ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο Βιασμός της Μνήμης από τους Κόκκινους Φασίστες (ΚΚΕ) του Δολοφονημένου Αγωνιστή δεν θα Περάσει!


Το πολλαπλό έγκλημα του ΚΚΕ στις 20 Οκτώβρη συνεχίζεται.
Όχι μόνο υπερασπίστηκε σαν νέο παρακράτος την Βουλή την μέρα που αυτή ψήφιζε την κατεδάφιση των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων.
Όχι μόνο στα πλαίσια αυτής της υπεράσπισης κινήθηκε δολοφονικά κατά όλων των διαδηλωτών που ήθελαν να προσεγγίσουν τον χώρο της με άλλες διαθέσεις από τις δικές του.
Όχι μόνο κατόρθωσε να αποπροσανατολίσει την κοινωνία ως το σημείο να μιλάμε τώρα για τον δικό του ρόλο αντί για την νέα βάρβαρη επίθεση του καθεστώτος στα δικαιώματα και στις ελευθερίες μας.
Αλλά και ίσως αυτό είναι το χειρότερο από όλα, προσπαθεί με τα πιο αθέμιτα μέσα να χρεώσει την πρώτη δολοφονία διαδηλωτή από τα χημικά της αστυνομίας σε άλλο διαδηλωτή.
Χρησιμοποιώντας  ναζιστικές τεχνικές προπαγάνδας (όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμμα τοσο πιο πιστευτό γίνεται και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται ένα ψέμμα τόσο θα μείνει κάτι από αυτό) θέλει να αθωώσει την αστυνομία από το έγκλημα της.

Ένα έγκλημα που το αποφύγαμε στο παρα πέντε σε άλλες περιπτώσεις (όπως στο διήμερο 28-29 Ιουνη) και για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν αφού όντως τα χημικά της αστυνομίας είναι δολοφονικά.
Το ΚΚΕ ξεδιάντροπα κυκλοφορεί ότι τα χημικά τα πέταξαν οι διαδηλωτές ξέροντας και το ίδιο ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει και ότι ποτέ δεν έχει υπάρξει ανάλογο περιστατικό.
Αν ίσχυε η κατασκευασμένη εκδοχή του ότι ο Δημήτρης Κοτζαρίδης δολοφονήθηκε από διαδηλωτή τότε αυτό θα σήμαινε ότι για πρώτη φορά σκοτώθηκε μέλος του υπερασπίζοντας το καθεστώς. Όμως κι ευτυχώς για την δική του ιστορία αυτό δεν ισχύει.
Ο άνθρωπος δεν είχε ανακατευτεί καν στην βρώμικη παρακρατική επίθεση του ΚΚΕ ενάντια στους υπόλοιπους διαδηλωτές και κανείς από αυτούς δεν τον πείραξε.
Το ΚΚΕ έφτασε στον απόλυτο ξεπεσμό να βιάζει την μνήμη του αθωώνοντας με ελαφριά καρδιά τους δολοφόνους του για να αποτρέψει την κοινωνική έκρηξη που θα έφερνε ο χαμός του χρησιμοποιώντας τον θάνατο του για να στοχοποιήσει όχι το καθεστώς αλλά αυτούς που εξεγείρονται ενάντια σε αυτό.
Αυτό δεν θα περάσει!
Χρειάζεται να κάνουμε διάκριση μεταξύ του εγκληματικού τραμπούκικου μηχανισμού αυτού του κόμματος που έδρασε στις 20 Οκτώβρη και της πολύ μεγαλύτερης βάσης του που δεν συνέπραξε με τις φασιστικές τακτικές του κόμματος του.Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη τα απλά μέλη του να καταλάβουν ότι στηρίζουν ένα κόμμα που με λογικές παρακράτους και φασιστικού ψεύδους βρίσκεται στην υπηρεσία προστασίας ενός απάνθρωπου και χρεωκοπημένου καθεστώτος ως το σημείο να αθωώνει αυτό το καθεστώς ακόμη κι όταν σκοτώνει μέλη του.
Κι αν το ΚΚΕ θέλει να μείνει αναπάντητη η κρατική δολοφονία του μέλους του εμείς έχουμε όλους τους λόγους να εξεγερθούμε ενάντια σε αυτή πολεμώντας ένα σύστημα που όχι μόνο μας εξαθλιώνει αλλά που δεν θα διστάζει ακόμη και να μας σκοτώσει για να μείνει στην θέση του.
Τιμή στον Δημήτρη Κοτζαρίδη, δολοφονημένο από τα χημικά της αστυνομίας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ βιάζει την μνήμη αγωνιστών του( η περίπτωση Πλουμπίδη είναι χαρακτηριστική)
Είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνει για να αθωώσει την αστυνομία και για βγάλει λάδι το καθεστώς συκοφαντώντας παράλληλα τους εξεγερμένους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: