ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Οι Μιλιταριστές φτιάχνουν κλίμα τρομοκρατίας και επεισοδίων εν όψει της δίκης των ακροδεξιών ΟΥΚ!


Με νέο, ακραία αηδιαστικό και επικίνδυνο δημοσίευμα, το περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και το defencenet.gr σήκωσαν τους παιάνες της ακροδεξιάς και των ΟΥΚάδων για να αντιμετωπίσουν τον «εσωτερικό εχθρό». Με τίτλο «Φόβοι για επεισόδια αύριο το πρωί στην δίκη των ΟΥΚ-ΜΥΑΛΣ» ενημερώνουν για την συνέχεια της δίκης την «Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 στο ναυτοδικείο Πειραιά η δίκη των 39 ανδρών της ομάδας ΟΥΚ - Μ.Υ.Α.Λ.Σ. για τα συνθήματα που είχαν φωνάξει κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010».
Μάλιστα, για να μπορέσουν να συσπειρώσουν τις ορδές των φανατικών πολεμοκάπηλων και των δολοφονικών συμμοριών αναφέρουν ότι «η αυριανή ημέρα αναμένεται να είναι κρίσιμη όπως και οι προηγούμενες ημέρες της δίκης, με την διαφορά ότι για αύριο υπάρχουν πληροφορίες για απόπειρα πρόκλησης επεισοδίων από ομάδες αντιεξουσιαστικών και αριστεριστών. Τα συγκεκριμένα άτομα θα επιδιώξουν να προκαλέσουν ένταση με την παρουσία τους έξω από το ναυτοδικείο στα πλαίσια της γνωστής τους πρακτικής να αντιτάσσονται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το κράτος, τα όργανα αυτού και το ελληνικό Έθνος»!
Για μια ακόμη φορά οι μιλιταριστές και οι εθνικιστές, θέλοντας να βγουν από το περιθώριο που τους έχει θέσει η κοινωνία, να αντιστρέψουν την πραγματικότητα που θέλει τον λαό μας να αντιτάσσεται στις φασιστικές και ολοκληρωτικές αντιλήψεις, επιδιώκουν να ταυτίσουν τις ακραίες απόψεις τους, με τη μέση συνείδηση.
Όμως, πέρα από την πολιτική καταδίκη των εμετικών συνθημάτων, που με συντεταγμένο τρόπο ειπώθηκαν από ακροδεξιούς άνδρες των ΟΥΚ και μέλη των συμμοριών της Χρυσής Αυγής που κινούνταν στα πεζοδρόμια, παράλληλα με τα στρατιωτικά τμήματα, η πολιτεία κινείται για την πειθαρχική τους δίωξη.
Ήδη, όμως η προηγούμενη εκδίκαση της υπόθεσης σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που προκάλεσαν γνωστοί φασίστες και ακροδεξιά αποβράσματα πρώην ΟΥΚάδες, που κινήθηκαν με ύβρεις και με χειροδικίες εναντίον των μαρτύρων και των δικηγόρων.
Μια ακόμη απόδειξη των δεσμών που υπάρχουν ανάμεσα στις κατασταλτικές δυνάμεις και τις ακροδεξιές συμμορίες ήταν η ανοχή που απέδειξαν οι παριστάμενοι αστυνομικοί στις πράξεις βίας και τρομοκρατίας, ενώ η δικαστική αίθουσα δονούνταν από χυδαία συνθήματα.
Όμως, η παρουσία ως μαρτύρων υπεράσπισης του πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη, του Υποναύαρχου (ε.α) Δ. Θεοφανίδη, και του Αρχιπλοίαρχου (ε.α) Β. Πολίτη αποκαλύπτει την προκλητική ταύτιση της στρατιωτικής ηγεσίας με ακροδεξιά στοιχεία, δίνει το στίγμα ενός επικίνδυνου μιλιταρισμού που καλλιεργείται συστηματικά και διαφοροποιείται από την ευρύτερη ανάγκη καταδίκης αυτών των ιδεών και πράξεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης του defencenet.gr παρών στη δίκη θα είναι και ο υφυπουργός ανάπτυξης με αρμοδιότητα την ναυτιλία Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια ωμή πολιτική παρέμβαση!!!
Αλήθεια, ο Μπουμπούκος για να υπερασπιστεί τους ομογάλακτους του ακροδεξιούς με τις διεστραμμένες ιδέες βρίσκει χρόνο, για να ασχοληθεί με τα προβλήματα των νησιωτών που άφησε χωρίς πλοίο ΟΧΙ..
Άλλα, όταν σε κυνηγούν οι άνεργοι, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι για την κοινωνική δυστυχία και τα αδιέξοδα που προκαλεί η πολιτική σου που εξυπηρετεί τραπεζίτες, καναλάρχες, εργολάβους και εφοπλιστές, η μόνη ασφαλής αγκαλιά που απομένει στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό και στους πολιτικούς διαχειριστές, είναι αυτή των ακροδεξιών γεροδεμένων ΟΥΚάδων. Εξάλλου, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέσω του ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη, ήθελε να κατεβάσει τις Ειδικές Δυνάμεις στο δρόμο κατά των απεργών.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Η αμερικανική βοήθεια στόχευε στην εκβιομηχάνιση της Ελλάδας αρχικά, όπως και της δυτικής Ευρώπης." ! Λάθος Πολιτική, Οικονομική και Γεωστρατηγική εκτιμήση ! Χονδρό Λάθος ! Να το πούμε Ετσι Απλά: "Γενιεσε Υποτελείς κ. Υποταγμένος, Ζεις Υποτελικά κ. Υποταγμένα, και ΨΟΦΑΣ Υποτελικά κ. Υποταγμένα ! Ετσι ΑΠΛΑ ! ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΖΩΗ ! Η τελευταία ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην Χώρα έγινε το ... 1821 !! Γιαυτό ΠΟΤΕ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ... ΒΟΗΘΕΙΑ για την ... ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ !! ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΚΛΑΒΟ, ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ !!! ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ;;; ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ, ΑΥΤΟΙ ... ΠΟΤΕ !! ΤΟ κ. ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !! ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!