ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Merhaba Turkiye,(Γεια σου Τουρκια)


Τα τελευταια χρονια παρακολουθουμε πως η τουρκικη κυβερνηση εχει σφιξει τα λουρια στο Ιντερνετ.Εχει μπλοκαρει χιλιαδες ιστιοσελιδες και ιστολογια ενω καταχρηστικοι νομοι εφαρμοζονται εναντια στους διαδυκτιακους δημοσιογραφους.Η κυβερνηση τωρα θελει να εφαρμοσει ενα νεο συστημα φιλτραρισματος στις 22 Αυγουστου που θα τους επιτρεψει να παρακολουθουν την διαδυκτιακη δραστηριοτητα ολων.

Αν και ειναι ασαφης γιατι και πως το συστημα θα εφαρμοστει,ειναι ξεκαθαρο οτι η κυβερνηση περνα την διαδυκτιακη λογοκρισια σε αλλο επιπεδο.
Αυτες οι ενεργειες οι ασυγχωρητες.Η προσβαση και η συμμετοχη στην ελευθερη ροη του λογου ειναι ενα βασικο ανθρωπινο δικαιωμα.Οι Anonymous δεν θα δεχτουν να καταχραστει η τουρκικη κυβερνηση αυτο το δικαιωμα.Θα υποστηριξουμε την ακυρωση της λογοκρισιας και θα αντεπιτεθουμε σε οργανισμους που επιβαλλουν την λογοκρισια.
Εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι εχουν διαδηλωσει εναντια στην λογοκρισια αλλα η κυβερνηση του AKP(σσ το κυβερνων κομμα) αγνοησε τις φωνες τους και τους κατεστειλε βιαια.
Καλουμε ολους τους χρηστες του διαδυκτιου παγκοσμια να υποστηριξουμε την ελευθερια του λογου με το να ωθησουμε την Τουρκικη κυβερνηση να σταματησει αυτες τις ανοητες πολιτικες.H ελευθερια του λογου δεν θα σταματησει.Η ανταλλαγη των γνωσεων δεν θα σταματησουν.Ηρθε η ωρα να πολεμησουμε για τα δικαιωματα μας και να υποστηριξουμε αυτα που πιστευουμε.

Περισσοτερες πληροφοριες: http://tinyurl.com/5vd4f9p
Ελατε μαζι μας στο καναλι IRC να συζητησουμε τι μπορουμε να κανουμε για να απευλευθερωσουμε το Ιντερνετ: http://chat.mibbit.com/?server=194.8.74.43&channel=%23opTurkey
(server: irc.anonps.li, channel #opturkey


Ειμαστε οι Anonymous
Ειμαστε λεγεωνα
Δεν ξεχναμε
Δεν συγχωρουμε
Να μας περιμενετε


http://blog.trompaktiko.gr
greekanon.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η πηγη ειναι greekanon.blogspot.com