ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ MEGA ΕΔΕΙΞΕ ΠΛΑΝΑ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΜ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΡ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ???

Από email σε email σε κινήματα πολιτών και επιτροπές πόλης, στα κοινωνικά δίκτυα και άλλες ιστοσελίδες διακινείται και επικοινωνείται η επιλογή του Mega να διανθίσει το ρεπορτάζ της πορείας του Πολυτεχνείου με πλάνα από τις συγκρούσεις του Καλοκαιριού. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στην TV. Μόνο που τώρα οι πολίτες παρακολουθούν και είναι πια πολλοί αυτοί που κατεβαίνουν στο δρόμο. Και επειδή δεν κοιτάζουν απλώς τη ζωή από το γυαλί με τα μάτια των τηλε-σχολιαστών αλλά τη βλέπουν μπροστά τους, τα "κόλπα" της τηλεόρασης γίνεται αμέσως κατανοητά. Φυσικά το κανάλι χάνει σε αξιοπιστία αφού το μήνυμα μιλά για "κατασκευή" αλα Όργουελ.

Το βίντεο της απάτης του Μega-Το 1984 του Όργουελ είναι τώρα!

Στο χτεσινό κεντρικό δελτίο του Μέγκα, το θέμα της πορείας εικονογροφήθηκε με πλάνα από συγκρούσεις του καλοκαιριού στην πλατεία Συντάγματος. Στο βίντεο του δελτίου η απάτη ξεκινάει στο 42:10. από Διακρίνονταν καθαρά τα πανό "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίίτη" και "Συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα", που ήταν πρώτη μούρη το καλοκαίρι, αλλά βέβαια χτες δεν υπήρχαν.

Επίσης το πλάνο είναι πρωινό, ενώ το πραγαμτικό πλάνο από χτες, που προηγείται (μάλλον από τα λουλουδάδικα), είναι πολύ πιο σκοτεινό.
Προφανώς δεν είχαν αρκετά πλάνα με δακρυγόνα και δεν είχαν εικόνες με μολότοφ, οπότε είπαν να κάνουν ένα φλας μπακ (χωρις όμως να πουν στον μαλάκα τον τηλεθεατή). Αντικειμενική πληροφόρηση στην εποχή της εθνοσωτηρίου κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: