ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Απορρίφθηκε η ένσταση...έμεινε η ρετσινιά για ΑΕΚ

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ
Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Συνεπώς η βαθμολογία των πλέι οφ παραμένει ως έχει, με την ΑΕΚ, ωστόσο, να δικαιούται να εφεσιβάλει την απόφαση. 


Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: 

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση: 

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο: "Με βάση την από 24-5-2011 ένσταση κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΚ που τελέσθηκε στις 22-5-2011, καλείσθε την Πέμπτη 26-5-2011 και ώρα 13.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να απολογηθείτε": «Απορρίπτει την κρινόμενη ένσταση.» 

Με το σκεπτικό της απόφασης, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δέχεται τα γεγονότα που καταγγέλλει η ΑΕΚ, ωστόσο στέκεται σε δύο στοιχεία: α) βάσει κανονισμού, τα αποδυτήρια δεν αποτελούν "αγωνιστικό χώρο" (στον οποίο ίσχυε η απαγόρευση Μπέου) και β) η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο στις 18:40, δεν μπορεί να εκτιμηθεί πως αποτελεί παρουσία την ώρα του αγώνα, καθώς έλαβε χώρα σχεδόν δύο ώρες πριν την έναρξη του. 


Για τους δύο παραπάνω λόγους, η πειθαρχική της λίγκας απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ, η οποία όμως δικαιούται να ασκήσει έφεση



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: