ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Πρωτοφανής παραπληροφόρηση του FOX News


Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει απο χτές η είδηση οτι το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News του Murdoch, μετέδωσε πλάνα απο επεισόδια στην Αθήνα, ενώ η δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ για τους διαδηλωτές στη Ρωσία. Με φόντο τα φλεγόμενα οδοφράγματα στους δρόμους της Ελληνικής πρωτεύουσας και τις συγκρούσεις απέξω απο τη Βουλή, το ρεπορτάζ έκανε λόγο για πολίτες που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μόσχας προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια  στις αμφιλεγόμενες εκλογικές διαδικασίες οι οποίες θέλουν το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας του Πούτιν να κερδίζει σχεδόν το 50%.H ανακρίβεια προφανώς δεν έγκειται στις διαμαρτυρίες αυτές καθ’ αυτές, όσο στο θέαμα που θέλησε να παρουσιάσει το ρεπορτάζ.
Η αστυνομία μάλιστα προέβη σε 300 συλλήψεις κατα τη διάρκεια των κινητοποιήσεων όπου έλαβαν μέρος τη Δευτέρα στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη με κάλεσμα στο διαδίκτυο. Παράλληλα κυκλοφόρησε η είδηση οτι προτάθηκε η κατάργηση ανωνυμίας των bloggers, εφόσον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρούνται “εν δυνάμει απειλή για τα θεμέλια της κοινωνίας“. Σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός της Ρωσίας κατηγόρησε τη Χίλαρυ Κλίντον ως υποκινητή των διαδηλώσεων  και το Σάββατο προγραμματίζεται εκ νέου κινητοποίηση όπου αναμένεται να είναι ημαζικότερη των τελευταίων 10 ετών. Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο.
http://parallhlografos.wordpress.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΤΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
(ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !)