ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Στις 15 Ιούνη βγαίνουμε όλοι στους δρόμους για την ελευθερία! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 6 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΔΗΜΟΥ!


Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλίας του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ συμμετέχει την Τετάρτη 15-6 στη γενική απεργία και καλεί σε προσυγκέντρωση στην πλ. Ελευθερίας στο ΒΟΛΟ, ώρα 10.00πμ και σε κοινή πορεία με τις λαϊκές συνελεύσεις αμέσως μετά.
Μέλη του κινήματός μας συμμετείχαν από τη πρώτη στιγμή στις λαϊκές συνελεύσεις, καλούμε όλους τους πολίτες που πλήττονται από τα βάρβαρα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα, να ενώσουμε τις φωνές μας και τις δράσεις μας, σε ένα μεγάλο μέτωπο ανατροπής και πάλης, με κύριο όπλο μας την ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, για την ανατροπή της πολιτικής της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.
Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας σε όλους τους αγωνιστές που διώκονται από το κράτος με χαλκευμένα στοιχεία, όπως και ο συναγωνιστής του κινήματός μας, Φώτης Δήμος, που συνελήφθη στις 11/5, παρά τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων και κρατείται προφυλακιστέος.
Δεν πληρώνουμε την κρίση τους
Δεν πληρώνουμε το χρέος τους
Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας
Όλοι στους δρόμους για την ελευθερία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: