ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ας πάψουν οι “κομμένες κεφαλές”


Όλοι αυτοί που μιλάνε για “προκλήσεις έναντι των αστυνομικών” ας δούνε 
τα 2 παρακάτω video 
http://www.mail.com/int/video/#.1258-header-nav1-2
 
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1314975

Το πρώτο δείχνει τα ΜΑΤ να κτυπάνε στο πρόσωπο με γκλοπ ένα διαδηλωτή 
που απλώς τους φωνάζει και αυτός τελικά να σωριάζεται αιμόφυρτος. 
Δείχνει ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι, τόσο απλά. Είναι 
σαδιστές και θρασύδειλοι. Το 2ο δείχνει πώς ο κόσμος πάνω στην πλατεία 
αποκρούει τα ΜΑΤ και τα αποτρέπει από το να μπουν στο μετρό, με ό,τι 
έχει στα χέρια του: πέτρες, καδρόνια, καρέκλες, ό,τι βρίσκει εύκαιρο.

Επιτέλους ας το καταλάβουν όλοι: οι μπάτσοι είναι οι ένστολοι δολοφόνοι 
του κράτους και βαράνε όταν πάρουν εντολή και/ή βρουν ευκαιρία. Ποτέ δεν 
έχει να κάνει με προκλήσεις και άλλα τέτοια φληναφήματα. Η μάσκα και το 
κράνος είναι τα ελάχιστα μέσα για να μην πνιγείς στο πρώτο ασφυξιογόνο 
και να μην πας στην εντατική από τα γκλόμπ τους. Η κάλυψη των 
χαρακτηριστικών είναι το ελάχιστο μέσο για να μην γίνεις βορά στον άλλο 
κατασταλτικό πόλο των ρουφιανο-δημοσιογράφων και εισαγγελέων. Η πέτρα 
και το παλούκι είναι το ελάχιστο μέσο για να αποτρέψεις την εφόρμηση των 
ΜΑΤ ενάντια στους διαδηλωτές και άρα να αποτρέψεις ανοιγμένα κεφάλια και 
συλλήψεις.

Ωδή στο Χρήστο Παπουτσή: Όμορφη Πόλη

Το 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες

Άρθρο από: Pakalert Press
Η δύναμη των ψεμάτων, οι απάτες και η παραπληροφόρηση την ώρα που οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα της συλλογικής βλακείας.
"Ξέρετε πολύ καλά, και οι ηλίθιοι Αμερικανοί γνωρίζουν εξίσου καλά, ότι έχουμε τον έλεγχο της κυβέρνησής τους, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στο Λευκό Οίκο. Βλέπετε, το ξέρω και το ξέρετε και εσείς και εγώ πως κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι σε θέση να μας προκαλέσει, ακόμη και αν κάνουμε το αδιανόητο. Τι μπορείτε εσείς (οι Αμερικανοί) να μας κάνετε; Εμείς ελέγχουμε το Κογκρέσο, έχουμε τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, της show biz, και γενικά τα πάντα στην Αμερική. Στην Αμερική μπορείς να επικρίνεις ακόμα και τον Θεό, αλλά δεν μπορείς ν επικρίνεις το Ισραήλ ... " - Tzipora Menache
(Σχ ΚΟ: Γύρω από το όνομα της ‘Tzipora Menache’ δεν υπάρχουν πληροφορίες στο διαδίκτυο, για το τι ακριβώς είναι. Την παραπάνω δήλωση την ανέφερε η ηλεκτρονική έκδοση της «Pakistan Daily» - όπου την περιέγραφε ως ‘Israeli spokeswoman’ – αλλά σήμερα την έχει αφαιρέσει. Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία ότι όποιος ψάχνει στην Googleπληροφορίες για το άτομο αυτό, μπορεί να πέσει σε ιστοσελίδα που δήθεν έχει πληροφορίες, αλλά στην πραγματικότητα κρύβει ένα ιό!)

Γεγονότα για τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης από τους Εβραίους
Ηλεκτρονικές Ειδήσεις & Μέσα Διασκέδασης

Να μη ζήσουμε σα δούλοι…

επειδή κάποιοι τα λένε και τα γράφουν καλύτερα από μένα…

“Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε,
Όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος”
 NA MH ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ
 ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
 Τις 40 και πλέον μέρες που στήθηκε, υπάρχει και λειτουργεί η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος, για πρώτη φορά ίσως στα μεταπολιτευτικά χρονικά, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, βγήκε από τη κατάσταση της ιδιώτευσης και της μικροαστικής αντίληψης του “κοιτάω τη δουλειά μου” και πέρασε στην αντίπερα όχθη, θέτοντας τις βάσεις για δημιουργία αυτόνομων-αντιθεσμικών δομών και ανάπτυξη δικτύων κοινωνικών σχέσεων από τα κάτω, χωρίς τη διαμεσολάβηση των ειδικών της εξουσίας, της επικοινωνίας, της πολιτικής.
Σε όλη αυτή τη διαδικασία πολιτικής μορφοποίησης και ζύμωσης ή ατσαλώματος που λένε και μερικοί – μερικοί, πολλά κομμάτια του εξωκοινοβουλευτικού κυρίως χώρου της Αριστεράς  αλλά και της καθεστωτικής της έκφανσης, προσπάθησαν με αμήχανο τρόπο, να συνοψίσουν και να συμπιέσουν τη λαϊκή οργή στο γνωστό αγώνα ενάντια στο μνημόνιο, τη κυβέρνηση, το χρέος, τη τρόικα, το ΔΝΤ μπλα μπλα μπλα. Είναι εκείνοι που θέτουν τους όρους του πολιτικού παιχνιδιού με διλήμματα στρατιωτικού τύπου (“ή εμείς ή αυτοί”, “δε φεύγουμε αν δε φύγουν” κλπ). Για άλλη μια φορά προσπάθησαν να οικειοποιηθούν το δημόσιο πολιτικό χώρο, επικαλούμενοι την ανάγκη συσπείρωσης ευρύτερων κομματιών του λαού, ώστε να αποκομίσουν κάθε είδους οφέλη (πολιτικά-ψηφοθηρικά) χωρίς πραγματικά να θέλουν την «εκτροπή» του κόσμου πέρα από τις όχθες ενός ποταμού που οι ίδιοι επανειλημμένα περιορίζουν….
Από την άλλη πλευρά, συναντήθηκαν άνθρωποι, συλλογικότητες οργανωμένες και μη, που έθεσαν όχι αιτήματα αλλά κοινωνικά προτάγματα (“Να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας”, λαϊκές συνελεύσεις γειτονιών, αυτοδιαχείριση και αυτοοργάνωση των αγώνων, επανοικειοποίηση-απελευθέρωση δημόσιων κοινωνικών χώρων και ιστών, δημιουργία αυτόνομων ζωνών και αντιθεσμών λαϊκής βάσης), προσδοκώντας να λειτουργήσει η πλατεία Συντάγματος, ως ο σπόρος για τη δημιουργία νέων “xώρων”  και δικτύων κοινωνικών σχέσεων, απελευθερωμένων από τη κυριαρχία και το πνεύμα του καπιταλισμού και της “θεαματικής” κοινωνίας.
Για μας, είναι ξεκάθαρο, πως και τώρα αλλά και πάντα, συμ-πορευόμαστε με όλους εκείνους που βρεθήκαμε στις συνελεύσεις των γειτονιών, ξανακερδίσαμε δημόσιους χώρους, φτιάξαμε ή προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κοινότητες έξω από τη μπόχα και τον οχετό αυτής της ολοκληρωτικά καταναλωτικής, καταπιεστικής κοινωνίας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις, με μικρά αλλά σταθερά “χτυπήματα”, να ραγίσουμε τη βιτρίνα αυτού του σάπιου κόσμου ώστε να αναδυθεί το απελευθερωτικό πρόταγμα των εστιών κοινωνικής αντίστασης, ως η βάση για τη καταστροφή του υπάρχοντος…
Γι αυτό η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος, αλλά και κάθε συνέλευση, δε μπορεί  παρά να αποτελεί τη μήτρα για τη δημιουργία δομών και κοινωνικών σχέσεων που αντιπαρατίθεται συνολικά απέναντι στο υπάρχον πλαίσιο αλλοτρίωσης και κανιβαλισμού, δε μπορεί παρά να ξεπεράσει τα “όρια” και τα δήθεν διλήμματα που θέτουν πολιτικά υποκείμενα με τη μορφή σχημάτων της Αριστεράς, καθεστωτικής, εξωκοινοβουλευτικής, συνιστωσών και όπως αλλιώς θέλουν να λέγονται, γιατί από τα φύση της μπορεί να προχωρήσει τα πράγματα πολλά βήματα παραπέρα στη κατεύθυνση της αληθινής κοινωνικής αντιεξουσίας, στη κατάκτηση της καθημερινότητας μας με όρους αλληλεγγύης, στη δημιουργία ενός κόσμου που αποτινάζει τη βαρβαρότητα της κατανάλωσης και φτιάχνει τις δικές του απελευθερωμένες νησίδες.
αργάτες της άβυσσος
[ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ] από athens.indymedia.org

Η κρίση μας κρατάει ξάγρυπνους


λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη σε σύγκριση με όσους κοιμούνται πολύ λίγο ή πάρα πολύ. Όσο πολύτιμος όμως και να είναι ο ύπνος, σε περιόδους οικονομικής κρίσης επηρεάζεται πάρα πολύ.
Όπως ανακοίνωσαν επιστήμονες από το Κέντρο Διαταραχών Ύπνου της Cleveland Clinic στο ετήσιο συνέδριο των Ηνωμένων Επαγγελματικών Εταιρειών Υπνου (APSS) των ΗΠΑ, μελετώντας 10.654 εθελοντές μέσης ηλικίας 52 ετών διαπίστωσαν πως έξι έως εννέα ώρες ύπνος το βράδυ είναι απαραίτητες για να έχει κάποιος καλή ποιότητα ζωής και καλή ψυχική διάθεση.
Λιγότερες από έξι ώρες ή περισσότερες από εννέα φάνηκε ότι πιθανόν να προκαλέσουν βλάβη στην υγεία και την ψυχική διάθεση.

ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ- ΑCTIVE MEMBER

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Όμηροι... των μελισσών

Το προσωπικό καταστήματος παγιδεύτηκε για 3 ώρες, όταν ένα σμήνος από μέλισσες τους επιτέθηκε. Έκλεισαν τος πόρτες για να προφυλαχθούν. Δείτε το απίστευτο θέαμα (Pic+Vid)


Είναι η στιγμή που ένα σμήνος από χιλιάδες θυμωμένες μέλισσες παγίδευσαν τους υπαλλήλους του ''Thorntons'', ενός καταστήματος σοκολάτας. Ένα τεράστιο σύννεφο κατευθύνθηκε προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να κλείσουν τις πόρτες για να προστατευθούν.
Το κατάστημα αναγκάστηκε να σφαλίσει τις πόρτες του για περισσότερες από τρεις ώρες, μέχρι να φτάσει ένας μελισσοκόμος και να τις μαζέψει με ασφάλεια.
Ήταν μία ημέρα όπως οι άλλες, όταν οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο εσωτερικό του καταστήματος είδαν με τεράστια απορία πάρα πολλές μέλισσες να έρχονται προς το μέρος τους, κατευθείαν μέσα στο μαγαζί.
Κρύφτηκαν και κοιτούσαν άλλοι με ενθουσιασμό και άλλοι με τρόμο αυτό που διαδραματιζόταν λίγα εκατοστά μπροστά στα πρόσωπά τους. Για καλή τους τύχη, πρόλαβαν να κλείσουν την πόρτα πριν εισχωρήσουν στο μαγαζί.

Μάλιστα, προσπάθησαν να ασφαλίσουν την εξωτερική πόρτα, τοποθετώντας κουτιά σοκολάτας σαν οδόφραγμα, για να μην μπουν από τις ρωγμές. Οι μέλισσες όσο περνούσε η ώρα αντί να φεύγουν, συνεχώς αυξάνονταν, ανησυχώντας ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους.
''Είχα πάθει σοκ, δεν ήξερα τι γινόταν. Είχα φοβηθεί πολύ'' δηλώνει Kim Kinsey, 48 ετών, υπάλληλος. ''Ήταν σαν μία ταινία τρόμου, το ένα λεπτό ο ουρανός ήταν καθαρός και το επόμενο ένα σύννεφο μαύρο και κίτρινο ερχόταν κατευθείαν επάνω μας'', συμπληρώνει η ίδια.
Η προέλευση των μελισσών είναι ακόμη άγνωστη, αλλά πιθανολογούν ότι προήλθαν από μία τεράστια γειτονική κυψέλη. ''Ήταν σοκαριστικό'',αναφέρει ένας περαστικός που έτυχε να βρίσκεται εκεί τη στιγμή της επιδρομής.
''Νομίζαμε ότι η γλυκιά μυρωδιά της σοκολάτας τις είχε προσελκύσει, αλλά ο μελισσοκόμος, μας διέψευσε'' δήλωσε η Julie Walker, διευθύντρια του καταστήματος.
Ο μελισσοκόμος που έφθασε στην περιοχή, μετά τα αγωνιώδη τηλεφωνήματα των υπαλλήλων είπε ότι ''Ακολουθούσαν τη βασίλισσα τους, για αυτό και συγκεντρώθηκαν όλες μαζί στην πόρτα''. Φορώντας την ειδική του στολή, τις μάζεψε και ''απελευθέρωσε'' τους εγκλωβισμένους.

BANKS OR TANKS


Άλλαξε ο ψυχισμός της κοινωνίας. Δεν πέρασαν οι απειλές, οι συνταγματικές εκτροπές, ούτε η ανοιχτή βία που απείλησε ανθρώπινες ζωές. Τα συναισθήματα ανάμεικτα: Θλίψη, οργή, αίσθημα αδικίας, πείσμα, αλληλεγγύη, ανακούφιση, μαυρίλα αλλά και ελπίδα. Τα κανάλια για άλλη μια φορά ήταν η ηχώ της πολιτικής ορθότητας. Η κτηνωδία της ΕΛ.ΑΣ έγινε γνωστή σε όλους. Το μίσος του κράτους απέναντι στους “υπηκόους” του φάνηκε από τα κενά βλέμματα των οργάνων -δήθεν- της τάξης.
Ο χημικός πόλεμος που μας έκαναν ανερχόταν σε ρίψη 2860 δακρυγόνων\ασφυξιογόνων, ενώ σε μια διαδήλωση ο μέσος όρος ανέρχεται στα 150 περίπου. Η εξουσία έχει τρομοκρατηθεί γι’ αυτό γίνεται πιο βίαιη, παίζοντας τα τελευταία της χαρτιά. Όποτε γυρίζω από το Σύνταγμα, απορώ με όσους πίνουν αμέριμνοι τον καφέ ή το ποτό τους στα περίχωρα του κέντρου. Είναι λες και αγνοούν το τι συμβαίνει, λες και βαδίζουν σε μια εικονική πραγματικότητα. Μ’ αυτούς απογοητεύομαι.

Η εξομολόγηση ενός τσολιά στο Σύνταγμα.

" Γεια σας. Με λένε Τάσο και είμαι από τα Φάρσαλα. . Είμαι τσολιάς στο Προεδρικό Μέγαρο και μία παρά μία, έχω υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη. Εύζωνας.

Παλιά λέγανε είναι βαριά η τέτοια του τσολιά. . Τώρα λένε είναι βαριά η μα...ία του τσολιά, που κάθεται και τρώει ακίνητος τα δακρυγόνα και τα μάρμαρα.

Και εξηγούμαι. Την Τετάρτη ήμουν υπηρεσία...

2- 4 το απόγευμα. Κάναμε τη θεαματική είσοδο , που μεταξύ μας την έχουμε βαρεθεί 50 χρόνια οι ίδιες κινήσεις, χρειάζεται λίγο Φωκάς Ευαγγελινός να γίνουν πιο σύγχρονες και πιάνω θέση στο φυλάκιο.

Με το που αράζω ακούνητο και αμίλητο στρατιωτάκι, νιώθω ένα μάρμαρο νάρχεται καταπάνω μου. Ο κανονισμός λέει να μην κουνιόμαστε και τανκ νάρθει πάνω μας. Ευτυχώς το μάρμαρο περνάει ξυστά στο πρόσωπό μου και μου ξυρίζει από τη μία πλευρά τα γένια δύο ωρών που είχα. Ώσπου να χαρώ το δώρο ,διπλή χαρά, ένα άλλο μάρμαρο ξυρίζει και το άλλο μου μάγουλο..

Την ίδια στιγμή βρίσκει την ευκαιρία και μπαίνει στο φυλάκιο ένας αστυνομικός με στολή και βγαίνει ημίγυμνος με πολιτικά και ένα σιδερένιο λοστό. Ο κανονισμός λέει ακούνητο και αμίλητο στρατιωτάκι και δεν είπα τίποτα και ο συνάδελφος απέναντι κάνει μερικά ρυθμικά βήματα , χτυπάει με όση δύναμη έχει το δεξί και με κοιτάει στα μάτια και να μου λέει πάλι με τα μάτια , " ρε, συ, τι γίνεται εδώ;".

Δεν προλαβαίνει να μου κλείσει και το μάτι και πέφτουν κάνα δυο τόνοι δακρυγόνα. Λέω τόνοι, γιατί έτσι τα μετράμε τώρα. Παλιά λέγαμε ρίξαν δύο δακρυγόνα , τώρα λέμε ρίξαν δύο τόνους δακρυγόνα.

Ο ένας τόνος έσκασε μπροστά μου. Ένιωσα να πνίγομαι, αλλά έκανα τον αδιάφορο. Έτσι λέει η εκπαίδευση. Ο συνάδελφος τον βλέπω ,τα ίδια προσπαθεί να μην κλάψει.Τα μάτια μας τσούζουν , η αναπνοή μας κόβεται, αρχίζουμε να βήχουμε, αλλά αυτό δεν φαίνονταν προς τα έξω. Είναι θέμα εκπαίδευσης. Σκάνε τότε άλλοι τρεις τόνοι δακρυγόνα μπροστά μας και περνάνε και καμιά δεκαριά μάρμαρα και μας κόβουν στα πλάγια τα μαλλιά. Ούτε ο Τρύφωνας Σαμαράς τέτοια κουπ. Δυστυχώς πάνω φορούσαμε μπερέ , άλλη φορά όμως .

Τα μάρμαρα τα είχαν ξηλώσει από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Το κατάλαβα γιατί ένα που περνούσε από μπροστά μου έγραφε "Πίνδος" και ένα άλλο μου είπε ο συνάδελφος ότι έγραφε " Θερμοπύλες". Στο μεταξύ οι αστυνομικοί έκρυβαν στο φυλάκιό μας, κάποιους με πολιτικά, παρακρατικοί ήταν , τι να λέμε τώρα.

Πόσοι μπορούν να χωρέσουν σε ένα σμάρτ; Μπορεί και 10 αν στριμωχτούν καλά. Πως στριμώχτηκαν 100 μέσα στο φυλάκιό μου, προσπαθώ να το καταλάβω ακόμα. Και δεν είναι ότι έκλαιγαν και αυτοί από τα δακρυγόνα , αλλά έκλαιγε ακόμα και το φυλάκιο, αναταρράσονταν ολόκληρο όταν έβηχε.

Να μη τα πολυλογούμε είναι οι δυο ώρες που θα θυμάμαι σε όλη τη ζωή μου. Μόλις τέλειωσε η βάρδια, ο αξιωματικός μας, είπε να κλάψουμε ελεύθερα, αλλά να προσέχουμε τις κάμερες.

Η μάνα μου με πήρε κλαίγοντας στο κινητό και μου είπε ότι δεν έχω κουρευτεί καλά. Πήγαμε στο Προεδρικό, φορέσαμε τα πολιτικά με το συνάδελφο και πήγαμε να πάρουμε το μετρό να πάμε σπίτια μας να ξεκουραστούμε.

Και τότε την πατάμε. Σκάνε 3 φωτοβολίδες κρότου λάμψης πάνω στο συνάδελφο και σωριάζεται κάτω και μένα σκάει στο κεφάλι μου ένα μάρμαρο Πεντέλης που έγραφε "Κορυτσά"και εκτός των άλλων, με κουρεύει με την ψιλή, εκτός από το ότι σωριάζομαι κι εγώ κάτω.

Όταν άνοιξα τα μάτια με είχαν μέσα στο μετρό, σε ένα βαγόνι, ενός συρμού , που με πήγαινε Ευαγγελισμό. Και πάνω μου ήταν ένας ελεγκτής με λάπτοπ, που με ρωτούσε αν είχα ακυρώσει εισιτήριο για τη διαδρομή. Έμεινα να τον κοιτάω. Ευτυχώς που είμαι εκπαιδευμένος και γι αυτό"....


http://pamelouketo.blogspot.com

Προσοχή στα ψεύτικα email με προσκλήσεις για το Google+


Ψεύτικες προσκλήσεις για το Google+ προκαλούν προβλήματα στους χρήστες.

Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι σημαντικό, όπως η δημιουργία μίας νέας … υπηρεσίας στο internet, διάφοροι επιτήδειοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό για να βγάλουν εύκολα χρήματα.
Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση της νέας υπηρεσίας της Google, Google+ έχει ξεκινήσει μία μεγάλη καμπάνια spam email από κάποιους που θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα στους ανυποψίαστους χρήστες.
Όπως είναι γνωστό, η νέα υπηρεσία Google+ βρίσκεται για την ώρα σε κλειστό δοκιμαστικό στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι μόνο όσοι χρήστες έχουν πρόσκληση μπορούν να γίνουν μέλη.
Έτσι λοιπόν οι απατεώνες εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό, και στέλνουν μαζικά email με υποτιθέμενες προσκλήσεις για την νέα υπηρεσία της Google.
Με μία πρώτη ματιά το email μοιάζει γνήσιο, αλλά όταν κάνει ο χρήστης κλικ πάνω στο link, μεταφέρεται σε ένα site που πουλάει φαρμακευτικά σκευάσματα…
Γι’ αυτό το λόγο όλοι οι χρήστες θα πρέπει να ανοίγουν μόνο τα email από τα οποία εμπιστεύονται τον αποστολέα τους ή αν δεν είναι σίγουροι, μπορούν πάντα να κάνουν μία εξακρίβωση των στοιχείων του.