ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Λαμπάδες μολότοφ


γραφει ο πιτσιρίκος
Σήμερα, κάνοντας τη βόλτα μου στο Θησείο, αγόρασα λαμπάδα για την Ανάσταση. Πήρα μια λαμπάδα μολότοφ που είναι πολύ της μόδας – την πήρα σε μαύρο χρώμα. Να πάρετε κι εσείς για τα βαφτιστήρια σας.
Επίσης, προμηθεύτηκα 2.500 λαμπάδες μολότοφ και θα πάω στην Κερατέα να τις πουλήσω – θα τα κονομήσω χοντρά.
Συγχωρέστε μου την έπαρση αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω πως στις 10 Απριλίου 2009 – πριν από δυο χρόνια δηλαδή- έγραφα«Φέτος είναι πολύ της μόδας οι λαμπάδες μολότοφ». Το κείμενο εδώ.

"Λάκισε" ο Λοβέρδος στο Κιλκίς υπό τον φόβο των διαδηλωτών


Η θερμή υποδοχή που είχαν ετοιμάσει γιατροί του νοσοκομείου Κιλκίς και εργαζόμενοι του νομού ανάγκασαν τον υπουργό Υγείας να αναβάλει την παρουσία του σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ
Ο Α.Λοβέρδος επρόκειτο μάλιστα να διαιτητεύσει τον αγώνα μεταξύ γυναικών παλαιμάχων καλαθοσφαιριστριών αλλά τελικά οι διαδηλωτές και με νωπές ακόμη τις μνήμες από την επίθεση εναντίον του στους Αγίους Αναργύρους τον ανάγκασαν να αλλάξει τα σχέδιά του και να αναβάλει την παρουσία του 
 http://www.seleo.gr

Κερατέα: Μιλούν οι κάτοικοι (video)




Τους βλέπουμε συνήθως μετά από μέρες που έχουν προηγηθεί επεισόδια και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ.

Όμως οι κάτοικοι της Κερατέας και του Λαυρίου δεν υπάρχουν μόνο τότε. Η ζωη τους εδώ και 120 μέρες έχει αλλάξει, όχι από δικιά τους επιλογή όπως λένε. Το Βήμα τους ακολούθησε στα σπίτια τους, σε χώρους εργασίας και φυσικά στο μπλόκο, εκεί που, εδώ και 120 μέρες δίνουν καθημερινά παρόν προσπαθώντας να ματαιώσουν την κατασκευή του ΧΥΤΑ. Μια καθηγήτρια που φτιάχνει μαζί με τους μαθητές της πανό και ζωγραφιές στου τοίχους.

Ένας ιερωμένος που «λειτουργεί» καθημερινά στο μπλόκο. Ο προηγούμενος δήμαρχος στην θητεία του οποίου ξεκίνησαν τα γεγονότα, αλλά και απλοί πολίτες, μιλούν στο ΒΗΜΑ και περιγράφουν τι σημαίνουν για αυτούς οι 120 μέρες παρουσία στα μπλόκα.

Πηγή: tovima.gr

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Επεισόδια στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)



Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτή την ώρα καθώς
οι διαδηλωτές συγκρούονται με αστυνομικούς στην οδό Εγνατία στο ύψος της Αγιορείτικης Εστίας. Εκτεταμένη χρήση χημικών στο σημείο

σε λίγο και βίντεο











REAL VS BARCA-Το αλφαβητάρι του "clásico" Eνα...μικρό αφιέρωμα απο το SPORT24


Η μονομαχία των δυο κορυφαίων ισπανικών συλλόγων ξεδιπλώνεται φέτος σε τρία μέτωπα. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ καλούνται να λύσουν «λογαριασμούς» σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Sport24.gr παρουσιάζει το «αλφαβητάρι» των «clásicos» μέσα από 26 λέξεις «κλειδιά» που καθεμιά τους αντιπροσωπεύει και ένα γράμμα του ισπανικού αλφάβητου.


Οι αναμετρήσεις Ρεάλ – Μπαρτσελόνα θα καθηλώσουν τις επόμενες μέρες ολόκληρη την ποδοσφαιρική υφήλιο. Μέσα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, τα «βαρέα βάρη» του ισπανικού ποδοσφαίρου θα αναμετρηθούν συνολικά 4 φορές. Το καμπανάκι για τον «πρώτο γύρο» θα σημάνει στις 16 Απριλίου με το ματς του πρωταθλήματος και τη ρεβάνς που θέλουν να πάρουν ο Μουρίνιο και η Ρεάλ μετά το εντυπωσιακό 5-0 των «μπλαουγκράνα» τον περασμένο Νοέμβριο στο «Καμπ Νόου». Τέσσερις μέρες αργότερα, οι δυο ομάδες θα μεταφερθούν στη Βαλένθια για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

«Μαϊμού» μείωση στα διόδια

Ελπίζω να μην δω πανηγυρισμούς γιατί θα είμαστε για τα πανηγύρια… Γιατί μπορεί Ρέππας, Παπακωνσταντίνου να πρότειναν στους εργολάβους των διοδίων, μείωση για 3 χρόνια του αντιτίμου κατά 25% - 30% για τα κατασκευασμένα τμήματα και κατά 50% για τα υπό κατασκευή, υπάρχει, όμως, μια υποσημείωση που μας αφορά όλους… «το Δημόσιο αναλαμβάνει το κόστος της μείωσης για τα επόμενα 3 χρόνια». Με απλά λόγια, θα πληρώνουμε μειωμένα διόδια στο γκισέ και οι εργολάβοι θα παίρνουν τη διαφορά από το κράτος… Μπράβο, τους κόλλησαν στον τοίχο…
πηγή: Το Ποντίκι

Πυρηνικοί εγκέφαλοι


του Χρίστου Λογαρίδη

Την ώρα που η ανθρωπότητα έχει σοβαρά προβλήματα, όπως  πόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να αυτοκτονήσουν για να βγάλουν περισσότερα λεφτά οι τοκογλύφοι, ήρθε η μητέρα φύση να μας δείξει πόσο μικροί και ανόητοι ήμαστε.
Κουνήθηκε για δυο λεπτά η γη και η πιο αναπτυγμένη τεχνολογικά χώρα, η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία σχεδόν καταστράφηκε.
Όλοι είδαμε την καταστροφή, εικόνες που ούτε σε ταινίες καταστροφής του χόλιγουντ  δεν έχουμε δει. Όμως αυτό που ήταν ακόμα πιο απάνθρωπο, ήταν η χαρά των μέσων μαζικής αποβλάκωσης γι αυτή την καταστροφή. 
Μέσα από τα κανάλια έβλεπες όλη την απανθρωπιά που έχει κατακλύσει την ανθρωπότητα. Έλαμπαν όλα τα πρόσωπα των αντικειμενικών και φιλάνθρωπων δελτίων που διψούσαν για ανθρώπινο αίμα. Όσοι έχουν εργαστεί σε μέσα ενημέρωσης, ξέρουν καλά το αίμα και σπέρμα που λατρεύουν όλοι οι μεγαλοεκδότες. 
Επιτέλους είχαν να πουλήσουν μια καταστροφή, είχαν να πουλήσουν ανθρώπινο πόνο, είχαν εικόνες βιβλικής καταστροφής που θα έφερναν τηλεθέαση και λεφτά. Πραγματικοί βρικόλακες, αχόρταγοι στο αίμα, περίμεναν πως και πώς να εκραγούν τα πυρηνικά εργοστάσια για να έχουν ακόμα περισσότερη καταστροφή να πουλήσουν στον διψασμένο και εκπαιδευμένο στην κατανάλωση ανθρώπινου πόνου φιλήσιχο λαό.

Ας γίνει το εθνικό μας soundtrack ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ



ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΤΟΥ ΒLOG  http://papatzides.blogspot.com...προς όλα τα blog και όχι μόνο !
Ας  ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ...παντού ! ΣΤΑ blogs μας στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωση και να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης και αφύπνισης...μέσα από ένα διαχρονικό έργο που δυστυχώς είναι επίκαιρο και θα είναι επίκαιρο και στο μέλλον !

Διάγνωση Αλτσχάιμερ δέκα χρόνια πριν την εκδήλωση του.

Η μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου υγειών ανθρώπων μπορεί να αποκαλύψει συμπτώματα της εκφυλιστικής νόσου του νευρικού συστήματος, Αλτσχάιμερ, περίπου μια δεκαετία, προτού γίνει δυνατή η κλινική διάγνωση της ασθένειας, μέσω της καταγραφής της συρρίκνωσης τμημάτων του εγκεφάλου σε περιοχές του που συνδέονται με την εμφάνιση της νόσου.Τα αποτελέσματα της έρευνας που οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα και δημοσιοποιήθηκαν στην ιατρική επιθεώρηση της Νευρολογίας, ανοίγουν το δρόμο σε μια νέα μέθοδο έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, που θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη αποτελεσματικών μορφών θεραπείας του Αλτσχάιμερ, μιας εκφυλιστικής ασθένειας του ανθρώπινου εγκέφαλου, που προσβάλλει περισσότερα από 26 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.
http://medicalnews.gr

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ-Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τις Πασχαλινές αγορές

Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου, δίνει, στη δημοσιότητα πληροφορίες, που αφορούν τα κύρια πασχαλινά είδη, για να γνωρίζουν οι Καταναλωτές, τι να αγοράζουν και τι να αποφεύγουν.

Κρέατα. Κάθε σφάγιο (αμνός, ερίφιο), υποχρεωτικά, πρέπει να φέρει σφραγίδες, στις δύο ωμοπλάτες και στις δύο εξωτερικές πλευρές των μηρών, οι οποίες δηλώνουν ότι έχει γίνει ο απαιτούμενος υγειονομικός έλεγχος. 
Τα εντόπια και τα προερχόμενα, από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (συμπεριλαμβανομένης της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, έχουν σφραγίδα, με χρώμα τυρκουάζ που αναγράφεται η χώρα προέλευσης. Τα Ελληνικά  έχουν το σήμα HELLAS ή EL ή GR . Τα προερχόμενα από τρίτες χώρες, εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης,  έχουν σφραγίδα 
με χρώμα καστανό όπου αναγράφεται το όνομα της χώρας προέλευσης.

ΑΣ REGGAΕ ROYΜΕ ΛΙΓΟ... ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

-ΚΑΝΑΛΩΣΗ-

-ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΣ-
-ΘΕΤΙΚΑ-

-Από τον ιστορικό λόγο του Αρη Βελουχιώτη στην Λαμία


Ποιος είναι λοιπόν πατριώτης; Αυτοί ή εμείς;
Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι' αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους.

Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε.

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαιατους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ; ...
...Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»... 

Άρθρο του Παναγιώτη Παπαδόπουλου (Κάιν) για τον Άρη Σειρηνίδη


*Αρκετά χρόνια μετά τήν εκτέλεση τών αναρχικών Sacco καί Vanzetti τό 1927 στήν Αμερική,για μια "ληστεία μετά φόνου" πού δέν έκαναν ποτέ,η κατασκευή ενόχων αναρχικών γιά ότι συμβαίνει στό "αστυνομικό δελτίο"...."καλά κρατεί"....)
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΕΙΡΗΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ DNA- ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ
Tό πρώτο κρατικό έγκλημα πού έγινε σέ βάρος τής οικογένειας Σειρηνίδη ήταν ο "ξαφνικός" θάνατος τού 72χρονου αγωνιστή Κώστα Σειρηνίδη(πατέρα τού διωκόμενου τώρα Αρη μέ ανυπόστατες κατηγορίες),από καρδιακή ανακοπή στίς 15/6/2010, πασχίζοντας μέ όση ψυχική δύναμη τού είχε μείνει, νά διαμαρτυρηθεί μπροστά στά γραφεία τού νομικού αυτισμού πώς ο γιός του οδηγείται στήν φυλακή αυταρχικά καί άδικα γιατί η "δημοκρατία" θεωρεί τήν παρουσία του στόν αναρχικό χώρο ως .... "κακούργημα".

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

To Πασοκικό παρακράτος κυριαρχεί (Βίντεο) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦ. ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.


 
Σαν την μύγα μέσα στο γάλα ξεχωρίζουν οι συντελεστές της ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής «Ελληνοφρένειας» από όλα τα δημοσιοκαφρικά υποκείμενα που στεγάζονται στα χαμαιτυπεία του Αλαφουζέικου συκροτήματος ΜΜΕ.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι αποσπάσματα από την σημερινή τους ραδιοφωνική εκπομπή και αναφέρεται κύρια στα πρόσφατα γεγονότα στην Κερατέα.
«Άχρηστους», «δωσίλογους» και «συμμορία» χαρακτηρίζει τον κυβερνητικό θίασο, ενώ αναφέρεται και στο «Πασοκικό παρακράτος που κυριαρχεί».



Η παράσταση έχει κιόλας τελειώσει!!!


Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν
Να λοιπόν που τα φαντάσματα έπαυσαν να εμφανίζονται μεσάνυχτα…
Ασώματα και αιθέρια περιπλανιούνται ανάμεσά μας καταμεσήμερο της σήψης και της παρακμής αναζητώντας λαίμαργα ανοιχτά παράθυρα, πόρτες γυρτές, άδεια μάτια, νεκρά οράματα και λεηλατημένες ελπίδες…
Να λοιπόν που τα φαντάσματα έπαυσαν να εμφανίζονται μεσάνυχτα…
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας σε… ώρες αιχμής!
Μας ακολουθούν κατά βήμα, κατά σκέψη, κατά…
συμπεριφορά. Σε σώματα τυχαία προσδοκούν να κατοικίσουν, μορφή ανθρώπινη αναζητούν να οικειοποιηθούν, σε αδειανά όνειρα εφορμούν, διάτρητες ιδεολογίες επιχειρούν να καταλάβουν…

Μέλλον, παρόν και παρελθόν για τα φαντάσματα δεν έχει, μένουν ολότελα ασυγκίνητα μπρος στις αναπομείνουσες ανθρώπινες έννοιες που ορίζουν καλό και κακό, αγάπη και μίσος, ζωή και θάνατο!Μια οποιαδήποτε κατοικία τους αρκεί, ένα τυχαίο ομιχλώδες ενδιαίτημα, μια επιτακτική δικαιολογία για να στεγάσουν τη δολοφονία της ιστορίας, τον απαγχονισμό των δικαίων, και των αδίκων το μαρτυρικό θάνατο…
Να λοιπόν που τα φαντάσματα έπαυσαν να εμφανίζονται μεσάνυχτα…

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χτυπήματος...


Η είδηση: Ζευγάρι συμπολιτών μας που υπηρετούν και οι δυο στους κόλπους της Αστυνομίας έγινε στόχος επίθεσης στην Κερατέα.
43 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα οι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο σπίτι των αστυνομικών, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και Μιχαήλ Δελίδη, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς οχήματα ιδιοκτησίας τους και άλλο ένα φιλικού τους προσώπου, που ήταν σταθμευμένα μπροστά από την οικία.

Η απάντηση: Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα… ή αλλιώς ένα έργο που βαρεθήκαμε να το βλέπουμε. Στο συγκεκριμένο θέμα μπορούμε με άνεση να βάλουμε πολλούς τίτλους. Αλλά θα το πούμε σε απλά Ελληνικά:
«Αγάπη μου προβοκάτσια…» Και να σκεφτείτε ότι την περιμέναμε. Δε μπορεί τελικά να υπάρξει εισβολή χωρίς προβοκάτσια.

Τρεις εισβολές, τρεις προβοκάτσιες. Τυχαίο; Δε νομίζω.


Τρεις μήνες πίσω, την ημέρα που δέχτηκε η πόλη της Κερατέας την άνανδρη επίθεση των ΜΑΤ που χτυπούσαν στο πέρασμά τους γέρους, αρρώστους και γυναίκες είχαμε ως απάντηση το ίδιο βράδυ την καταστροφή του υπό ανέγερση ΚΑΠΗ. Δουλειά επαγγελματική και καλοσχεδιασμένη. Μόνο που δε μας είπαν ποιοι Κερατιώτες θα έσπαγαν με βαριοπούλες το στολίδι τους…Αφήστε που το εν λόγω χτίσμα βρίσκεται μια πετριά δρόμο από το αστυνομικό τμήμα…

Στη 2η εισβολή είχαμε 2 βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Κώστα Λεβαντή σε μια προσπάθεια να τινάξουν στον αέρα την ενότητα των κατοίκων…
Ε, και στην 3η εισβολή (βλέπε χθες το μεσημέρι) είχαμε το κάψιμο των αυτοκινήτων ζεύγους αστυνομικών συμπολιτών μας.

Να το δούμε και από μια άλλη οπτική γωνία;

Τρελή καταδίωξη στη Βρετανία


Ένα βίντεο από κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιού, έδωσαν στη δημοσιότητα οι βρετανικές αρχές. Δείτε με ποιον τρόπο κατάφερε να ξεφύγει και πώς γλύτωσε από βέβαιο θάνατο για λίγα μόλις δευτερόλεπτα (Vid)
Σκηνές από αστυνομική ταινία, εκτυλίχθηκαν στο Peterborough, κατά τη διάρκεια καταδίωξης κακοποιού.
Οι αστυνομικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει το αυτοκίνητο, που είχε κλέψει ο δράστης να σπάει τις προστατευτικές μπάρες και να περνάει τις σιδηροδρομικές γραμμές, λίγο πριν περάσει το τρένο.
Πρόκειται για τον 20χρονο Terence Fowler, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει προσωρινά, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή πολλών άλλων, με την "τρελή" οδήγησή του.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο νεαρός οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα, κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και σπάει έναν καθρέφτη άλλου αυτοκινήτου.
Στο βίντεο ακούγεται αστυνομικός να λέει "Σ....", καθώς ο Fowler σπάει τις μπάρες και για λίγα δευτερόλεπτα γλυτώνει τον θάνατο και παράλληλα ξεφεύγει.
Το όχημα που είχε κλέψει βρέθηκε αργότερα και μέσα σε αυτό εντοπίστηκαν ίχνη αίματος. Λίγες μέρες μετά την καταδίωξη συνελήφθη στο Bourneouth και καταδικάστηκε σε τριάμισι χρόνια φυλάκισης για σειρά εγκληματικών ενεργειών, μεταξύ των οποίων και επικίνδυνης οδήγησης.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο
 

Λευτεριά στον Τάσο Μαντέλη!


ΓΡΑΦΕΙ ο πιτσιρίκος
Το Τριμελές Εφετείο επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή στον πρώην υπουργό της Siemens Τάσο Μαντέλη, για την κατηγορία της μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες» το 2006 και το 2007. Όλες τις υπόλοιπες χρονιές, ο κ. Μαντέλης τα δήλωνε όλα κανονικά – με το νι και με το σίγμα.

Ο Τάσος Μαντέλης δεν παρέστη στο δικαστήριο αλλά έστειλε μήνυμα με τον δικηγόρο του πως «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως «το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα».
Η εισαγγελική πρόταση προς το δικαστήριο ήταν να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών, για να κάτσει ο κ. Μαντέλης αυτά τα τέσσερα δύσκολα –για τη χώρα μας- χρόνια στη φυλακή και να βγει το 2015 που η Ελλάδα θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης και ευημερίας.
Βέβαια, η εισαγγελική πρόταση δεν έγινε δεκτή, αφενός γιατί, αν ο κ. Μαντέλης πήγαινε στη στενή, θα άρχιζε να κελαηδάει και να δίνει όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τα έπιαναν από τη Siemens και αφετέρου γιατί μπορεί –μετά την καταδίκη του- να εξεταζόταν το πόθεν έσχες των δικαστών που θα τον καταδίκαζαν και να αποδεικνυόταν πως είναι πιο πλούσιοι και από τον Μπιλ Γκέιτς.

Καταπληκτικό Timing από την κ. Ε. Ράπτη !!!

**ΤΟ LIFE STYLE ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!!!


Η συγκεκριμένη φωτογράφιση στο περιοδικό δείχνει ξεκάθαρα πόσο λίγο έχουν αντιληφθεί ορισμένοι εκπρόσωποι του λαού την κατάσταση που βιώνουν πολλοί Έλληνες  πολίτες...

Οι φωτογραφίσεις Life style που δηλώνουν Πιο καλά " Υγιής , Όμορφος , και Πλούσιος " παρά "Άρρωστος , Άσχημος και Φτωχός" αφήνει τους πάντες παγερά αδιάφορους και κάνει κακό στο προφίλ...

Δεν μου αρέσει η γκρίνια εν γένει αλλά ακόμα και η δήλωση "τέρμα τα δάκρυα" δείχνει εκτός τόπου και χρόνου...
http://antilogos-gr.blogspot.com

ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ...???ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..

Ρεύμα - νερό - λιμάνια σε ιδιώτες


ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ - ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ!!!

Από τα συνολικά 77 δισ. που θα πρέπει να βρεθούν, τα πρώτα 5 θα πρέπει να έχουν μπει στα ταμεία του Κράτους μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Οι σύμβουλοι που ήδη πληρώνονται για να πουλήσουν έχουν βάλει μπρος σχέδιο για πλήρη αποκρατικοποίηση όχι μόνο του ΟΤΕ, αλλά μιας σειράς ΔΕΚΟ...



όπως η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ, αλλά και το ΟΛΠ, ο ΟΛΘ και τα ΕΛΠΕ στα οποία το κράτος διατηρεί το 34% του χαρτοφυλακίου.

Για τη ΔΕΗ υπάρχουν δυο προτάσεις. Είτε να πωληθεί το 10% είτε το 17%. Στη δεύτερη περίπτωση και με ένα ποσοστό 34% το κράτος δεν θα έχει παρά μόνο δικαίωμα βέτο σε στρατηγικές αποφάσεις, ωστόσο στελέχη του υπουργείου λένε ότι θα μπορεί και με αυτό το ποσοστό να διαφυλαχτεί ο κοινωνικός της χαρακτήρας.

Στις εταιρείες ύδρευσης και αποχέτευσης Αθηνών και Θεσσαλονίκης το σχέδιο προβλέπει την είσοδο στρατηγικού επενδυτή τόσο για την ΕΥΔΑΠ όπου το δημόσιο έχει το 61,4% όσο και για την ΕΥΑΘ όπου το ποσοστό του δημοσίου είναι 74,02% με ένα μερίδιο στο οποίο θα έχει και ένα κομμάτι της διοίκησης με το δημόσιο να συνεχίζει να ασκεί έλεγχο.

Περίπλοκη είναι και η περίπτωση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ που σχεδιάζεται για το 2012, αφού πρώτα οι δύο οργανισμοί καταφέρουν να μειώσουν σημαντικά το λειτουργικό τους κόστος.

Όσο για τον ΟΠΑΠ παραμένει η θέση του υπουργείου Οικονομικών ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο περαιτέρω αποκρατικοποίησης του Οργανισμού τουλάχιστον για την παρούσα φάση και αυτό κυρίως γιατί ο ΟΠΑΠ θα πρέπει να διαχειριστεί τις νέες άδειες για τα τυχερά παιχνίδια που αφορούν τον Ιντερνετικό στοίχημα αλλά και τα νέου τύπου φρουτάκια.

Η οικονομική κατάσταση και κυρίως η τιμή του πετρελαίου φαίνεται ότι “σώζει” και τα ΕΛΠΕ καθώς το κράτος θα ήθελε να διατηρήσει το δικαίωμα παρέμβασης στις τιμές των καυσίμων.

Δηλώσεις Τρέμουλου μετά την μήνυση κατά Ψωμιάδη (video)

Κερατέα: Αφού δεν τα κατάφεραν με το στρατό κατοχής καταφεύγουν στις μαφιόζικες πρακτικές.

Αφού δεν τα κατάφεραν με το στρατό κατοχής καταφεύγουν στις μαφιόζικες
πρακτικές του εκβιασμού.

Το κράτος σε ρόλο "φουσκωτού" των εργολάβων εκβιάζει τις Δημοτικές
αρχές με το φόβητρο υπέρογκων προστίμων. Προτίθεται μάλιστα να
νομιμοποιήσει την πρακτική του αυτή μέσω νομοθετικής ρύθμισης.

O υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος δήλωσε πως θα φέρει νομοθετική
ρύθμιση άμεσα σύμφωνα με την οποία θα υπάρχουν κυρώσεις σε όσους
δήμους παραβαίνουν την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την
καταστευή χωματερών, βιολογικών καθαρισμών κλπ.

Στην περίπτωση της Λαυρεωτικής οι κυρώσεις αυτές θα είναι τουλάχιστον
12 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή το ευρωπαϊκό κονδύλι για το "έργο" στην
Κερατέα.

Εν ολίγοις το κράτος θα χρεώσει το Δήμο Λαυρεωτικής τόσο το ευρωπαϊκό
κονδύλι που θα χαθεί (σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθέι το έργο) όσο
και το οποιοδήποτε πρόστιμο επιβληθεί είτε από την Ε.Ε προς το κράτος.
Πέρα από το πρόστιμό/α που μπορεί να βάλει το κράτος στο Δήμο.

http://athens.indymedia.org

Ο Γιώργος σφύριξε..


Διαδηλώσεις ενθουσιασμού στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή , μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, που πάνω κάτω είπε ότι ζούμε σε μια ονειρεμένη χώρα που έχει δημιουργηθεί μέσα σε 11 μήνες από το Μνημόνιο.

Τρελαμένοι από χαρά όλοι οι πολίτες τον παράδεισο που ζούν και δεν έχουν καταλάβει, ξεχύθηκαν στους δρόμους και πάνε τρέχοντας στο Σύνταγμα, όπου τους υποδέχονται τα ΜΑΤ, που όμως αυτή τη φορά δεν πετάνε δακρυγόνα , αλλά φωτοβολίδες και βαρελότα από τον ενθουσιασμό τους και αυτοί.

 Οι συγκεντρωμένοι θέλουν να...
 μπουν  μέσα στη Βουλή για να σηκώσουν στα χέρια τον Γιώργο και να τον περιφέρουν στην πλατεία Συντάγματος , ενώ άλλοι λένε ότι ο Γιώργος σφύριξε και θέλουν να τον περιφέρουν στο Αιγινήτειο.

Υπουργοί και βουλευτές έχουν βγει όλοι στα παράθυρα της Βουλής και αποθεώνονται από τα εκατομμύρια αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένους και συζητάνε ότι δεν έπρεπε να φοβίσουν  άλλη φορά τόσο τον πρωθυπουργό, γιατί η βλάβη μπορεί να είναι ανήκεστη.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος είναι ο εμπορικός κόσμος, γιατί μπορεί να δημιουργεί πλέον επιχειρήσεις σε μία μέρα και να της κλείνει σε μία ώρα. Σε χρόνο ρεκόρ εξαφανίστηκαν τα λουκέτα και έχουν δημιουργηθεί καταπληκτικά καταστήματα και όμορφες επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα.

Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τη σωτηρία της Ελλάδας επειδή δημοσιεύονται όλες οι αποφάσεις στο διαδίκτυο , μισθωτοί και συνταξιούχοι μπήκαν στο ίντερνετ και αφού το επιβεβαίωσαν έτρεξαν μετά στα σούπερ μάρκετ να γεμίσουν τα καροτσάκια τους με πιλάφι που τρέχει στον παράδεισο τον οποίο  ανακάλυψε  στην ομιλία του ο Γιώργος.


http://pamelouketo.blogspot.com

Αυτό, κυρίες και κύριοι, έχει ένα μόνο όνομα: «ΠΑΣΟΚ»


Σήμερα κληρώνει! Η βαθιά περισυλλογή του Μέγα Τιτουλάριου φτάνει στο τέλος της. Ο ελληνικός λαός ας ετοιμάζει την καμπούρα του.
Εντός της ημέρας οι Οφφικιάλοι, οι Εξωκατάκοιλοι Αρχοντες, ο Μέγας Χαρτοφύλαξ, ο εξίσου Μέγας Νοτάριος, οι νομοφύλακες, οι χαρτουλάριοι και το λοιπό αρχοντολόι των «σωτήρων» του τόπου θα βγάλουν το λογαριασμό.
Αμα τη λήξει της συνεδριάσεως, μόλις θα έχει κάτσει η μπίλια πάνω στη ρουλέτα της λεηλασίας, τα πάντα θα είναι έτοιμα για να ανακοινωθεί το ακριβές ποσό των πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων της νέας 
«λυπητερής».
*
Εν αναμονή του καπνού που θα βγει από το κονκλάβιο, λίγο πριν το «Habemus papam», ας θυμηθούμε επί τροχάδην πώς φτάσαμε σε αυτό το - κατά δήλωση του κυρίου πρωθυπουργού - «δεύτερο ημίχρονο».
Ας θυμηθούμε, δηλαδή, πώς από τη φαρσοκωμωδία «δεν θα παρθούν νέα μέτρα», φτάσαμε στα προαποφασισμένα και προειλημμένα νέα - πιο άγρια και πιο απάνθρωπα - μέτρα:
*
«Η Ελλάδα έκανε το χρέος της, όλα όσα συζητήθηκαν (σ.σ.: στο συμβούλιο της ΕΕ) δεν μεταφράζονται σε νέα μέτρα».
(Γιώργος Παπανδρέου, συνέντευξη στις Βρυξέλλες, 4/2/2011)

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΚΑΡΗ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ.

Στις 21 Μάρτη αρχικά μέσα απο το blog http://pitsirikos.net, και κατόπιν κι απο άλλα blogs με αναδημοσίευση, έγινε έκκληση προς βοήθεια για ενα θέμα που αφορούσε τον Εμμανουήλ Κάκαρη, και τη κρατησή του σε φυλακή της Σαουδικής Αραβίας.
Απ' οτι φαίνεται οι προσπάθειες όλων έπιασαν τοπο. 

Επιστολή της οικογένειας

-Με το παρών γνωστοποιούμε πως ο Εμμ. Κάκαρης αποφυλακίσθηκε στις 12.04.2011 έπειτα από τριανταεφτά μέρες άδικης φυλάκισης στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το blog “pitsirikos” που πρώτο δημοσίευσε την αναφορά καθώς και όλα τα υπόλοιπα blogs που την αναδημοσίευσαν συμβάλλοντας σημαντικά στη γνωστοποίηση του θέματος και την ευαισθητοποίηση των αναγνωστών τους. Σημαντική επίσης υπήρξε και η υποστήριξη όλων όσων συνέβαλλαν στην άσκηση πίεσης προς το ελληνικό προξενείο της Τζέντα στέλλοντας επιστολές. το ενδιαφέρον τους υπήρξε καθοριστικό και αποτελεσματικό.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον τύπο, τον τηλεοπτικό σταθμό alter και τον ραδιοφωνικό σταθμό “στο κόκκινο” που με το δημοσιογραφικό τους δυναμικό έδειξαν ενδιαφέρον και έδωσαν την απαραίτητη σοβαρότητα.
Τέλος ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η άμεση μεσολάβηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Κου Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο και δική του πρωτοβουλία, άσκησε πίεση στους αρμόδιους.

Σας ευχαριστούμε θερμά, η οικογένεια.

Κόβουν από την συνταγογράφηση, φάρμακα πρώτης ανάγκης.


Από την τσέπη τους θα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι αρκετά δημοφιλή φάρμακα, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην «αρνητική λίστα» που θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από 2 Μαϊου, με στόχο την εξοικονόμηση 140 εκατ. ευρώ ετησίως.Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν το συνολικό ποσό της αξίας των παρακάτω φαρμάκων και οι οι γιατροί απαγορεύεται να τα συνταγογραφούν εάν ζητείται η συμμετοχή του ταμείου.
Στην αρνητική λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα:
• αναλγητικά SALOSPIR 500, ASPIRIN EXTRA 650+65 και KALMOL EXTRA, BUSCOPAN
• τα αντιισταμινικά PHENERGAN και CLARITYNE,
• τα αποχρεμπτικά / αντιβηχικά BISOLVON, MUCOSOLVAN, MUCOTHIOL, TUCLASE, SINECOD και TREBON -Ν,