ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Τρία βίντεο-σοκ από ...τα λάθη του ΝΑΤΟ,στους βομβαρδισμούς!


Το ΝΑΤΟ δεν μαθαίνει από τα λάθη του…Εκτός κι αν δεν πρόκειται για λάθη. Ο βομβαρδισμός κτιρίου στη Τρίπολη της Λιβύης,όπου ζούσαν πέντε οικογένειες,σόκαρε τη παγκόσμια κοινή γνώμη. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το ΝΑΤΟ κάνει τόσο τραγικά και θανατηφόρα “λάθη”. Το ΝΑΤΟ ανακάλυψε τη συγνώμη ,έχασε το φιλότιμο και συνεχίζει να κάνει ...θανατηφόρα λάθη.

Ένα από τα πιο τραγικά “λάθη” της Συμμαχίας ήταν ο βομβραδισμός ενός τρένου ,το Μάρτιο του 1999 στην Γιουγκοσλαβία. Δείτε στο πρώτο βίντεο τη πρώτη βόμβα που κατευθύνεται προς το στόχο της. Μία σιδηροδρομική γέφυρα. Το τρένο δεν μπορεί να μην είχε γίνει αντιληπτό από το χειριστή του ΝΑΤΟϊκού αεροσκάφους, ο οποίος και την εξαπέλυσε. Δείτε πως τινάζετε το τρένο με τους πολίτες στον αέρα.


Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι ο πρώτος βομβαρδισμός “χτύπησε” κατά λάθος το τρένο -λέμε τώρα- πως εξηγείται ο δεύτερος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Ότι έχει απομείνει από το τρένο είναι απολύτως ορατό από τον ουρανό. Κι όμως ο δεύτερος πιλότος ,χωρίς να το σκεφτεί εξαπολύει την επίθεσή του. Δείτε το δεύτερο χτύπημα.


Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες μετά από τις αεροπορικές επιθέσεις είναι συγκλονιστικές και σκληρές. Τα “λάθη” του ΝΑΤΟ κοστίζουν ανθρώπινες ζωές αθώων πολιτών και η αναγνώριση του “λάθους” ,ακόμη και η συγνώμη δεν μειώνει τις ευθύνες της Συμμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: