ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πέσαν οι μάσκες λοιπόν επιτελούς!


έπεσαν οι μάσκες
Ήρθε η ώρα να πούμε και εμείς το δικό μας ΌΧΙ!
Όλα ήταν, μια καλοστημένη ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!
Όλοι είναι μέσα στο κόλπο. Κανένας "αιφνιδιασμός" από τον ΓΑΠ!
ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ Γάλλοι ΚΑΙ οι Γερμανοί για τις..."προθέσεις" του..
Να μας φέρουν στο σημείο να "αποφασίσουμε" με το μαχαίρι στο λαιμό, με την απειλή του να μην μας δοθεί η 6η δόση για να ψηφίσουμε το ναι ΤΟΥΣ σε ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ!

Όσα με κόπο, πόνο, θυσίες, αίμα μπόρεσαν και κράτησαν αιώνες τώρα οι πρόγονοί μας, θέλουν με την μεθόδευση που κάνουνε εδώ και χρόνια, ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ!


Τώρα είναι ολοκάθαρο πλέον το σχέδιό τους…αυτό που εξυφαινόταν τόσο καιρό...




Να μας δανείζουν αλόγιστα, να μπούμε σε επιτήρηση, να έρθει σαν απαραίτητο "κακό" το ΔΝΤ, να υπογράφουν τα μνημόνια, τις συμφωνίες…. αλλά ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, βάλανε σε εφαρμογή και το τελευταίο σχέδιό τους..
Με αιτιολογία και αφορμή τη τήρηση της "συμφωνίας" ΤΟΥΣ και με την δαμόκλειο σπάθη της μη καταβολής της δόσης που θα ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ (βάλε και την απειλή της πτώχευσής και της μη καταβολής συντάξεων και μισθών)
ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ δηλαδή ΕΜΕΙΣ …ΟΙ ΙΔΙΟΙ ότι τα θέλουμε, ότι τα δεχόμαστε όσα μας επιβάλουν, ότι δεν θα βγάλουμε μηλιά από τούδε και στο εξής, ότι όλα γίνονται με τη ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ..
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ’!

ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΜΑ! ΧΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ‘ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ’! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ!!!!!!!!


Ωρε οι ΕΛΛΗΝΕΣ, πάντα, απο αιώνες ΔΕΝ ΣΚΥΒΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝΕ, ΔΕΝ ΗΝΤΟΥΣΑΝ ΚΙΟΤΗΔΕΣ, ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ, ΡΑΓΙΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!


Ωρε, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ?


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΕ ΤΟ D.N.A ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ?


ΘΑ ΤΑ ΞΕΟΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ? ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ?


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ…ΝΑΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΛΥΛΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ, ΠΩΣ ΝΑΙ…. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!


ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΨΕΥΤΟΔΗΛΗΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ???


Ε λοιπόν.. παλιά υπήρξε Μαραθώνας… μετά το "μολών λαβέ"... αργότερα δεν παραδώσαμε την ΠΟΛΗ, αλλά πέσανε από Κερκόπορτες.... πολύ αργότερα υπήρχαν τα Δερβενάκια ...η Αλαμάνα.......και πρόσφατα το"ΟΧΙ" ΜΑΣ!....


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΟΧΙ"!!!!!!!!!!!!


Μόδεστος Ποζιάδης

Πηγή: RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: