ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΛΥΔΗ ΤΩΝ Goody`s


Φωτό και βίντεο από τους τραμπουκισμούς εργοδοσίας-μπράβων-τσιρακίων στα Goody's

  Η εργοδοσία στα goody's Λ. Πύργου συνεχίζει να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις και να περάσει τα σχέδιά της στο κατάστημα όπως στις αρχές του 2010. Θέλει να καταργήσει το 8ωρο με αυθαίρετο τρόπο με αντίστοιχη μείωση των μισθών, μειώνοντας το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος, πράγμα παράνομο αφού αποτελεί άρνηση παροχής εργασίας!!! Μάλιστα διαμηνύει ότι όποιος πάει με το Σωματείο και την Επιτροπή Αλληλεγγύης θα απολυθεί!!!

Από την χούντα των Συνταγματαρχών ... στη χούντα των Τροϊκανών...
  


  Στην προσπάθειά τρομοκράτησης επιστρατεύει όλα τα μέσα. Μπράβουςεργαζόμενους από άλλα καταστήματα που τους στρέφει ενάντια στον αγώνα που γίνεται, ακόμη και τον περιπτερά που είναι μπροστά από το κατάστημα όπου δε δίστασε να μπει μέσα στο μαγαζί και να βάλει τις φωνές σε μία εργαζόμενη!!!
    Στις ειρηνικές παραστάσεις διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αλληλεγγύης συνεχίζει να έχει επιθετική συμπεριφορά, κάνοντας χειρονομίες μέσα από το κατάστημα, ασκεί σωματική βία στους  αλληλέγγυους και σε μέλη του Σωματείου!!!

   Οι εργοδότες την ώρα που επιτίθενται σε μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Επισιτισμού - Τουρισμού και σε αλληλέγγυους που προσπαθούν να ενημερώσουν τους εργαζόμενους.


  





Ο τραμπούκος πακετάς που επιστρατεύτηκε από το κατάστημα goody's της Ιωνίας (ξανθός, χοντρός με μούσι) για τρομοκρατήσει τους αλληλέγγυους. Δίπλα του ο μεγαλομέτοχος του καταστήματος Ζαφειρίδης Βασίλης (με το άσπρο σακάκι).



 Ο μπράβος του καταστήματος Γιάννης Γούλας σε "ώρα εργασίας"

Ο μπράβος του καταστήματος, επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα






   Ο περιπτεράς  που βρίσκεται μπροστά από το κατάστημα, ο οποίος έχει επιστρατευτεί στον αγώνα τρομοκράτησης των εργαζομένων. Όπως και στην χούντα, έτσι και στην σημερινή χούντα κουμάντο κάνουν οι περιπτεράδες, οι τυρέμπορες και οι μαυραγορίτες, ενώ μας κυβερνάνε ποδηλάτες (Γιωργάκης), ποδοσφαιριστές (Κωστάκης), τοκογλύφοι και λογιστές.






  

  Ο διευθυντής και μέτοχος της Εταιρίας, Χρήστος Δαμδούμης την ώρα που προπηλακίζει και βρίζει μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού και άλλων Σωματείων που προσπαθούν να μπουν μέσα στο κατάστημα να αναρτήσουν τις ανακοινώσεις και τα ψηφίσματα στους πίνακες ανακοινώσεων (οι οποίοι είναι ανύπαρκτοι!!!!) ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι







Ο διευθυντής και ο τραμπούκος σε στιγμές συνομιλίας





Η εργοδοσία και οι μπράβοι που κάνουν χειρονομίες μέσα από το κατάστημα






    Η προσπάθεια της ασφάλειας θεσ/νίκης να επέμβει και να τρομοκρατήσει τους αλληλέγγυους πέφτει στο κενό. Ζητάει από τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου και τους αλληλέγγυους να δώσουν τα στοιχεία τους ενώ αυτοί αρνούνται με βάση τον ν. 1264/82. Εμμέσως (πλην;) σαφώς παίρνουν το μέρος του εργοδότη λέγοντας ότι τρομοκρατούμαι των κόσμο και ότι μπορεί ο εργοδότης να μας ζητήσει διαφυγόντα κέρδη!!! Μετά από λίγο αποχωρούν μη έχοντας πετύχει τίποτα.

     



Δεν υπάρχουν σχόλια: