ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Υπό «πολιορκία» ο ΣΡΕΚ Γ. Πεταλωτής στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης [VID]

Νωρίτερα ομάδα 50 ατόμων φώναζε υβριστικά συνθήματα και πετούσε γιαούρτια, αυγά και πέτρες


Δίωρη «πολιορκία» στο κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης όπου συμμετείχε σε κομματική εκδήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.ΣΡΕΚ Γιώργος Πεταλωτής από περίπου 300 πολίτες. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχαν τοποθετηθεί σακιά σε πόρτες και παράθυρα για να μην «εισβάλλουν» οι πέτρες και άλλα αντικείμενα που εκτόξευαν οι συγκεντρωμένοι. κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Πεταλωτή.

Νωρίτερα, μία ομάδα περίπου 60 ατόμων που είχε συγκεντρωθεί έξω από το ΚΑΠΗ επιτέθηκε με πέτρες, αυγά και γιαούρτια στον κ. ΣΡΕΚ Πεταλωτή τη στιγμή που προσέρχονταν στον χώρο, ωστόσο έσπευσαν να τον προστατέψουν φίλοι του ΠαΣοΚ που βρίσκονταν στο σημείο καθώς και αστυνομικοί. Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μπήκε στην αίθουσα και έκανε την προγραμματισμένη ομιλία του.

Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς. Στη περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίες κράτησαν σε απόσταση ασφαλείας του διαδηλωτές. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 2 προσαγωγές.

Τελικά ο ΣΡΕΚ Πεταλωτής αποχώρηγσε από το ΚΑΠΗ λίγο μετά τις 10 το βράδι από πλαϊνή πόρτα προκειμένου να αποφύγει εκ νέου συνάντηση με τους διαδηλωτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: