ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Προς τι ο Πανικός ;


Πανικός;

Προς τι ο πανικός "φίλοι" μπάτσοι; Τα επιστρατευμένα καθυστερημένα που έχετε δεν κάλυψαν τα νότα τους επαρκώς; Οι αγανακτισμένοι φέρουν πλήθος φωτογραφικών μηχανών και κινητών και δε σας αφήνουν να κινηθείτε με την ευκολία που είχατε συνηθίσει; Αναφέρομαι φυσικά στο πλήθος ανακοινώσεων της Ελληνικής Πλουτονομίας, σχετικά με τα περιστατικά της προχθεσινής διαδήλωσης.

Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι καλύτερο από εσάς. Τα ίδια μασκαριλίκια κάθε μήνα κάποια στιγμή θα το χάνατε το παιχνίδι. Δε σας βοήθησαν βέβαια και τα ΜΜΕ όσο είχατε συνηθίσει. Τι κρίμα που πλέον για να μάθει κανείς τα Nέα από την Όλγα, το Μανώλη και το Νίκο, πρέπει να είναι γεννημένος το '20 και να έχει άνοια. Από την άλλη, λίγο ο γενετικός κώδικας, λίγο η στυτική δυσλειτουργία, λίγο το ξύλο στο σπίτι και λίγο η κοινωνική απομόνωση δε σας αφήνουν και πολλά περιθώρια για πολύπλοκα αστυνομικά σενάρια. Και πάλι όμως περίμενα κάτι καλύτερο.

Ας φανταστούμε λίγο το σκηνικό. Καθόσαστε για 23 μέρες και βλέπατε τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα κλείνατε τα μάτια σας και σκεφτόσαστε πόσο ωραία θα καθάριζε το τοπίο με λίγα δακρυγόνα, 5 ρουφιάνους και 50 κουκουλοφόρους συναδέλφους σας. Η κατάσταση ήταν κρίσιμη, οι αγανακτισμένοι δε δέχονταν κομματικές παρατάξεις, ούτε περίεργους τύπους με μαύρες κουκούλες και έτσι ήταν λίγο πιο δύσκολο από όσο έμοιαζε. Άσε που κυκλοφορούσαν πλέον και πολλές φωτογραφίες με κουκουλοφόρους και μπάτσους μαζί. Αυτό το ίντερνετ τα κάνει όλα. 23 μέρες σκεφτόσαστε τι να κάνετε και τότε ήρθε η επιφοίτηση. "Θα κάνουμε ακριβώς το ίδιο και ότι γίνει". Τρομερό σχέδιο. Και αλάνθαστο.

Ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή σας. Πλέον ξέρει και η κουτσή Μαρία τι εστί "Μπάτσος".

Ρουφιάνοι, τρομολάγνοι, καθυστερημένοι, ανέραστοι, ζώα, τραμπούκοι και απατεώνες. Αφού στη δουλειά σας πρέπει να έχετε αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε ας νομιμοποιήσουμε και τους serial killers, τους τοκογλύφους, τους Μπράβους των γηπέδων, τους διακινητές παιδικής πορνογραφίας, τους καταδότες, τους κλέφτες και τους βιαστές. Εκτός αν βγει δικαστική απόφαση που αναγάγει το επάγγελμα σας σε ψυχασθένεια και προσφέρετε εαυτούς για επιστημονική παρατήρηση.

Κάτι καλό που έκανε η κρίση είναι πως και ο ίδιος ο κόσμος άρχισε να αποκτά κρίση. Δεν έτρωγε πια ότι του σέρβιραν. Άρχισε να επεξεργάζεται αυτά που ακούει, αυτά που βλέπει και αυτά που διαβάζει. Τα πρόβατα άρχισαν να ξυπνάνε έστω και αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: