https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhkHwWoYLJ8nCGEd5cXRklUEU0ERlFvMtGGDN1VylAH9_pVuUfXf2OCxCsq7m_KzbfK8JvObrXtgJFKgpDgDl9Qddj9Sask9gMgXrsyLShjQVu29qVrz5va_i0SptiKi7O1vEWQAIrbEo/s320/aytokinito.JPG
Δεν είναι ανάγκη να πληρώνετε «τα μαλλιά της κεφαλής σας» στους φαναρτζήδες κάθε φορά που συνειδητοποιείτε ότι στο αυτοκίνητό σας υπάρχει κάποιο μικρό βαθούλωμα. Άλλωστε στις μεγαλουπόλεις, όπως η Αθήνα, με την τρέλα που επικρατεί στους δρόμους είναι πρακτικά αδύνατον να μην έχει το αμάξι σας έστω και ένα μικρό βαθούλωμα.
Αντί λοιπόν να το πάτε κατευθείαν στον φαναρτζή που από μακριά σας βλέπει και γελάνε και τα μουστάκια του, δοκιμάστε αυτό που βλέπετε στο βίντεο.
Πρώτα, με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά θερμάνετε το σημείο που είναι το βαθούλωμα. Αμέσως μετά και χωρίς να χάσετε χρόνο, ψεκάστε το ίδιο σημείο με μια από τις συσκευές που βρίσκει κανείς σε κάθε κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών και χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του πληκτρολογίου και άλλων μερών ενός Η/Υ.
Επειδή περιέχει φρέον ο αέρας βγαίνει παγωμένος. Η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας στο σημείο που είναι το βαθούλωμα κάνει το «νεύρο» της λαμαρίνας σε εκείνο το σημείο να επανέλθει στην αρχική του θέση!
Φυσικά πρόκειται για μια πρόχειρη «πατέντα» και τίποτα παραπάνω και δεν θα πετύχει σε κάθε βαθούλωμα, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό!
tips end tricks