ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Απαιτώ να πληρώνω για το ΜΕGA και όχι την ΕΡΤ


Παρακολουθώντας τηλεόραση έχω γίνει έξαλλος από το γεγονός ότι καλούμαστε να πληρώνουμε χρήματα για κρατικά κανάλια* όμως τον ρόλο αυτό δεν τον παίζει καλά η ΕΡΤ, αλλά με απόλυτη συνέπεια το MEGA. Είναι αδικία και αθέμιτος συναγωνισμός για τους ιδιοκτήτες αυτού του ηρωικού καναλιού το γεγονός ότι ενώ αποτελούν την ηχώ της κυβέρνησης, του ΣΕΒ και της Τρόικα, την κρατική χρηματοδότηση την παίρνει η ΕΡΤ. Γιατί αυτή η αδικία και γιατί να την αποδεχόμαστε ως πολίτες;

Και αφού εντέλει το MEGA και ο ΔΟΛ, τα παίρνουν πλαγίως μέσω Μεγάρου και δεν ξέρω τι άλλων οδών, γιατί αυτό να μην γίνει και επίσημο και να υποκρινόμαστε όλοι ότι δήθεν το κρατικό κανάλι είναι η ΕΡΤ; Τώρα που ο μεγάλος πατριώτης βρίσκεται στο τιμόνι και αλλάζει την χώρα οδηγώντας την στον με ταχύτητα στον 25ο αιώνα, είναι η ευκαιρία αυτοί οι αναχρονισμοί του παρελθόντος να εκλείψουν. Γι’ αυτό ας ενώσουμε όλοι οι πολίτες μαζί τη φωνή μας ενάντια στην αδικία. Απαιτώ να πληρώνω για το MEGA και όχι για την ΕΡΤ!
*Δεν ανήκω σε αυτούς που θεωρούν ότι δεν πρέπει να πληρώνουμε για την ύπαρξη κρατικών καναλιών. Γιατί νομίζω είναι πολύ σημαντικό με το χρήμα των πολιτών να υπάρχουν κανάλια τα οποία έχουν πραγματικά ποιοτικό πρόγραμμα, ανοιχτό στην κοινωνία και τον πραγματικό πολιτισμό έστω και αν αυτό δεν είναι ανταγωνιστικό με τα τηλεσκουπίδια των ιδιωτικών καναλιών. Το ζητούμενο είναι η ΕΡΤ να παίξει αυτό τον ρόλο και όχι να είναι αδιάφορη ή να συναγωνίζεται σε υποκουλτούρα τα ιδιωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: