ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Οι Αγανακτισμένοι πολίτες, μέσω διαδικτύου, επικοινωνούν με τους Ευρωπαίους ηγέτες και περιγράφουν με ονόματα και διευθύνσεις την βρώμικο κόσμο της διαπλοκής στην Ελλάδα.


Το διαδίκτυο μπορεί να αποδειχθεί εξίσου αποτελεσματικό όπλο αντίστασης με τις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων πολιτών στις πλατείες της χώρας.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να στείλουν σύντομα και περιεκτικά e-mail στους ηγέτες των χωρών της Ευρωπαικής κοινότητας.
Μπορεί να το κάνει ο καθένας μας.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία αλλά και πιο άμεσα με το twitter και το fecebook μπορούμε να τους ενημερώσουμε για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στο πολιτικό, επιχειρηματικό και μηντιακό κατεστημένο της χώρας μας.
Εδώ μπορούμε ν αναφέρουμε ονόματα και περισταστικά.
Στόχος αυτής της εκστρατείας είναι να διαπιστώσουν και οι ίδιοι πως τα δάνεια που μας χορηγούν δεν πιάνουν τόπο μια και καταλήγουν τελικά στη χοάνη της δαπλοκής ενός διεφαρμένου συστήματος.
Μιλήστε τους για τις τράπεζες και πως διαπλέκονται κάποιοι τραπεζίτες με τα ΜΜΕ.
Μιλήστε τους για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια και τα αντίστοιχα ποσά σε διαφημίσεις των τραπεζών που αποτελούν οξυγόνο για τη διαπλοκή.
Ας γίνουμε χιλιάδες οι Αγανακτισμένοι του διαδικτύου.
Ενημερώστε τους Ευρωπαίους ηγέτες και τους υπουργούς Οικονομικών πως τα λεφτά τους καταλήγουν στους αχυρανθρώπους της διαπλοκής-στα σκουπίδια.

2 σχόλια:

gregor der grieche είπε...

Φίλε, οι ηγέτες της Ευρώπης είναι οι ίδιοι διεφθαρμένοι. Αυτοί μας πουλήσανε τα υποβρύχια Thissen αυτοί μας μπιζάρουνε Siemens Η Μερκελ το ίδιο κι ο Σαρκοζι, είναι η προσωποποίηση της διαφθοράς.Η διαφθορά και διαπλοκή είναι βαθιά ριζωμένη στην αριστοκρατία της Ευρώπης. Το να ενημερώσαμε τους λαούς της Ευρώπης είναι το ζήτημα...

Gregor der Grieche

adespotos είπε...

Γιαννης λεγομαι φιλε Γρηγορη.

Και βεβαια γνωριζω οτι και αυτοι ειναι μια απο τα ιδια, με τα δικα μας τα καθηκια, καλο ομως ειναι να γινονται επισημανσεις για το τι και πως, με λεπτομεριες...και οταν αυτες προερχονται απο τα ''κατω'', για ενα πραγμα θα ειναι σιγουροι οι μεγαλοι και οι μικροι της Ευρωπης, πως αυτος ο λαος στην Ελλαδα ξυπναει για τα καλα μερα με τη μερα.

Να σου δωσω ενα παραδειγμα που μου ηρθε τωρα στο μυαλο, θυμασε τα ψευτικα στοιχεια που ειχε παρουσιασει ο καραμαν-αλης στους ευρωπαιους πριν λιγα χρονια σχετικα με την οικονομια της χωρας?
Θα μπορουσε να το κανει με την ιδια ευκολια αν τον ειχαμε ξεμπροστιασει ηδη απο μεσα?

Δεν συμφωνω με το να ενημερωσουμε εμεις τους αλλους λαους, γιατι οφειλουν να ειναι υποψιασμενοι,διοτι η ''κερκοπορτα'' της Ελλαδας που θα ανοιξει προς την Ευρωπη θα τους εχει ως τον επομενο στοχο.