ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μήνυμα από τους αγανακτισμένους του Ηρακλείου

Κοινοποίηση μηνύματος από την λαϊκή συνέλευση της πλατείας ελευθερίας προς το δήμο ηρακλείου και τα τοπικά ΜΜΕ

Προς τον Ανώτατο Γαληνότατο Άρχοντα της Πόλης κ. Κουράκη και τους συν αυτώ παρατρεχάμενους.
Γαληνότατε, πληροφορηθήκαμε ότι σχεδιάζετε σαν Δήμος να κατακτήσετε άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ μετά την μεγαλειώδη μόνιμη έκθεση τραπεζοκαθισμάτων και τη μηδενική απουσία ελεύθερων χώρων και πρασίνου στη πόλη μας. Αυτή τη φόρα η δόξα σας θα γραφεί με χρυσά γράμματα στο μεγαλειώδες βιβλίο Γκίνες, δίπλα στον άνθρωπο με το μακρύτερο μουστάκι και τη γυναίκα με τα μεγαλύτερα σιλικονούχα στήθη. Μιλάμε φυσικά για την εκδήλωση που έχετε προγραμματίσει να λάβει χώρα στην απελευθερωμένη πλατεία Ελευθερίας, με τη συμμετοχή 600 και βάλε κρητικών μαντολίνων, τα οποία θα χορδίσουν την  πολιτική σας δόξα (μετά το φετινό καρναβάλι ύψους 400 χιλιάδων ευρώ) στα πέρατα του κόσμου.
Σας πληροφορούμε ότι εμείς οι μικροί ντρεπόμαστε να αναρτηθούμε δίπλα στο μεγαλειώδες πολιτικό και κοινωνικό σας ύψος και στο τόσο σπουδαίο αυτό πολιτιστικό γεγονός που θα εκτοξεύσει τον κρητικό πολιτισμό, (μετά και τη μεγαλύτερη χωριάτικη σαλάτα του κόσμου που έκαναν πέρυσι οι συνάδελφοί σας του δήμου Ιεράπετρας) στην αιωνιότητα. Γι αυτό ακριβώς το λόγο σας γνωστοποιούμε ότι η λαμπρή  εκδήλωση σας όχι μόνο δεν γίνεται ανεκτή στον χώρο της πλατείας, αλλά και πως θα την εμποδίσουμε με κάθε νόμιμο λαϊκό τρόπο.
Την ώρα που οι ζωές μας ξεπουλιούνται από την κυβέρνησή σας για ψίχουλα, έρχεστε εσείς με την ως τώρα πολιτική σας αφωνία να προκαλέσετε τη νοημοσύνη μας με μαντολινάδες και φιέστες που μας φέρνουν στη μνήμη κάποιους άλλους μεγάλους άνδρες της πατρίδας μας, οι οποίοι αντί  για μαντολίνα κρατούσαν μυστριά (και ενίοτε έδερναν και δολοφονούσαν αγωνιστές).
Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν η αντίδρασή μας προς τη μαντολινάδα σας θα επενδυθεί από τους ραβδούχους σας με φωτιστικά εφέ κρότου-λάμψης και ασφυξιογόνα εφέ καπνού. Να είσαστε σίγουρος όμως ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και αυτό το Παπουτσίδειο χολιγουντιανό υπερθέαμα, σίγουρα όχι με μαντολίνα, αλλά με κατσαρόλες, και αλλά θορυβώδη μουσικά όργανα.
Στο τέλος  φυσικά θα δούμε ποιος πραγματικά αξίζει το Γκίνες, αν και αυτό το έχει κατακτήσει χωρίς αντίπαλο η κυβέρνηση και το κόμμα που υπηρετείτε, και μάλιστα όχι μόνο ένα, αλλά αρκετά όπως το βραβείο Γκίνες καταστολής και ξυλοδαρμού διαδηλωτών, το βραβείο Γκίνες φρενήρους φτωχοποίησης ενός ολόκληρου λαού και το βραβείο Γκίνες του πιο γρήγορου ξεπουλήματος της περιουσίας του λαού και της χώρας.
Συνεπώς έχετε ακόμη το χρόνο να μεταφέρετε την εκδήλωσή σας σε άλλη μεγάλη πλατεία (από τις δεκάδες που έχει το Ηράκλειο όπως εσείς φροντίσατε και φτιάξατε). Αν η παρούσα κοινοποίηση μας σας έκανε να γελάσετε, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι γιατί πιστεύουμε ότι το γέλιο είναι ζωή, αλλά καλά θα κάνετε να πάρετε σοβαρά την προειδοποίηση μας. Εξάλλου οι τιμές των γαλακτοκομικών προϊόντων ευτυχώς κρατούνται ακόμη σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.
Μετά τιμής προς την αγιοσύνη σας
Οι πολίτες που απαρτίζουν τη Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Ελευθερίας του Ηρακλείου.
Venceremos! – που λένε και οι φίλοι σοσιαλιστές (το ξέρετε, φανταζόμαστε, σαν μεγάλος συνδικαλιστής και σοσιαλιστής που είσαστε.)
Αναδημοσιεύουμε από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: