ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Θα’θελα να ήξερα...ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ,Ή ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ


Θα’θελα να ήξερα...ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ,Ή ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ

Θα’θελα να ήξερα..


Δηλαδή τώρα πρέπει να βγω στους δρόμους,να πανηγυρίσω για την"ιστορική" συμφωνία των κομμάτων,αυτή που μας επέβαλαν οι Ευρωπαίοι "εταίροι "μας αυτό που ζητούσαν μετ'επιτάσεως οι διεθνείς αγορές η πρέπει να κλάψω που μας κοροϊδεύουν όλοι αυτοί που συμφωνούν για εμάς,χωρίς εμάς,για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας,για τη χώρα που δεν κάνανε τίποτα να να την μεγαλώσουν,αλλά κάνανε τα πάντα να την "μικρύνουν",να την κάνουν περίγελο του κόσμου ,να τη παραδώσουν δέσμια στα διεθνή κοράκια να ασελγήσουν πάνω της?

Δηλαδή τώρα πρέπει να πανηγυρίσω που τα 2-έστω 3 κόμματα-κάτω από τις απειλές των¨εταίρων¨μας,συμφώνησαν σε αυτό που λέγανε ότι αν δεν το κάναμε θα μας πετούσαν σαν απόβλητα ,έξω από την Ευρώπη τους?Πως θα ζούσαμε στιγμές ’40,ενώ τώρα που συμφωνήσαμε θα ζούμε πάντα κάτω από τον ζυγό και τους εκβιασμούς τους?

Δηλαδή πρέπει να πανηγυρίσω που δεν έγινε δημοψήφισμα,που δεν μίλησα εγώ σαν ¨κυρίαρχος λαός¨,για το αν θέλω αυτή τη σύμβαση(που κανείς τελικά δεν ξέρει τι ακριβώς περιέχει και τι όρους μας βάζουνε),αλλά με εκπροσωπεί και αποφασίζει για μένα το 40%(στη καλύτερη περίπτωση βάση των γκάλοπ) του Ελληνικού λαού?

Δηλαδή τώρα που θά'χουμε χρήματα από την συμφωνία τους,που θα μειωθεί το χρέος μας-κατά τα λεγόμενα τους-κατά 110 δις ευρώ και θά'χουμε να πληρώνουμε άλλα 5 δις ευρώ λιγότερα-από τους τόκους του επαχθούς χρέους-,θα ζήσουμε καλύτερα? Ξημέρωσε μια καλύτερη μέρα για όλους μας?

Δηλαδή από σήμερα τέρμα οι μειώσεις μισθών-συντάξεων,τέρμα οι έκτακτες εισφορές,τέρμα τα χαράτσια,τέρμα η ανεργία,τέρμα η υποτέλεια,τέλος το ξεπούλημα δημόσιας γης και περιουσίας της πατρίδας μας?

Δηλαδή από σήμερα θα μας επιστρέψουν όσα μας πήραν τα τελευταία 2 χρόνια? Από σήμερα είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας πάρουν και άλλα,περισσότερα και σαν άτομα και σαν Εθνική υπόσταση?

Δηλαδή πρέπει να ευχαριστήσω τον GAP γιατί έφυγε…τον έφυγαν..από την καρέκλα του και αντ’αυτού παζαρεύουν ποιος,που,πότε και με τι όρους θα τον αντικαταστήσει?

Πρέπει να ευχαριστήσω τον Σαμαρά που υπαναχώρησε από το αίτημα του για εκλογές ΑΜΕΣΑ,ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ,αλλα μετά από τις πιέσεις που δέχθηκε μέσα και έξω από την Ελλάδα,στηρίζει μια κυβέρνηση που δεν έχει καμια υπόσταση,καμια νομιμοποίηση ?

Τελικά μάλλον πρέπει να βγω στους δρόμους,αλλα ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ,ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ! 

Μόδεστος Ποζιάδης

 RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: