ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μουσικό Χωριό 2011-ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/7


Ενας θεσμός ελεύθερης ανταλλαγής μουσικών ιδεών και προώθησης πρωτότυπων εκπαιδευτικών μοντέλων διαμέσου της μουσικής πράξης (18/8-1/9/011), στον Αγιο Λαυρέντιο Πηλίου.


Το Μουσικό Χωριό, γνώριμο σε εκατοντάδες μουσικούς και φίλους της τέχνης, είναι ένας θεσμός ελεύθερης ανταλλαγής μουσικών ιδεών και προώθησης πρωτότυπων εκπαιδευτικών μοντέλων διαμέσου της μουσικής πράξης. 
Έπειτα από μια πενταετία συνεχούς δράσης και προσφοράς στα πολιτιστικά της χώρας, το Μουσικό Χωριό βιώνει την ισχνότερη -και εντελώς ανεπαρκή- οικονομική στήριξη από το έτος της δημιουργίας του. Ωστόσο, αντί αποδόμησης, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί φέτος σε δύο περιόδους, προτείνοντας και υλοποιώντας πρωτότυπες δράσεις στον χώρο της μουσικής εκπαίδευσης και πράξης: 

1η περίοδος: 18-24 Aυγούστου 2011
2η περίοδος: 26 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου 2011 

H εκπαιδευτική δράση του Μουσικού Χωριού εκφράζεται θεματικά μέσα από 11 κατευθύνσεις, οι οποίες στεγάζουν 26 μουσικά εργαστήρια/masterclasses ομαδικής δράσης. 
Συντονιστές των δράσεων αυτών είναι, φέτος, 43 διεθνείς μουσικοί / εκπαιδευτικοί, καθώς και διάφοροι προσκεκλημένοι της διοργάνωσης με δράση στον χώρο της ζωντανής δημιουργίας, του χορού, του θεάτρου, του λόγου, της ειδικής αγωγής και της καλλιέργειας του σώματος. 

Οι φετινές κατευθύνσεις επικεντρώνονται στις εξής θεματικές: 
Σύγχρονη Μουσική - Παλαιά Μουσική - Λαϊκός Μουσικός Πολιτισμός - Ανατολικές Μουσικές Παραδόσεις - Μουσική Δωματίου - Αυτοσχεδιασμός - Χορός - Θέατρο - Μουσικοπαιδαγωγικά - Διεύθυνση Μουσικών Συνόλων - Performance - Μουσική Τεχνολογία - Ανθρώπινη Φωνή - Το σώμα του μουσικού 

Όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιούνται καθημερινά συναυλίες και αυθόρμητα μουσικά δρώμενα σε κάθε γωνιά του Αγίου Λαυρεντίου. Μεταξύ αυτών, μία συναυλία με σκοπό την ενίσχυση του θεσμού, με τον Φοίβο Δεληβοριά. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα κατευθύνσεων, εργαστηρίων και συναυλιών μπορείτε να το κατεβάσετε από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού 
(www.music-village.gr
Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr). 

Για θέματα που αφορούν τη συμμετοχή και το πρόγραμμα επικοινωνείτε με τη γραμματεία στοeleni@music-village.gr 

Η Διοργάνωση δέχεται αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και 15 Ιουλίου
Για θέματα που αφορούν τη διοργάνωση επικοινωνείτε στο artree@music-village.gr 
Παρακαλούμε προτιμήστε την ηλεκτρονική επικοινωνία με τη διοργάνωση! Είναι αξιόπιστη, άμεση και φτηνότερη.
Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να καλέσετε στο: 6973 57 84 22 (ΔΕΥΤΕΡΑ–ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18:00–20:00) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: