ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ???



Βαμβακαρης-Ρουκουνας - Ζηλιαρα




Ταξίμ Ζεϊμπέκικο- Μάρκος Βαμβακάρης

Νεα μόδα...στα κουρέματα χρέους


Σας παρουσιάζουμε τη  νέα μόδα στα κουρέματα κεφαλιών και χρεών. Πάμε για " κούρεμα του χρέους"  και τα ρεπορτάζ λένε ότι το ΔΝΤ  πιέζει την Ελλάδα να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους της, αν και το Νομισματικό Ταμείο το διαψεύδει.

Καλό είναι να ξέρουμε όμως τα "κουρέματα" για όλες τις ηλικίες , για όλους τους μισθωτούς, για όλους τους ιδιωτικούς υπαλλλήλους, για άνδρες και γυναίκες.

Οι νέες τάσεις του κουρέματος περιστρέφονται γύρω από τα εξής σχέδια:
ΚΟΥΡΕΜΑ 30% ΤΩΝ  ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΏΝ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ SPIEGEL- Το ΔΝΤ μας θεωρεί ξοφλημένους και ζητάει αναδιάρθρωση του χρέους!

**ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΟΚ...ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ..


Αυτό εννοεί ο Λοβέρδος, όταν ισχυρίζεται πως δεν μας έχουν πει ακόμη όλη την αλήθεια. Γι αυτό καθυστέρησαν και την άφιξή τους στην Αθήνα οι Τροικάνοι!

Σύμφωνα με προδημοσίευση ρεπορτάζ του νέου τεύχους του εβδομαδιαίου περιοδικού DER SPIEGEL στο Spiegel-Online, με τίτλο «Το ΔΝΤ ζητά ταχεία αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας»:

Το ΔΝΤ αμφιβάλλει για την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών διάσωσης της Ελλάδας και πιέζει για ταχεία αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας.

Αυτή την απαίτηση διατύπωσαν υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι του ΔΝΤ σε συνομιλίες τους τις προηγούμενες ημέρες με στελέχη ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Έτσι, στο ΔΝΤ διαγράφεται αλλαγή γραμμής πλεύσης. Τώρα πλέον, προφανώς δεν πιστεύει ούτε το ίδιο το Ταμείο ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να εξυγιανθεί με τα μέχρι τώρα μέτρα. Είναι αναγκαίο να μειωθεί το βάρος του χρέους από 150% περίπου επί του ΑΕΠ, που είναι σήμερα - επιχειρηματολογούν εκπρόσωποι του ΔΝΤ μιλώντας στους Ευρωπαίους.

Πιθανοί τρόποι είναι ένα «κούρεμα» του χρέους, η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των ομολόγων ή η μείωση των τοκοχρεολυσίων.

Και οι τρεις εναλλακτικές λύσεις καταλήγουν στο ότι οι κάτοχοι ελληνικών κρατικών ομολόγων θα αναγκαστούν να παραιτηθούν από μέρος των αξιώσεών τους.

Κατά την άποψη του ΔΝΤ, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει το ταχύτερο να αρχίσει συνομιλίες με τους πιστωτές της και να τους ανακοινώσει τη σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση χρέους.

Το ΔΝΤ ωστόσο διστάζει ακόμα να δημοσιοποιήσει τις σκέψεις του, επειδή φοβάται ότι έτσι θα δημιουργήσει μεγαλύτερες δυσκολίες στην Πορτογαλία, η οποία έχει επίσης πληγεί από την κρίση.



http://kourdistoportocali.com

Ηταν, είναι και θα είναι... «σοσιαλισταράδες»


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 

«Αν κάνω μία αναδρομή προς τα πίσω, ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα είμαι εκείνος ο υπουργός Οικονομικών που θα κόψει τους μισθούς κατά 15%, τις συντάξεις 10%, θα αυξήσω τον ΦΠΑ κατά 4%, τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης 30% και όλα αυτά μέσα σε έξι μήνες. Και μετά από όλα αυτά, το ερώτημα που βάζω στον εαυτό μου είναι, αν όλα αυτά με κάνουν λιγότερο σοσιαλιστή»!
Τάδε έφη, σε μια έκρηξη υπαρξιακής αγωνίας, ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στο ακροατήριο των ευρω-σοσιαλιστών «συντρόφων» του.
Να, όμως, που ακόμα σε υπαρξιακού τύπου θεατρικές παραστάσεις, οι κυβερνώντες δεν έχουν καμία αναστολή να φλομώνουν στο ψέμα ακόμα και τον «ψυχολόγο» τους:
Ψέμα πρώτο, ότι έκοψε «μόνο» κατά 15% και 10% μισθούς και συντάξεις ή ότι αύξησε «μόνο» κατά 4% τους έμμεσους φόρους. Τα έκοψε και τα αύξησε κατά πολύ περισσότερο, όπως πολύ καλά γνωρίζει (και γνωρίζουμε).

Es-Es τα ΜΑΤ στην Κερατέα [VID]


ΑΠΟ

Για δυο μέρες συνέχεια το τηλεοπτικό κανάλι του Γ. Κουρή, Contra chanel μας αιφνιδιάζει ευχάριστα με τον τρόπο που καλύπτει τα γεγονότα της Κερατέας. Σίγουρα το κάνει για τους δικούς του λόγους, για να κερδίσει μερίδιο στην τηλεθέαση. Είναι, όμως, μια διαφορετική φωνή στο τηλεοπτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, όσον αφορά το πώς παρουσιάζουν τα ρεπορτάζ για την Κερατέα τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια. Προχτές μας μιλούσε για την «Γκεστάπο της Κερατέας», ενώ χτες ο Τέρενς Κουίκ πήγε στην περιοχή, έδωσε τον λόγο στους κατοίκους και έτσι ακούσαμε συγκλονιστικές μαρτυρίες. (Δείτε το βίντεο) 

Πέτρος: Greek idiot …by far


Σε μπαράζ απολύσεων και ειδικά συνδικαλιστών έχουν επιδοθεί οι Κωστόπουλος (10) και Φιλιππόπουλος (3) των εκδόσεων Imako και Αττικών, αντίστοιχα. Αυτό που ενώνει αυτούς τους δύο ως εικόνα είναι ότι ανήκουν στους “μονδέρνους” και “πετυχημένους”. Αυτό πουλάνε προς τα έξω. Προς τα μέσα και τώρα και παλιότερα έχουν αποδείξει ότι η μοντερνιζέ επιτυχία τους είναι χτισμένη με τα πιο παλιά κλασικά υλικά. Τρομοκρατία, απολύσεις, αστυνομίες, περικοπές και άλλα ευγενή που οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλά. Δεν υπάρχει όμως τίποτα που να εξαγριώνει περισσότερο από αυτή την διπλή εικόνα. Τον ηλιοκαμένο γιάπη της τηλεόρασης και της μεγάλης ζωής και από πίσω η τρομοκρατία κατά των εργαζομένων. Έχει έρθει καιρός να τους τσαλακώσουμε λίγο…
Από εξώφυλλο παλιότερου CD του Πετράκη
Greek idiot …by far
Ένα από τα περιοδικά του Πέτρου, όπως έπρεπε να είναι
Σχετικά με το θέμα δείτε “Εργοδοτική τρομοκρατία στην IΜΑΚΟ του Π. Κωστόπουλου” και γενικά στα blogs των εργαζομένων του τύπου: Διακλαδική Πρωτοβουλία ΜΜΕΣυσπείρωση Δημοσιογράφων κ.α.

Ο ''πιτσιρικος'' γινεται 6 ετών!!! ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙΣ ΡΕ!!!



Σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από την ημέρα που έγινα μπλόγκερ και θα πάω στην Α΄Δημοτικού. Προσπαθώ να θυμηθώ εκείνη την πρώτη ημέρα που αποφάσισα να φτιάξω το μπλογκ αλλά δεν τα καταφέρνω.
Θυμάμαι πως δεν είχα κανένα ενδοιασμό για το όνομα του μπλογκ. Δεν θα μπορούσε να λέγεται αλλιώς. Κατά τ’ άλλα, δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Μόνο ότι είχα μούσια και φορούσα μαύρα ρούχα.
Έγραφα στο μπλογκ, όταν επέστρεφα από τη δουλειά μου και ήμουν πάντα πτώμα από την κούραση. Δεν πίστευα πως διαβάζει κάποιος αυτά που γράφω – άλλωστε, τον Απρίλιο του 2005 οι μπλόγκερ ήταν ελάχιστοι.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Όλη η αλήθεια για το κίνημα που τάραξε τα νερά



Βασικός μοχλός προσέγγισης του μέσου πολίτη στο κίνημα είναι η διακηρυγμένη άρνηση κάθε κομματικής διασύνδεσης. Αν το κίνημα χάσει αυτό το πράγμα, θα καταρρεύσει. Είναι αυτό που λέει ο κόσμος σε όλες τις συνελεύσεις: «! Δεν θέλουμε καπέλα, έχουμε κουραστεί και έχουμε βαρεθεί τα κόμματα»
Το άρθρο Συντάκτης: συνέντευξη στη Mαρία Λυσάνδρου, αρχισυντάκτρια, περιοδικό Έψιλον NEXUS (τ. 50, Mάρτιος 2011)
O πρόεδρος του Stop Cartel και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού του «Δεν Πληρώνω», Γιώργος Kοσμόπουλος μιλάει στο περιοδικό Ελληνική NEXUS (τεύχος 50, Mάρτιος 2011) για τον τρόπο λειτουργίας του κινήματος, σχολιάζει την προσπάθεια απαξίωσης και σύνδεσής του με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, και εξηγεί τις επόμενες κινήσεις που θα αφορούν τις ΔEKO και τις τράπεζες ..


Hellenic NEXUS: Eίστε Καρτέλ πρόεδρος του Stop, το οποίο συμμετέχει στο ευρύτερο κίνημα τού «Δεν Πληρώνω» ..

ΗΠΑ: κινδύνεψαν 14 φορές από πυρηνική τραγωδία μόνο μέσα στο 2010.


Του ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΚΑΤΣΕΛΗ

**Οταν, λίγες μέρες μετά την πυρηνική τραγωδία της Ιαπωνίας, στην άλλη άκρη του Ειρηνικού ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έσπευδε να διατάξει «εξονυχιστικό έλεγχο» του συνόλου των 104 αμερικανικών ενεργών πυρηνικών ηλεκτροπαραγωγικών σταθμών,ελάχιστοι γνώριζαν ότι η προεδρική σπουδή ήταν μια ενέργεια κατόπιν εορτής.

Κι ακόμη περισσότερο, ότι οι Αμερικανοί από καθαρή εύνοια της τύχης δεν είχαν ζήσει ένα δικό τους πυρηνικό εφιάλτη, σαν αυτόν που εκτυλίσσεται στα ιαπωνικά νησιά.

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ LCD??? HUMAN LCD!!!‏[VID]


Ηπιατε ποτέ από ένα πλαστικό μπουκάλι και είδατε ένα τριγωνικό


σύμβολο στον πάτο με έναν αριθμό μέσα;                                 

Ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός;Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση;
Λοιπόν κάνετε λάθος!!!
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ...

1) Πολυαιθυλένιο terephalate (PET)
2) Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (
HDPE)
3) Πολυβινυλικό χλωρίδιο 
Unplasticised (UPVC) ή πλαστικοποιημένο πολυβινυλικό χλωρίδιο (PPVC)
4) Πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας (
LDPE)
5) Πολυπροπυλένιο (
PP)
6) Πολυστυρόλιο (
CP) ή εκτάσιμο πολυστυρόλιο (EPS)
7) Άλλο, συμπεριλαμβανομένου νάυλον και ακρυλικού
Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι πολλά από τα χρησιμοποιούμενα πλαστικά είναι τοξικά και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα πλαστικό μπορούν να περάσουν από το πλαστικό και στο τρόφιμο/ποτό.
Σκεφτείτε το, πόσες φορές έχετε ή ένας φίλος σας είπε «δεν συμπαθώ αυτό, έχει γεύση σαν πλαστικό μπουκάλι...»
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ είναι τα Νο: 3, 6, και 7!!!
ΜΗ ΠΙΕΙΤΕ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ βρισκονται στον πάτο του μπουκαλιού!!!


Ελέγξτε αυτό το διάγραμμα που αναλύει το πλαστικό, τις χρήσεις και τη χημική

παρασκευή του (βρίσκω το #7 λίγο τρομακτικό)
http://www.epd.gov.hk/epd/english/environmentinhk/waste/guide



guide_ref/guide_plascod3.html

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την επαναχρησιμοποίηση των πλαστικών
μπουκαλιών ΑΜΕΣΩΣ!!!

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ !Η ΑΛΗΘΕΙA ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ...


Τις αναρτήσεις του πληρώνει το πολύ καλό blog της Χαλκιδικής με τη ναυτική ορολογία ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (μικρή κουζίνα πλοίου).
 Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ήταν το πρώτο blog που δημιουργήθηκε στη Χαλκιδική, αγαπήθηκε από τους Χαλκιδικιώτες ξεπερνώντας τα τρία εκατομμύρια επισκέψεις στο μικρό διάστημα της λειτουργίας του και συγχρόνως «γέννησε» περίπου άλλα είκοσι (20) blog σε ολόκληρη τη Χαλκιδική! 
 Από την πρώτη μέρα της εμφάνισής της στο διαδίκτυο, η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, αποτέλεσε το «κόκκινο πανί» εξ αιτίας του ότι είχε το θάρρος της γνώμης της και συγχρόνως λειτουργώντας πλουραλιστικά φιλοξενούσε και φιλοξενεί όλες τις απόψεις. 
Μέχρι σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς στην διαδικτυακή ενημέρωση και σχολιασμό της Χαλκιδικής και οι διαδικτυακές συζητήσεις, μεταξύ των αναγνωστών της, δεν έχουν τελειωμό! Ενόχλησε κατά καιρούς τους πάντες, βουλευτές της Χαλκιδικής, Νομάρχη, Δημάρχους και όλους όσους ασκούν εξουσία και έδωσαν δικαίωμα!



http://sfendoni.blogspot.com

Κι ομως 22 χρόνια πριν!!! Λαζόπουλος - Μητσικώστας μαζί.... [VID]





 Κι όμως.Έχουν  συνεργαστεί πάλι Λαζόπουλος και
Μητσικώστας, 
αλλά πριν... 22 χρόνια.

Το βίντεο η απόδειξη. 
Είναι η πρώτη προσπάθεια ελεύθερης τηλεόρασης , 
που έκανε 
ο τότε δήμαρχος Μιλτιάδης Έβερτ. Το αποτέλεσμα 
κυκλοφορούσε 
σε... κασέτες και βλέπουμε το πρώτο επεισόδιο ή 
την πρώτη κασέτα.

Για να δούμε την κασέτα - κασέτα: 


Read more: http://pamelouketo.blogspot.com

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.



Ξεκίνησε τις πτήσεις στη Λιβύη το ελληνικό ιπτάμενο ραντάρ 
 Πέταξε πάνω απ΄τη Λιβύη χθες βράδυ το ελληνικό ιπτάμενο ραντάρ, συμμετέχοντας στις ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις. Στην παρθενική του αποστολή επιτήρησης του εναέριου χώρου της Βεγγάζης, το... «Εμπραέρ» πέταξε πάνω από τη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Βεγγάζης, μεταφέροντας «ζωντανή» εικόνα στο στρατηγείο της Λάρισας, το οποίο εν συνεχεία την έστελνε στη Νάπολη. 

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ

Και βερεσέ δε δίνει...


ΑΑΑΧΧ,,,
ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕΣ,!!!


ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ..

Με το δολάριο και τα τρισεκατομμυριάκια που τυπώνουν οι ΗΠΑ τι γίνεται;



Η "αγοραστική δύναμη" του δολαρίου διαρκώς πέφτει

Καθώς μια ολόκληρη εποχή (η "μεταπολεμική εποχή") τελειώνει, ολόκληρο το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα προσπαθεί να αναδιαταχθεί, προκειμένου να διατηρήσει την κυριαρχία του.

Από οικονομικής άποψης, η προηγούμενη εποχή χαράχτηκε στη σύνοδο του Μπρέτον Γούντς, με τις ΗΠΑ να επιβάλλουν την κυριαρχία τους στη Δύση και νομισματικά μέσω της κυριαρχίας του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος.
ΑΠΟ

ΚΟΥΙΖ:Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;

Μετά από ώρες παρατήρησης
διέκρινα στη καρίνα του πλοίου
μια φιγούρα σε αμόκ
να βαστάει ένα πινέλο.
Την βλέπετε κι εσείς;

Σχεδιάζει την ίσαλο γραμμή.

Αλήθειες...


λεφτά δεν υπάρχουν
 "Να πούμε την όλη την αλήθεια στο Λαό".
Σταθερά επαναλαμβανόμενη ατάκα.
Δεν αντιλαμβάνομαι αν είναι "έκκληση", "διαπίστωση" ή αυτοκατηγορία;;
Την χρησιμοποιούν κατά κόρον, άκουσον-άκουσον, κυβερνητικοί παράγοντες.
Τελευταίος δράστης ο νεκροθάφτης Λοβέρδος.
 Ελα τώρα εσύ να εξακριβώσεις τι συμβαίνει.
Για ποιά αλήθεια μιλούνποιοί είναι αυτοί που την κατέχουν και την αποκρύπτουν
από εμάς τους "κοπρίτες";; Ποιοί είναι οι λόγοι που μας την σερβίρουν σε δόσεις 
και που αποσκοπούν;;
Μία σειρά φυσιολογικών ερωτημάτων που οδηγούν σε ένα βέβαιο συμπέρασμα:
Οι κυβερνήτες ψεύδονται.   Συνεχώς και συστηματικά.
Είτε γιατί κρύβουν "αλήθειες", είτε γιατί μας τις λένε μισές.
Ολος ο βίος και η μέχρι σήμερα πολιτεία τους το επιβεβαιώνει.