ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Θερίζουν τα τροχαία στην Στερεά - 7 νεκροί και 8 τραυματίες


Τραγικός απολογισμός μέσα σε ένα 48ωρο


 Σύμφωνα με το LamiaReport, από την Παρασκευή μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής σε 6 τροχαία που έγιναν σε Εύβοια και Φθιώτιδα, ο θλιβερός απολογισμός είναι 7 νεκροί και 8 τραυματίες.
 Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα πέντε από τα έξι θανατηφόρα σημειώθηκαν στην Εύβοια και το.....

 ένα στη Φθιώτιδα.


 Στην Εύβοια:


 Την Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι έχασαν τη ζωή τους στη διασταύρωση της Ερέτριας μάνα και κόρη 30 και 10 ετών αντίστοιχα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο 8χρονος γιος της.


 Στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας στο δρόμο Χαλκίδας-Δροσιάς, 67χρονος συνεπιβάτης μηχανής έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός, όταν η μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με Ι.Χ.


 Το Σάββατο, στο δρόμο Χαλκίδας-Προκοπίου, κοντά στο Δερβένι, αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο νεαρός συνοδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός.



 Το μεσημέρι του Σαββάτου επίσης, 58χρονη έχασε τη ζωή της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλα 2 οχήματα. Το τροχαίο έγινε κάτω από τη μεγάλη γέφυρα της Χαλκίδας όταν η 58χρονη οδηγός χωρίς να το αντιληφθεί μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν άλλα 2 άτομα.


 Στις 5.30΄τα ξημερώματα της Κυριακής, 45χρονος από τη Θήβα παρασύρθηκε στο 4ο χλμ. Χαλκίδας-Αιδηψού από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος, από τη Χαλκίδα. Ο 45χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει για διασκέδαση σε ένα από τα μπαράκια της περιοχής.


 Στη Φθιώτιδα:


 Υπέκυψε τελικά στο νοσοκομείο της Λαμίας ο 69χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά χθες στο 5ο χλμ.Λαμίας-Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση της Δίβρης.
 Το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 69χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν 6 Ρουμάνοι, οι 3 εκ των οποίων τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ο 69χρονος ξεκίνησε από τη Δίβρη με προορισμό το Καλαμάκι Αττικής, όπου διέμενε.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: