ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-Το κείμενο που θα μοιραστεί σήμερα στην παραλία Βόλου.

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ,
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

 Το κίνημα κατά των διοδίων που μετεξελίχθηκε σε ένα πανελλαδικό κίνημα κατά της εκχώρησης των κοινωνικών αγαθών σε ιδιώτες, καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους, τη νεολαία και τα φτωχά επαγγελματικά στρώματα που καταστρέφονται από τη κρίση του καπιταλισμού, να ενώσουμε τους αγώνες σε δρόμους, σε πλατείες, σε χώρους δουλειάς σε ένα αγώνα ανατροπής ενάντια σε αυτούς που αφού χρεοκόπησαν τη χώρα, ισχυρίζονται ότι με το νέο βουνό χρέους θα σωθεί δήθεν η «χώρα».
Τα χρέη του κεφαλαίου δεν θα τα πληρώσουμε εμείς. Απαιτούμε όλο το χρέος να διαγραφεί κι οι κλέφτες, μιζάνθρωποι, βατοπεδινοί, τσουκάνθρωποι, τσοχατζοπουλικοί να πάνε φυλακή, μαζί με αυτούς που ψήφισαν τα μνημόνια και τώρα σφυρίζουν αδιάφορα.
Αυτό απαιτεί τη πλήρη κινητοποίηση όλων των εργαζομένων, ανέργων και ιδιαίτερα της νεολαίας χωρίς μέλλον, σε έναν αγώνα διαρκείας. Η απεργιακή δράση διαρκείας είναι απαραίτητη προκειμένου να δοθεί ένας αποφασιστικός αγώνας ενάντια στους τοκογλύφους και το πολιτικό τους προσωπικό, ενάντια στις 24ωρες απεργιακές τουφεκιές των πρασινομπλέ συνδικαλιστών.
Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν από αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα και ψήφισαν το μνημόνιο καταστροφής μας (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΛΑΟΣ) και πολύ περισσότερο αυτούς που σήμερα υποθάλπουν τον φασισμό και τον ρατσισμό, που πάει αγκαζέ με το αιματοκύλισμα διαδηλωτών από τις δυνάμεις καταστολής του κράτους.
Καθώς όλες οι διαδικασίες χρεοκοπίας της χώρας επιταχύνονται και το ξεπούλημα όλων των κοινωνικών αγαθών ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς σε συνθήκες γενικευμένης ανεργίας και ανέχειας, παίρνουμε τη τύχη της ζωή στα χέρια μας, για να τους ανατρέψουμε.

·         ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
·         ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
·         ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
·         ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
·         ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
·         ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ (έλληνες και μετανάστες).

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

1η Ιούνη 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»


Ραντεβού στο κτίριο Παπαστράτου επί της Αργοναυτών στις 19.30



Δεν υπάρχουν σχόλια: