. Με την παράδοση στο κράτος.