ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Οι αποδειξίες


Καλά, είδατε τι πήγατε και κάνατε; Ακούσατε όλους αυτούς  που σας έλεγαν  και σας ικέτευαν να μαζεύετε αποδείξεις και τρέχατε όλοι και τσακωνόσασταν με τους υδραυλικούς και άλλους επαγγελματίες  για να μαζεύετε τα μαγικά χαρτάκια , να βοηθήσετε την οικονομία σας και την αγαπημένη μας πατρίδα!

Και μετά αφού ευτυχισμένοι που κάνατε το καθήκον σας , τις στείλατε και στην Εφορία μαζί με τη δήλωση και ανάψατε στα λαμπάκια στο υπουργείο Οικονομικών., που τραβάνε τα μαλλιά τους, γιατί κόπηκαν πολλές αποδείξεις.

΅Καλά, είπαμε να στείλετε αποδείξεις, αλλά όχι ...
και τόσες ! Το παρακάνατε, μην πούμε και άλλη έκφραση. Γιατί με τόσες αποδείξεις που κόψατε, δικαιούστε επιστροφή φόρου. Α, αυτό δεν τόχαμε προβλέψει. Είπαμε να πάρουμε φόρο, όχι να δώσουμε. Μα, καλά, δεν μπορούσατε να κόψετε λιγότερες αποδείξεις; Α, είστε λαμόγια. Κόβατε συνέχεια αποδείξεις, τις βάλατε μέσα στην αποδειξιέρα και μας τις στείλατε. Πρώτον, που τα βρήκατε να πάρετε τόσες αποδείξεις ; Και δεύτερο, δεν είναι δυνατόν να ακούγατε εμάς και να κόβετε αποδείξεις. Για περάστε με τις αποδείξεις... Κι άλλη φορά, λιγότερες αποδείξεις να κόβετε, λαμόγια, ε λαμόγια! Να τις ξαναπάτε πίσω. Είπαν του λωλού να κόψει αποδείξεις  κι αυτό χέστηκε στις αποδείξεις. Θα σας φτιάξουμε του χρόνου. Επιστροφή θα παίρνουν μόνο όσοι φέρνουν λιγότερες αποδείξεις. Και καθόλου να μην κόψετε, δεν μας νοιάζει. Αποδειξίες, ε αποδειξίες ΅.


pamelouketo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: