ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Σημερα 2 οκτωβριου,στις γυναικειες φυλακες κορυδαλλου κανουμε σταση αρνουμενες να μπουμε στα κελια και  στους θαλαμους.Διαμαρτυρομαστε για τις περικοπες στο φαγητο,καθως επισης στα φρουτα και το γαλα τα οποια εχουν σταματησει εδω και πολυ καιρο να μας δινουν.
Συγκεκριμενα σημερα το πρωινο δεν εφτασε για ολες τις κρατουμενες οπως επισης και το μεσημεριανο φαγητο,ενω οσες προλαβαν να παρουν φαγητο πηραν μια πολυ μικρη πoσοτητα.
Αποφασισαμε να παραμεινουμε εξω απο τα κελια και κατα το νυχτερινο κλεισιμο ως συνεχεια της διαμαρτυριας για την ολη κατασταση.Εχουμε διαμαρτυρηθει πολλες φορες για την ποιοτητα και την ποσοτητα του φαγητου που μας δινουν αλλα η κατατσταση μερα με την μερα χειροτερευει.
Επισημα η υπηρεσια της φυλακης μας ανακοινωσε οτι το υπουργειο δικαιοσυνης κανει περικοπες στα κονδυλια με αποτελεσμα να μειωθει αισθητα η ποσοτητα του φαγητου,των φαρμακευτικων αγωγων,του ζεστου νερου και σιγουρα και της θερμανσης.
Η φυλακη δεν μπορει πλεον να συντηρησει τους κρατουμενους και αφου δεν μπορει,να μας ανοιξει τις πορτες να φυγουμε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης «όλοι μαζί τα φάγαμε»,ότι σήμερα Κυριακή 2 Οκτώβρη, οι κρατούμενες των γυναικείων  φυλακών Κορυδαλλού πήραν για πρωινό ένα κομμάτι ψωμί και για μεσημεριανό μερικές πατάτες , στα πλαίσια των περικοπών στο συσσίτιο που εφαρμόζεται το τελευταίο διάστημα στις φυλακές.
Αλλά επειδή μάλλον δεν θα το πληροφορηθεί από εδώ  και οι φωνές των φυλακισμένων δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι τα πολυτελή γραφεία του ,σας καλούμε να του  το βροντοφωνάξουμε ΕΜΕΙΣ έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού απόψε στις 8 το βράδυ.


Συγγενείς και φίλοι Πολιτικών Κρατουμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια: